Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2598298 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19440 : 27 Ekim 2024, 18:58:16 »
Onuralp bize geliyormuş muhtemelen psikolojisi çok bozulmuş Chicago bırakması beklemiyormus şok olmuş
Umarım olur. Seneye de Ömer'i getirebilirsek harika olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #19441 : 27 Ekim 2024, 19:02:57 »
Umarım olur. Seneye de Ömer'i getirebilirsek harika olur.

Sertaçın yerine şuan daçkada oynayan tofaşlı ege demir de olur 3. Uzun olarak, ve tabi yerli rotasyon kalitesini arttırmak için
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #19442 : 27 Ekim 2024, 21:30:24 »
Sertaçın yerine şuan daçkada oynayan tofaşlı ege demir de olur 3. Uzun olarak, ve tabi yerli rotasyon kalitesini arttırmak için
Denenebilir evet neden olmasın. Hatta Adem Bona'ya falan da bi bakmak lazım. Zor onun da NBA işi bence.

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #19443 : 28 Ekim 2024, 00:41:22 »
Kaynak nedir?

Onuralp bize geliyormuş muhtemelen psikolojisi çok bozulmuş Chicago bırakması beklemiyormus şok olmuş

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #19444 : 29 Ekim 2024, 15:11:54 »
Fenerbahçe Beko'nun transfer hamleleri

🎙 Saras Jasikevicius: "Transfer piyasası her zaman beklentilerinizi karşılamıyor.   

Bu yaz döneminde transfer piyasasında daha fazla uzun oyuncu olmasını bekliyorduk ama beklediğimiz gibi olmadı. Piyasada çok fazla uzun oyuncu yoktu."

🔗 via 15min

Şaka gibi açıklama

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19445 : 29 Ekim 2024, 15:48:45 »

🎙 Saras Jasikevicius: "Transfer piyasası her zaman beklentilerinizi karşılamıyor.   

Bu yaz döneminde transfer piyasasında daha fazla uzun oyuncu olmasını bekliyorduk ama beklediğimiz gibi olmadı. Piyasada çok fazla uzun oyuncu yoktu."

🔗 via 15min

Şaka gibi açıklama

Dalga geçiyorlar bizimle. Bizim kadar üzüldüklerini, dert ettiklerini falan da düşünmüyorum artık. Gına geldi artık narsistinden de, egolusundan da. Bu kafayla sezonu Ertuğrul Erdoğan ile bitiririz gibi görünüyor. O da Türkiye kupası  F8 falan yapar, kendi kurmadığı kadroyla helal olsun deriz. Önümüzdeki yıl başka koçla anlaşırız. O da atıyorum sözleşmesi uzatılmış bir oyuncuyla çalışmak ister, ondan çıkmaya çalışırız. Aynı terane kaç senedir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #19446 : 29 Ekim 2024, 17:13:17 »

🔗 via 15min

Şaka gibi açıklama

Bu açıklamadan sonra kontratı boyunca oyuncu aldırmam buna. Kadroyu ben yaparım, beğenmez ise de istifa edip gider.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #19447 : 29 Ekim 2024, 17:42:36 »
Ömer Faruk gelmek istemedi mi bize :)
Saras bence transfer konusuna hiç girmesin. Şu an hem kısa hem de uzun konusunda sıkıntı yaşıyorsak en büyük sebebi kendisidir. Başarısız olursa da kovulacak bu kadar basit.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #19448 : 29 Ekim 2024, 18:02:40 »
Çâre Sfairopoulos. Boşa çıktığı gün, Saras'ın kıçına tekmeyi vurup Kaunas'a kadar yollamalı.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #19449 : 30 Ekim 2024, 11:43:51 »
Her takım eleştirilir. Eleştirilecek kadar kötü performans veriyorsa zaten eleştirilmelidir de. Bunun yanı sıra, takım kurgusuyla ilgili basketbol kültürüne göre, basketbol anlayışına göre de takım düzeni beğenilmeyebilir. Bu konunun da eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok benim nazarımda. Bunlar kişisel görüş ve öz fikir niteliğinde herkesin özgür iradesiyle gayet tabi açıklanabilir. Tüm bunların dışında bir de asar keserciliğimiz de var ki buna gerçekten anlam vermekte zorlanıyorum.

Bir süre sonra takım rayına girdiğinde, İstanbulu ilk kez görenlerden tutun da, Saras'ın kurmak istediği oyun felsefesine uyum konusunda aşama kat edildiğinde, takım kimyasının oturmasıyla birlikte bazı defoların gizlendiği durumda, daha fit bir görünüm ve akan bir oyun ortaya koymaya başladığımızda bugün asıp kesenler ne diyecek? Takım çalıştı, kimya tuttu, oyuncular soktu, Koç hatasından geri döndü, yönetim k*çından yıldırım fırlattı, Melih saç ektirdi vs vs... Herşey başarı odaklı olacak değil mi? F4 görürsek, final oynarsak, bugün söylediklerimiz rafa kalkacak, Panayı, Oly'i Real'i, Barça'yı, Monacoyu, Efesi nasıl geçtiğimiz konuşulacak öyle mi?

Bugün Colson'u, Hall'ı, Baldwin'i, hatta Saras'ı gönderenler, yarının başarı hikayesinde "pardoncu" olmamalılar. En azılı muhalif kimse o çizgiden gitmeleri daha tutarlı olacaktır.

Sözün özü; Bu forumda uzun yıllardır varım. Öncesiyle birlikte forum hayatım boyunca bugüne kadar en sert şekilde ilk kez Boban Marjanović i eleştirdim. Alınmasının hatalarını oyunda bize katkısının beklenenden çok uzak kaldığını / kalacağını vs anlattım. Ama bir süre sonra, ister istemez kendimi geriye çektim, izliyorum... Defalarca kere Bobanı gönderin diye burada yazmam neyi değiştirecek, kime neyi anlatacak ve kimin fikrini değiştirecek... Yönetimi eleştirin, oyuncuları eleştirin, GM'i eleştirin, malzemeci Erkan Karacayı eleştirin, herkesi eleştirin ama adam asmak/göndermek bir eleştiri değildir. Takıma ihanettir! Çünkü burada yazılanları okuyan genç nesilden deli kanlı dostlarım yarın bir gün kalkıp, salonda ve hatta sokakta, AVM de vs bu adamların üstüne gider, saçma sapan konuşur ve hatta hakaret eder!

Özellikle yaşı Kemale Ermiş dostların yazılarını görünce üzülüyorum...

« Son Düzenleme: 30 Ekim 2024, 11:45:33 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #19450 : 30 Ekim 2024, 12:29:14 »
Mays-Baldwin-Zagars
Guduric-Hall-Onuralp
Colson-Tarık
Nigel-Melli
Motley-Papa-Ömer

Zor muydu bu?

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #19451 : 30 Ekim 2024, 12:54:34 »
Mays-Baldwin-Zagars
Guduric-Hall-Onuralp
Colson-Tarık
Nigel-Melli
Motley-Papa-Ömer

Zor muydu bu?

Papa yerine net savunmacı bir uzun olsa çok net şampiyonluk adayı derim ama bu haliyle bile en kötü F4'u gösterirdi şu kadro. Boban moban, saçmaladık resmen.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2024, 13:09:59 Gönderen: bothersome man »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #19452 : 30 Ekim 2024, 13:04:40 »
Mays-Baldwin-Zagars
Guduric-Hall-Onuralp
Colson-Tarık
Nigel-Melli
Motley-Papa-Ömer

Zor muydu bu?

Zagars yerine Calathes olsa daha dengeli olurdu sanki. 1 dakikada yaptığı ard arda faullerle saç baş yoldurmasından dolayı her ne kadar çoğu kez eleştirmiş olsam da Motley de olurmuş. Boban yerine düşünülürse Papa tartışılmaz bile. Kısacası dediğiniz gibi olsa her halukarda şimdikinden iyi olurmuş.

Bizimkisi resmen "Havadaki kekliklere bakıp eldekilerden olmak" oldu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19453 : 30 Ekim 2024, 13:07:06 »
Zagars yerine Calathes olsa daha dengeli olurdu sanki. 1 dakikada yaptığı ard arda faullerle saç baş yoldurmasından dolayı her ne kadar çoğu kez eleştirmiş olsam da Motley de olurmuş. Boban yerine düşünülürse Papa tartışılmaz bile. Kısacası dediğiniz gibi olsa her halukarda şimdikinden iyi olurmuş.

Bizimkisi resmen "Havadaki kekliklere bakıp eldekilerden olmak" oldu.
Aynen zagarsi görünce tüylerim diken diken oluyor. Adam clathes ve papayi gönderip boban ve zagars aldırdı takima. Aldırdığı zagarsi da 1 dk oynatmıyor. Ondan sonra ben sakin kalıp aklıselim konuşacam. Zor. İnsanın psikolojisi ile oynayan hareketler bunlar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19454 : 30 Ekim 2024, 13:23:55 »
Her takım eleştirilir. Eleştirilecek kadar kötü performans veriyorsa zaten eleştirilmelidir de. Bunun yanı sıra, takım kurgusuyla ilgili basketbol kültürüne göre, basketbol anlayışına göre de takım düzeni beğenilmeyebilir. Bu konunun da eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok benim nazarımda. Bunlar kişisel görüş ve öz fikir niteliğinde herkesin özgür iradesiyle gayet tabi açıklanabilir. Tüm bunların dışında bir de asar keserciliğimiz de var ki buna gerçekten anlam vermekte zorlanıyorum.

Bir süre sonra takım rayına girdiğinde, İstanbulu ilk kez görenlerden tutun da, Saras'ın kurmak istediği oyun felsefesine uyum konusunda aşama kat edildiğinde, takım kimyasının oturmasıyla birlikte bazı defoların gizlendiği durumda, daha fit bir görünüm ve akan bir oyun ortaya koymaya başladığımızda bugün asıp kesenler ne diyecek? Takım çalıştı, kimya tuttu, oyuncular soktu, Koç hatasından geri döndü, yönetim k*çından yıldırım fırlattı, Melih saç ektirdi vs vs... Herşey başarı odaklı olacak değil mi? F4 görürsek, final oynarsak, bugün söylediklerimiz rafa kalkacak, Panayı, Oly'i Real'i, Barça'yı, Monacoyu, Efesi nasıl geçtiğimiz konuşulacak öyle mi?

Bugün Colson'u, Hall'ı, Baldwin'i, hatta Saras'ı gönderenler, yarının başarı hikayesinde "pardoncu" olmamalılar. En azılı muhalif kimse o çizgiden gitmeleri daha tutarlı olacaktır.

Sözün özü; Bu forumda uzun yıllardır varım. Öncesiyle birlikte forum hayatım boyunca bugüne kadar en sert şekilde ilk kez Boban Marjanović i eleştirdim. Alınmasının hatalarını oyunda bize katkısının beklenenden çok uzak kaldığını / kalacağını vs anlattım. Ama bir süre sonra, ister istemez kendimi geriye çektim, izliyorum... Defalarca kere Bobanı gönderin diye burada yazmam neyi değiştirecek, kime neyi anlatacak ve kimin fikrini değiştirecek... Yönetimi eleştirin, oyuncuları eleştirin, GM'i eleştirin, malzemeci Erkan Karacayı eleştirin, herkesi eleştirin ama adam asmak/göndermek bir eleştiri değildir. Takıma ihanettir! Çünkü burada yazılanları okuyan genç nesilden deli kanlı dostlarım yarın bir gün kalkıp, salonda ve hatta sokakta, AVM de vs bu adamların üstüne gider, saçma sapan konuşur ve hatta hakaret eder!

Özellikle yaşı Kemale Ermiş dostların yazılarını görünce üzülüyorum...

Yazının muhatablarından biri ben isem cevabım şu yönde: Nasıl Tom Hanks'ten özür diledim, çıkarım Saras'tan da özür dilerim -ki umarım öyle olur, mutlu günler bizi bekliyordur, benim düğünüm bayramım olur bu; öyle olsun yeter ki, hain de olurum, sıkıntı yok.

Öte yandan bu herif bir zamanlar Avrupa'nın en iyi 2-3 play-maker'ından biriydi. Calathes'in Monaco ile anlaştığı haberleri Mayıs ayının ortasında çıkmıştı. Ağbi ben cidden anlayamıyorum takımın 1 numarasız sezona başlamasını. Wilbekin diyorlar, sakatlandı vesaire, ee Wilbekin de 1 değil ki!

Bir diğer husus. Çıkıp desinler, bu sene hedef F8, bir sonraki yılın takımını kuruyoruz, önümüzdeki sene için iyi bir 1 numara bakıyoruz. İnan ben buna da varım. Ama yok, her fırsatta hedefimiz F4, şampiyonluk gibi açıklamalar yapıyorlar. O zaman sorarlar adama; be ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

Üzüntüden sıkıntıdan uyuyamadığım onlarca perşembe ve cuma gecesi oldu. Şu takım kimyasından sorumlu insanlar bu kadar takıyor mu kafaya? Emin değilim. Sorumlu ağbilerden birisi kulüp bul demişti Calathes'e ve çok daha kötüsü bunu ana akım medyaya servis etmişti. Ortada bir savsaklığın bulunduğu kesin...