Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2332346 defa)

CBS, Erdal Soner (+ 1 Gizli) ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18255 : 15 Temmuz 2024, 22:29:14 »
Ibo or bust! bu sube bi boku beceremez.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #18256 : 16 Temmuz 2024, 08:19:46 »
Oğuz Bey şubeyi her forumdaş yeri geldiğinde eleştiriyor.Lütfen argo kullanmamaya çalışırsanız çok iyi olur.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #18257 : 16 Temmuz 2024, 15:32:10 »
Fenerbahceden baska yerde calismak istemiyor bir cok teklife ragmenT, maddi bir sikintisi da yok, yurtdisindan gelen teklifleri de kabul etmedi Istanbuldan ayrilmak istemedigi icin. Fenerbahcede yatip kalkar, basketboldan anlar, hic bir numarayi yemez, Avrupada oyuncular yoneticiler arasinda saygin, Bodiroga kankasi, kafasi calisir, su gibi Ingilizcesi vardir, bizi temsil etmeye sonuna kadar layik, isinde yetkin, PR ve pazarlama anlaminda da kullanabilecegimiz dogustan Kadikoy ve Fenerbahce kulturu ile yetismis, tasaklari da 2ser kilo, Fenerbahcemiz sahada saha disinda lolo yaptirmaz, hakkini yedirmez, yiyenleri kusturur bu arada cok da iyi kavga eder. Tatilinden asla kismak istemez, planlamasi da cok iyidir, sezonu erkenden kupalarla bitirtir, sonraki sene icin transferler coktan bitmis olur.
bu durumda bize yarın başlasın demek düşer. ama Ali koç niye düşünmüyor acaba.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #18258 : 17 Temmuz 2024, 07:27:19 »
Mamu da NBA de kaldı. Bir dalımız daha kırıldı.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #18259 : 17 Temmuz 2024, 08:41:36 »
Menajerleri bizi kullanıyor isim yaptık.Dediğim yere doğru gidiyoruz.Uzun almadan elindeki adamları bırakmak delilik.Sezona uzunsuz başlayabiliriz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #18260 : 17 Temmuz 2024, 08:53:33 »
Menajerleri bizi kullanıyor isim yaptık.Dediğim yere doğru gidiyoruz.Uzun almadan elindeki adamları bırakmak delilik.Sezona uzunsuz başlayabiliriz.
Melli'yi aldık ya üstün zekasıyla, tecrübesiyle pota altını domine edecek.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #18261 : 17 Temmuz 2024, 09:21:28 »
4 numara Melli net katkı verir.

Sezon başı kampı Yannier:Kadromuza güveniyoruz uzun konusunda eleştirileri kabul ediyoruz ancak uygun maliyete uygun bulursak alacağız. Acelemiz yok taraftarlarımız müsterih olsun onları mutlu edeceğiz kadromuzada bizede güvensinler minvalinde açıklamalar gelir.
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2024, 09:24:45 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #18262 : 17 Temmuz 2024, 09:48:00 »
Değerli dostların koydukları şerh'e (Sorunlu, problemli, arıza v.b) rağmen ben hala Bruno Caboclo nun bizim için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum.

Wade Baldwin, 3-4 sene önce sezonun "hayal kırıklığı" listesine giren ve karakteri konusunda eleştirilen bir oyuncuyken, Baldwin şu an el üstünde... Bruno Caboclo, işlenmemiş bir maden gibi. Koç Obradoviç işlemeye başladı ama Partizan çok kötü bir sezon geçirdi ve tüm defolar ortaya döküldü. İşlemeyen bir düzenin içerisinde Caboclo da nasibini aldı. Koç Sarasın tedrisatında bu işlenmeye başlayan maden, çok değerli bir parçaya dönüşebilir.

Bu transfer konusunda herhangi bir duyum düşmese de, olası bir hamlede ben kendi adıma bu adamın şansını sonuna kadar iyi kullanacağını ve takımın önemli parçalarından olabileceğini düşünüyorum.

Bu transfer gerçekleşse ben çok umutlu olurdum, tabiki takımımız adına en hayırlısını dilerim.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #18263 : 17 Temmuz 2024, 10:08:29 »
Bitadze, Mamu, Queta, Garza, Theis hepsi Nba’de kaldı. Avrupa’ya dönecek olan Garuba’yı da Real alacak. Ömer dışında üst seviye uzun kalmadı gibi artık.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #18264 : 17 Temmuz 2024, 10:14:24 »
Değerli dostların koydukları şerh'e (Sorunlu, problemli, arıza v.b) rağmen ben hala Bruno Caboclo nun bizim için biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyorum.

Wade Baldwin, 3-4 sene önce sezonun "hayal kırıklığı" listesine giren ve karakteri konusunda eleştirilen bir oyuncuyken, Baldwin şu an el üstünde... Bruno Caboclo, işlenmemiş bir maden gibi. Koç Obradoviç işlemeye başladı ama Partizan çok kötü bir sezon geçirdi ve tüm defolar ortaya döküldü. İşlemeyen bir düzenin içerisinde Caboclo da nasibini aldı. Koç Sarasın tedrisatında bu işlenmeye başlayan maden, çok değerli bir parçaya dönüşebilir.

Bu transfer konusunda herhangi bir duyum düşmese de, olası bir hamlede ben kendi adıma bu adamın şansını sonuna kadar iyi kullanacağını ve takımın önemli parçalarından olabileceğini düşünüyorum.

Bu transfer gerçekleşse ben çok umutlu olurdum, tabiki takımımız adına en hayırlısını dilerim.

Cok yetenekli oyuncu ama serseri kursun ayni zamanda.
Omer le birlikte gelsinler isterdim... ama seneye sadece onunla baslamak istemezdim sanirim. (gerci omer donse bu saate kadar imzalardi, bosuna umitleniyoruz sanki)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #18265 : 17 Temmuz 2024, 11:06:29 »
Cok yetenekli oyuncu ama serseri kursun ayni zamanda.
Omer le birlikte gelsinler isterdim... ama seneye sadece onunla baslamak istemezdim sanirim. (gerci omer donse bu saate kadar imzalardi, bosuna umitleniyoruz sanki)
Bu konuda bir karar verilmesi gerekiyor. Caboclo nun 23-24 yaşındaki sorunsuz halini ucuza bulup, birkaç yıl sabrederek ve işleyerek büyümesini ve güçlenmesi beklemek mi yoksa Cobaclo nun problemsiz halini nba den 3-4 mio usd ye getirmek mi kabul edilebilir.

Bence şu an yönetim 3-4 mio usd vermeyi düşünmüyor/düşün(e)miyor. NBA den, beklediğimiz hedefler bir bir kendi yönlerini bulup bizden uzaklaşıyorlar. Elbette başka alternatifler de vardır, bekleyip görmek mi yoksa harekete geçmek mi gerekli bunu da ele almak gerekli. Taraftar da, genç ve potansiyel bir oyuncu alıp beklemek istemiyor. Bu konuda son dönemde iki zıt örneğimiz de var (Tarık ve Şehmus).

Sözün özü, her iki seçeneğin de çok dışındayız... Gerçekçi olursak, belli defoları olan ve yeteneğine güvenebileceğimiz, iletişim ile dizginleyebileceğimiz bir karakter daha çok kabul edilebilir bir seçenek gibi duruyor. Hoş! Caboclo da öyle ucuz bir oyuncu değil, NBA den teklif kovalıyor ve fırsat bulduğunda o da diğerleri gibi yönünü bulmakla meşgul!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #18266 : 17 Temmuz 2024, 11:36:49 »
Şu ana kadar yapılan transferler ve gönderilenleri genelde olumlu buluyorum. Ama bana kalsa Calathes ve Motley'i kadroda tutardım.

Şu anki kadrodan 2 isim değiştirin dense büyük çoğunluk (ben de dahil) Wilbekin ve Pierre der. Fakat uzun sezonda sakatlık, formsuzluk ve derin kadro avantajını düşününce yıllardır bu takımın bir parçası olan bu iki ismin kalması da son derece mantıklı.

Şahsen ben gidişattan umutluyum ve karalar bağlamıyorum. Önümüzdeki zamanlarda illaki fırsat transferi çıkacaktır. İyi bir yabancı 5 numara ve olur da Ömer Faruk gelirse buralara tekrar bahar havası gelir. Her ne kadar Calathes'ten sonra alıştığımız oyunu kontrol edecek bir oyun kurucumuz olmasa da Zagars dahil diğer isimlerle orayı idare edebiliriz. Kaldı ki oraya da ummadığımız bir fırsat transferi eklenebilir.

İşte bütün mesele  friend-chip'in de dediği gibi ne olduğu ve ne vereceği aşağı yukarı belli olan Caboclo gibi bir isime gitmek mi, fırsat transferi beklemek mi? Kararsız kaldım açıkçası.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #18267 : 17 Temmuz 2024, 12:03:24 »
Uzun konusunda ismi lazım değilin takımı ile Olide çok kuvvetlenmedi.Ama Guard olayı olarak öndeler.1 kısada şart.Takımı şubeyi 2 numaralı brranşumızı çok seviyoruz daha iyi yerde seviyede görmek istiyoruz suç mu.?

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #18268 : 18 Temmuz 2024, 02:42:27 »
Nba’den pivot için Moses Brown ismi çıktı.
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2024, 02:42:42 Gönderen: donmezsefa »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #18269 : 18 Temmuz 2024, 03:24:11 »
Nba’den pivot için Moses Brown ismi çıktı.

20-21 sezonu pre-season maclarindan hatirliyorum , allah boy vermis gerisini koyvermis demistim. Uzunlar gec olgunlasir ama bu adam draft bile edilmemisti galiba....

Yakin zamanda izleyen varsa daha net fikri olabilir. Boyle az sure alan oyuncular cok yaniltici olabiliyor. Garbage time da mi yapmis istatistikleri? yoksa mesela savunma, rebound gereken anlarda mi oyuna sokulmus.... eslesme bozmak icin mi sokulmus? vs vs vs

Bizi memnun eder mi? cok supheliyim...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....