Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2629821 defa)

Erdal Soner, sari lacivert (+ 1 Gizli) ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20415 : 02 Nisan 2025, 20:49:51 »
tj shorts’a, guduric veya baldwin’den daha iyi oyuncu muamelesi yapılan ve mevcut takımın hangi seviyede olduğunun farkında olmadan tj shorts dilenilen bir tartışmanın içinde daha fazla olmam.

size hayırlı shorts sevicilikler.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2025, 20:57:09 Gönderen: pikenrol »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20416 : 02 Nisan 2025, 21:13:14 »
Shorts yerine jakubaitis falan diyen Adam bir süre uzak dursun zaten forumdan. İyice ahalinin beyin fonksiyonları ile dalga geçmek oluyor bu iş :)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20417 : 02 Nisan 2025, 21:51:29 »
Shorts yerine jakubaitis falan diyen Adam bir süre uzak dursun zaten forumdan. İyice ahalinin beyin fonksiyonları ile dalga geçmek oluyor bu iş :)

bak sayın abim.
sen olduğun için cevap veriyorum.

elde guduric ve baldwin varken, onların üzerinde bir rol biçebileceğin oyuncu değil tj shorts.

beyler kalkın ayağa, tj shorts geldi diyemezsin guduric’e, baldwin’e, hayes’e.
bunların üçü de daha üst düzey oyuncular çünkü.
haliyle, bu adama bizim takımda biçebileceğin görev tanımı ana rol olmaz, yardımcı rol olur.
ana rol biçsen bile oyuncular kendisine saygı duymaz.
guduric ile, baldwin ile, nigel ile eşit rol ve-re-mez-sin.
mümkün değil.

kızdığım 2 nokta var.

bir tanesi shorts’a, guduric ve baldwin’den daha iyi oyuncusu muamelesi yapan, eldekinin değerini bilmeyen zihniyet.

diğeri, takımın hangi seviyede olduğunu idrak edemeden, play-in kovalayan takımın oyuncusuna yıldız muamelesi yapan aymazlık seviyesi.

mccollum’un kaldığı seneryoda kısa transferine bence gerek yok.
mevcut 5 kişi + onuralp eklentisiyle sayısal anlamda da, kalite anlamında da yeterli guard rotasyonu olur elimizde.

mccollum’un ayrıldığı senaryoda, wilbekin/mccollum profilinde birine yürümek normal olan.
yan parça rolünde shorts transferine de itirazım olmaz.

mccollum’un kaldığı, 6 kişilik guard rotasyonu planında ise tercihim jokubaitis, cordinier türü organizatör bir avrupalı guard olur.

anlatabildim mi?
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2025, 21:52:12 Gönderen: pikenrol »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #20418 : 02 Nisan 2025, 22:22:27 »
bak sayın abim.
sen olduğun için cevap veriyorum.

elde guduric ve baldwin varken, onların üzerinde bir rol biçebileceğin oyuncu değil tj shorts.

beyler kalkın ayağa, tj shorts geldi diyemezsin guduric’e, baldwin’e, hayes’e.
bunların üçü de daha üst düzey oyuncular çünkü.
haliyle, bu adama bizim takımda biçebileceğin görev tanımı ana rol olmaz, yardımcı rol olur.
ana rol biçsen bile oyuncular kendisine saygı duymaz.
guduric ile, baldwin ile, nigel ile eşit rol ve-re-mez-sin.
mümkün değil.

kızdığım 2 nokta var.

bir tanesi shorts’a, guduric ve baldwin’den daha iyi oyuncusu muamelesi yapan, eldekinin değerini bilmeyen zihniyet.

diğeri, takımın hangi seviyede olduğunu idrak edemeden, play-in kovalayan takımın oyuncusuna yıldız muamelesi yapan aymazlık seviyesi.

mccollum’un kaldığı seneryoda kısa transferine bence gerek yok.
mevcut 5 kişi + onuralp eklentisiyle sayısal anlamda da, kalite anlamında da yeterli guard rotasyonu olur elimizde.

mccollum’un ayrıldığı senaryoda, wilbekin/mccollum profilinde birine yürümek normal olan.
yan parça rolünde shorts transferine de itirazım olmaz.

mccollum’un kaldığı, 6 kişilik guard rotasyonu planında ise tercihim jokubaitis, cordinier türü organizatör bir avrupalı guard olur.

anlatabildim mi?
Hemşehrim ne anlatiyorsun. Ne hayesi, ne gudurici, ne baldwini, herif gelirse zagars yerine gelecek . Anlatabildim mi?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20419 : 02 Nisan 2025, 22:48:55 »
Hemşehrim ne anlatiyorsun. Ne hayesi, ne gudurici, ne baldwini, herif gelirse zagars yerine gelecek . Anlatabildim mi?

evet.
amerikalı guard istemiyorum.
saygılarımla.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #20420 : 02 Nisan 2025, 22:52:48 »
evet.
amerikalı guard istemiyorum.
saygılarımla.
Öyle de o zaman. Adama bok atıp durma,  sadede gel :)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20421 : 02 Nisan 2025, 22:58:04 »
Öyle de o zaman. Adama bok atıp durma,  sadede gel :)

e shorts yerine rokas isterim, cordinier isterim diyorum, vay efendim nasıl istersin diyon. :)

bir de zagars gidecek, shorts gelecek, tek avrupalı guard guduric kalacak elde, alayı amerikalı olacak falan. allah korusun. :)
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2025, 23:00:05 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #20422 : Bugün, 01:22:55 »
tj shorts’a, guduric veya baldwin’den daha iyi oyuncu muamelesi yapılan ve mevcut takımın hangi seviyede olduğunun farkında olmadan tj shorts dilenilen bir tartışmanın içinde daha fazla olmam.

size hayırlı shorts sevicilikler.

abi tj shorts baldwinden iyi yada gudurici dover felan demiyoruz ki biz.ama yani su havuzda ondan daha iyi bir adam cekmek imkansiza yakin.

guduric-shorts
baldwin-hall

bunlarida mccolum la yedeklersin olur biter mis gibi rotasyon goruyoruz zagarsin sure alislarinda nasil sicip sivadigini oyle jokubaitis felan her oynadigi dakika haram zarar tipki zagars gibi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #20423 : Bugün, 07:24:09 »
e shorts yerine rokas isterim, cordinier isterim diyorum, vay efendim nasıl istersin diyon. :)

bir de zagars gidecek, shorts gelecek, tek avrupalı guard guduric kalacak elde, alayı amerikalı olacak falan. allah korusun. :)
Mccollum geldikten sonra zagars denen yetenek fukarası zaten kadroya giremiyor. Takimin seviyesi de ortada. Liderliğe kadar yükseldi. Nunn, evans, shorts, maledon, james, larkin vs son yılların damga vuran amerikalilari. Bos muhabbetler yapıyorsun yine.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20424 : Bugün, 11:36:45 »
%36.8 ile 21/57 atıyor bu yıl rokas.

ben rokas’ı da, cordinier’i de backup guard olarak istiyorum zaten.
shorts, guduric’ten daha mı iyi oyuncu?
o da backup olacak gelirse.

takımın zeka seviyesine dair yazdıklarımı okumamışsın.
Yoo, gayet de okudum. Katılmadım sade. Oyun aklının yükselmesi gerektiğini düşündüğün takım EL lideri ya da oralarda, demek ki oyuncular çok da akılsız değiller. Bence tribün aklının yükselmesi lazım biraz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20425 : Bugün, 11:45:13 »
Jokubaitis bence de çok vasat bi adam ama cordinier iyidir be abi, bologna çöplüğünde bile güzel işler yapıyo, belli bi düzende bence ciddi öne çıkabilir. Zaten bildiğim kadarıyla yazın öncelikle nba kovalıycak olmazsa madrid zaten alır
Bu biraz da bakış açısına bağlı kardeşim: Belki de çöplükte olması sebebiyle sivriliyordur. :D Bence ortalama bir oyuncu, bizde onunla değişeceğim bir oyuncu yok ki şu rotasyonun neresine ekleriz, o da ayrı soru.

Bize bir tane net gard, bir tane net uzun yeterli seneye. Tarık gitse bile böyle düşünüyorum, zira Onuralp gelelcek.Kabengele-Shorts yapıp izlerim keyifle.

Saric bize uymaz, Micic bize gelmez istesek de.

Gudu-Shorts-Zagars
Baldwin-Hall-(Eric)
Bonzie-(Pierre)
Hayes-Melli
Kabengele-Bango

Benim yabancı tercihlerim böyle olur. Parantez içleri ücrete ve duruma göre opsiyonel. Üzerine biraz düşününce Shorts, Maledon'dan bile daha mantıklı geldi zira Maledon'un verebileceklerini takım içinden çıkarırsın ama Shorts ciddi farklılık ve çeşitlilik katar takıma.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #20426 : Bugün, 11:53:22 »
Shorts düşünüldüyse eğer, bu McCollum ve Wilbekin yerinedir bence. İkisinden birinin değil, ikisinin de olmadığı bir senaryoya göre hareket edilmiştir sanıyorum. Sene başında Wilbekin takımın ana parçalarındandı.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20427 : Bugün, 12:18:37 »
Yoo, gayet de okudum. Katılmadım sade. Oyun aklının yükselmesi gerektiğini düşündüğün takım EL lideri ya da oralarda, demek ki oyuncular çok da akılsız değiller. Bence tribün aklının yükselmesi lazım biraz.

ben kendi söylediklerimden sorumluyum, başkalarının anladığından değil.

söylediklerimden oyun aklımızın düşük olduğu anlamı çıkardıysan, bu seni bağlar.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20428 : Bugün, 12:32:30 »
Mccollum geldikten sonra zagars denen yetenek fukarası zaten kadroya giremiyor. Takimin seviyesi de ortada. Liderliğe kadar yükseldi. Nunn, evans, shorts, maledon, james, larkin vs son yılların damga vuran amerikalilari. Bos muhabbetler yapıyorsun yine.

zagars dursun.
1-2 seneye gayet üst düzey bir backup guard olur.
gelişiminden gayet memnunum ben.
ana unsur olmaz hiçbir zaman ama çok değerli bir yan parça olma yolunda ilerliyor.
belli seviyenin üzerine çıkma potansiyeli olan avrupalı guard bulmuşken bırakmayacaksın.
toplasan hepsi 3-5 tane zaten böyle adamların.

aşağıdaki yapılanma seçeneklerinden hepsi uyar bana.

kısa transferi olmadan 5 kişilik guard rotasyonu:

guduric - mccollum - zagars
baldwin - hall - onuralp
tarık - colson - onuralp

kısa transferiyle 5 kişilik guard rotasyonu:

guduric - shorts - zagars
baldwin - hall - onuralp
tarık - colson - onuralp

kısa transferiyle 6 kişilik guard rotasyonu:

guduric - rokas/cordinier - zagars
baldwin - hall - mccollum
tarık - colson - onuralp

mantığım basit.
mccollum’un kaldığı senaryoda alınacak oyuncunun avrupalı olmasını tercih ederim.
mccollum’un gittiği senaryoda mccollum/wilbekin türü skorer birinin peşine düşeceğimiz ve öyle olması gerektiği tartışılmaz herhalde.
ama mccollum’un kaldığı 6 kişilik guard rotasyonu senaryosunda, shorts/maledon profili yerine, organizatör bir avrupalı eklememiz gerektiği de tartışılmaz bence.

şu da çok güzel olur bak.

guduric - shorts - zagars
baldwin - hall - sarper
tarık - colson - onuralp
« Son Düzenleme: Bugün, 12:36:57 Gönderen: pikenrol »

Çevrimiçi eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #20429 : Bugün, 12:57:32 »
Sanırım mc columun  ne kadar değerli bir parça olduğu anlaşılmıştır . Adam takım mala bağladığı zaman kilidi açıyor Bir nevi çilingir işte.
Baldwini Maccabide çok beğenirdim ama dün gece resmen sıçtı . Hayatım bence anadan doğma elindeki topların rakibe vermeyecek

Bu arada hoca da beni hayal kırıklığına uğrattı dün akşam Pierre gece hayatına çok düşkün diye pek şans vermiyordu sonra 3-4 haftadır ufak ufak şans verdi oyuna katkı verdi bunu görünce saras Pierre için bir sezonda opsiyonunu kullanalım diye görüş bildirmiş ama dün gece parça forvetleri içimizden geçti biraz olsun şans verebilirdi hoca da dengesiz davrandı bence

Ayrıca iş bilmez şube yönetimi yine sınıfta kaldı bence Derya efendi euroleague'ye bastıramaz mıydı bütün maçlar bu gece ama biz dün gece tam da Galatasaray derbisinin olduğu zaman çakıştık ben futbol hem baskete kombinesi var futbol için tercih ettiler biraz akşama alabilirlerdi ne olacak yani o kadar zor bir iş değil lobicilik 0'ın altında
« Son Düzenleme: Bugün, 15:56:49 Gönderen: eyb12 »