Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2651319 defa)

BenFener46, kenz ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20505 : 17 Nisan 2025, 22:56:26 »
senelerdir yapamadığımız işi becerip hazirana kadar kursak takımı. takım iyi giderken şu idareciler de temmuza ağustosa kadroda soru işareti olmadan girmeyi başarsın artık. shorts transferi bunlar için de bi fırsat.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20506 : 17 Nisan 2025, 22:58:03 »
Shorts - Hall - Guduric
Baldwin - Wilbekin - McCollum
Colson - Tarik- Onuralp
Hayes - Jantunen - Melli
Sertaç - Bango - Hernangomez

Bango denen adam hiç hoşuma gitmiyor nedense su kadroda. Wilbekinden de cikilabilir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #20507 : 17 Nisan 2025, 23:00:31 »
Paris fena yağmalanacak anlaşılan:)

Jantunen iyi transfer. Shorts'u da çekersek kafam çok rahatlar. Bıktım devşirme oyun kuruculardan.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #20508 : 17 Nisan 2025, 23:11:45 »
Jantunen sadece 4 mü oynuyor yoksa hem 3 hem 4 mü?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #20509 : 18 Nisan 2025, 04:03:18 »

NBA sularinda anilirken 3-4 mus... ama bana sorarsan artik 4 olmus. (Metecan in olmasini bekledigim ama sakatliklarla olamadigi oyuncu...)

3-4-5 rotasyonu su anda buna dondu;

Hayes-Tarik-Onuralp
Jantunen-Colson-XXX
Melli-Bango-XXX

4 numarada Pier kalirmi? Sanki gitmesi kagit ustunde daha gogru olacak gibi. Yerine atletik bir 4 le tamamlanabilirse tabi.

5 numarada Birch kalmaz diye tahmin ediyorum. Yasina ve sakatliklarina gore harika bir performans verdi ama hem Melli, hemde Birch bir yas daha yaslanacak... umarim bu sefer duzgun bir 5 numara ile tamamlarlar.

1-2 de umarim McColumn kalir en az bir sene daha. Wilbekin yerine biri gelecektir. Zagarsdan cikarsak ikinci oyuncu da gelebilir. Ama cikar miyiz, bu playoff belirleyici olur.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20510 : 18 Nisan 2025, 08:42:38 »

Pariste bizim melliye benzer rolu var. Çoğunlukla 4 ten süre alıyo, tabi melliden 10 yaş geç bunun da artıları var. Çok daha hızlı çok daha hareketli yarı sahayı çok hızlı geçebiliyo, iyi bi ceza şutörü. Ayrıca zaman zaman paris de bizim yaptığımız gibi kısa 5 lerle oynuyo, orada da splitter zaman zaman onu 5 gibi kullanıyo
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #20511 : 18 Nisan 2025, 09:38:06 »
TJ için 4 klübün yakın ilgisi olduğu biri de biz olduğumuz söylenmiş. İnşallah kaptırmayız şu çocuğu. Böyle cesur yürek hırslı oyunculara ihtiyaç var. Şutu yok ama ihtiyaç da yok şu aşamada. Çok fazla şutör var takımda. Eskiden olsa şutu olmayan pg'lara ayar olurdum ama ilk adımı bu kadar hızlı olan ve potaya penetresini durdurmak neredeyse imkansız olan birisini zor buluruz. Kaldı ki oynatmayı da seven birisi. Driveları sonrası dışardan çok sayı attırır. O da şimdi piyasa yapmışken mümkün olan en iyi ücreti bekliyordur haklı olarak. Burada da bir zahmet paraya kıyalım. Bir seneye daha pg kim olacak, pivot kim olacak diye kara kara düşünerek başlamayalım.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20512 : 18 Nisan 2025, 10:16:15 »
Shorts - Hall - Guduric
Baldwin - Wilbekin - McCollum
Colson - Tarik- Onuralp
Hayes - Jantunen - Melli
Sertaç - Bango - Hernangomez

Bango denen adam hiç hoşuma gitmiyor nedense su kadroda. Wilbekinden de cikilabilir.
Hernangomez balonu haricinde güzel kadro ki Sertaç kalırsa ve Jantunen gelirse başka uzun gelmez bence, Wilbekin de, eğer yerli olmayacaksa ayrılır zira bayağı dolu oluyor o bölge.
TJ için 4 klübün yakın ilgisi olduğu biri de biz olduğumuz söylenmiş. İnşallah kaptırmayız şu çocuğu. Böyle cesur yürek hırslı oyunculara ihtiyaç var. Şutu yok ama ihtiyaç da yok şu aşamada. Çok fazla şutör var takımda. Eskiden olsa şutu olmayan pg'lara ayar olurdum ama ilk adımı bu kadar hızlı olan ve potaya penetresini durdurmak neredeyse imkansız olan birisini zor buluruz. Kaldı ki oynatmayı da seven birisi. Driveları sonrası dışardan çok sayı attırır. O da şimdi piyasa yapmışken mümkün olan en iyi ücreti bekliyordur haklı olarak. Burada da bir zahmet paraya kıyalım. Bir seneye daha pg kim olacak, pivot kim olacak diye kara kara düşünerek başlamayalım.
Şutu yok değil bence ama şutör değil. Bo McCalebb gibi bir nevi ama daha cesur, daha hırslı. Jantunen ve Shorts'u hızlıca bağlasak kağıt üstünde hiçbir eksik kalmıyor bana göre.
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2025, 10:17:11 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #20513 : 18 Nisan 2025, 11:00:43 »
Hernangomez balonu haricinde güzel kadro ki Sertaç kalırsa ve Jantunen gelirse başka uzun gelmez bence, Wilbekin de, eğer yerli olmayacaksa ayrılır zira bayağı dolu oluyor o bölge.Şutu yok değil bence ama şutör değil. Bo McCalebb gibi bir nevi ama daha cesur, daha hırslı. Jantunen ve Shorts'u hızlıca bağlasak kağıt üstünde hiçbir eksik kalmıyor bana göre.
Saras'ın istediği söyleniyor Hernangomez'i. Doğru mu bilmiyorum. Takımdaki esas balon bence Bango. Mays'in bir benzeri laf olsun diye alınmış bir oyuncu gibi.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #20514 : 18 Nisan 2025, 11:06:59 »
Jantunen hayırlı olsun  . Kendisini birkaç kez izledim o yüzden iyi veya kötü diyecek kadar bir fikrim oluşmadı.
Ben hoard veya jabari parker beğeniyorum o mevkiide.
T.J Shorts işini sanki bize yedirmezler gibi , malûm böyle işleri yüzüne gözüne bulastirmakla ünlü menajer derya var işin içinde. O yüzden bence Monteroya gitmek daha makul gibi sanki.
Bu arada Mccollum gelecek sezon göndermek dusunuluyormus , en büyük hata bu olur . Mccollum kesin kalmalıdır.
Bakıyorum kadrolara Onuralp yazılıyor, EL için hiçbir katkısı olmaz bu form durumuyla . Hep bu hatayı yapıyor gençler nba kim sen kim başta kendini avrupada kabul ettir . Onuralp ancak Melih gibi Türkiye ligi için düşünülmeli.

Wilbekin ve Birch ile yollar ayrılmalı

Beklentim olan kadro:

Montero-Guduric-Zagars
Baldwin-Hall-Mccollum
Biberovic-Colson-Pierre
N.H. Davis - Jantunen-Melli
Sertaç - Bango -Kabangele

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #20515 : 18 Nisan 2025, 11:07:55 »
Larkin'in sezonun en iyi 5'i sorusuna verdiği cevap:

Shorts
Edwards
Nunn
Nigel
Vezenkov
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2025, 11:08:06 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20516 : 18 Nisan 2025, 11:20:48 »
zagars wilbekinden çıkıp shorts-montero alsak fenerbahçe yüzyılı başlar.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20517 : 18 Nisan 2025, 12:14:34 »
Bence saras hernangomezi istemez. O paralar verilecek bi oyuncu da değil bence. Savunmada kocaman bi kara delik oluşturuyo. Bence barça da o yüzden gönderiyo. Yıllık 3 milyon alıp potaaltını yol geçen hanına çeviriyo. Ne zaman parkede olsa barça paramparça oluyo 2li oyun savunmasında. 
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #20518 : 18 Nisan 2025, 12:19:03 »
...Takımdaki esas balon bence Bango. Mays'in bir benzeri laf olsun diye alınmış bir oyuncu gibi.

Maalesef benim hissiyatım da o yönde. Birch, Boban, Bango gibi adamlara gidinceye kadar ne bileyim bir Bolomboy alınamaz mıydı?  Ha şu denilebilir, bizim esas beklediğimiz başkalarıydı ama olmayınca mecburen onlara gidildi. O halde aynı hatayı bu yıl da yapmayalım ve ne vereceği belli adamları şimdiden bağlayalım. Sonradan bir fırsat çıkarsa onu da o zaman düşünürüz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #20519 : 18 Nisan 2025, 13:56:42 »
Oly de Shorts'a kanca atmış bakalım kime kismet olacak.