Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2899117 defa)

kumral26, canfb, kalimantan96, BenFener46, iloturo, Semazen, efeovic, eyb12 (+ 1 Gizli) ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cemalex

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #180 : 19 Temmuz 2018, 00:33:22 »
Benim de hic icime sinmiyor valla. Ins yanilirim. Bu olacagina Wilbekine Mike Jamese Pangosa bile razi olurdum hic degilse avrupa basketbolunda belirli bir seviye tutturmus adamlar.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #181 : 19 Temmuz 2018, 00:34:46 »
rasko yapma rasko oha

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #182 : 19 Temmuz 2018, 00:35:02 »
galiba nemanja Fenerbahce isi olacak gibi

Kaynak ???

Olursa guard icin ortalama bir adam bile olsa sorun yaratmaz.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #183 : 19 Temmuz 2018, 00:35:34 »
Kaynak ???

rasko
https://twitter.com/alexraskovic
« Son Düzenleme: 19 Temmuz 2018, 00:36:00 Gönderen: lancelot »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #184 : 19 Temmuz 2018, 00:36:51 »
Rasko etkileşim kasma derdinde. Muhtemelen purosu viskisi bitti saracak yer arıyo
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #185 : 19 Temmuz 2018, 00:37:37 »
rasko
https://twitter.com/alexraskovic

Evet ben de gordum acikcasi cok ciddi bir spoiler. Ins diyelim. Bjelica gelirse Ennis de ortalama ustu bile ciksa cok saglam takim oluruz

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #186 : 19 Temmuz 2018, 00:38:28 »
Kaynak ???

rasko koc ile bjelica'nin resmini paylasmis, hayat sadece bir gulusdur yazmis.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #187 : 19 Temmuz 2018, 00:41:02 »
vesely-bjelica-lauvergne-melli  Euroleague Euroleague olali boyle uzun rotasyonu gormemisdir, gelmis gecmis en iyi uzun rotasyonu.

Yaprak döker bir yanımız (kisa rotasyonu) Bir yanımız bahar bahçe (uzun rotasyonu)

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #188 : 19 Temmuz 2018, 00:41:39 »
Raskovic paylaşmış koçla Nemanjajı.. Tüm şartlar -kadro ve mali yapı koçun karekteri ve yıllık planları- aksini gösteriyor ama olsa var ya..
Diyeceğim tek şey De Colo Lull vs hikaye Bjelica gelse avrupaya, tüm ligin kaderini tek başına değiştirebilecek bir oyuncu ve açık ara ligin en iyi oyuncusu olur.
Fenerbahçe formasıyla izlediğim en iyi oyuncudur Bjelica, onu tekrardan Fenerbahçe formasıyla izlemeyi belki de bir Euroleague şampiyonluğundan dahi daha çok isterim.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #189 : 19 Temmuz 2018, 00:43:45 »
Raskovic paylaşmış koçla Nemanjajı.. Tüm şartlar -kadro ve mali yapı koçun karekteri ve yıllık planları- aksini gösteriyor ama olsa var ya..
Diyeceğim tek şey De Colo Lull vs hikaye Bjelica gelse avrupaya, tüm ligin kaderini tek başına değiştirebilecek bir oyuncu ve açık ara ligin en iyi oyuncusu olur.
Fenerbahçe formasıyla izlediğim en iyi oyuncudur Bjelica, onu tekrardan Fenerbahçe formasıyla izlemeyi belki de bir Euroleague şampiyonluğundan dahi daha çok isterim.

kaldigi yerden devam edecegine emin miyiz peki ? oyunu degismis kotuye dogru gitmis olamaz mi acaba ? ben geri donse bile istedigimiz performansi alamayacagiz gibime geliyor malesef, hissiyat sadece.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
« Yanıtla #190 : 19 Temmuz 2018, 00:53:13 »
gelmesini istemesem bile ondaki saha görüşü oyun aklı bile bize level atlatır

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #191 : 19 Temmuz 2018, 00:54:08 »
rasko koc ile bjelica'nin resmini paylasmis, hayat sadece bir gulusdur yazmis.

Gordum gordum. Ins ya Bjelica isi olursa kalite acisindan cok acayip bir seviyeye geliriz. Ennis de JT kadar kutuk cikmaz, ismi biraz hayal kirikligi olmustu ama Bjelica + Ennise pazarliksiz kabulum.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #192 : 19 Temmuz 2018, 00:58:07 »
Gordum gordum. Ins ya Bjelica isi olursa kalite acisindan cok acayip bir seviyeye geliriz. Ennis de JT kadar kutuk cikmaz, ismi biraz hayal kirikligi olmustu ama Bjelica + Ennise pazarliksiz kabulum.

Nunnally giderse peki ?  Wanamaker - Ennis ile zaten az da olsa geriye gittik kisa rotasyonunda, Nun da giderse bir kisa daha lazim bence.

Çevrimdışı akın

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #193 : 19 Temmuz 2018, 01:10:04 »
Nunnally giderse peki ?  Wanamaker - Ennis ile zaten az da olsa geriye gittik kisa rotasyonunda, Nun da giderse bir kisa daha lazim bence.

Evet, bende aynı fikirdeyim. Ennis skordan ziyade servis yapan bir oyuncu okuduklarıma göre. 2-3 numaraya ihtiyacımız olacak gibi duruyor.

Çevrimdışı mrsic12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #194 : 19 Temmuz 2018, 01:11:42 »
kaldigi yerden devam edecegine emin miyiz peki ? oyunu degismis kotuye dogru gitmis olamaz mi acaba ? ben geri donse bile istedigimiz performansi alamayacagiz gibime geliyor malesef, hissiyat sadece.
Bireysel olarak daha da iyi bir durumda şuan, daha güçlü ve daha iyi şutör.
Gelirse  Vesely ve Ahmet için negatif etki yaratacaktır muhtemelen. Vesely biraz sinecektir Ahmedinse gelişimi baltalanacaktır.
Ama life is just about smile and being happy, onu tekrar bu formayla görmek tüm taraftarın ayaklarını yerden kesecek bir mutluluk verecektir.
Her sene -gittikten sonraki-  hayalini kurmuşumdur bu takıma gelse ne kadar fark yaratırdı diye..