Bizim bu menajer Derya ne yapıyor nigel ve Tarık gidebilirmiş falan diye yol mu yapıyor bütçe mi kısılacak
Nigel en iyi adamımız ligin en iyi oyuncularından biri , pao bastı parayı en iyi oyuncusunu kadroda tutacak 3 sene daha k.nunn yıllık 4.5 m. alacak . Biz en iyi adamımız için NBA keyfini bekleyeceğiz öyle mi , ha sen her şeyi yaparsın elinden gelen bütün fedakarlıkları yaparsın adam gitmek ister o başka ama sen yap ,
Jantunen transferi beni kuşkulandırdı zaten 550k oynayacak adam alıyorsun sonra da Nigel belki gider diyorsun yapacağınız işi tövbe tövbe
Umarım jantunen başarılı olur beni utandırır ama ben daha olmuş Yıldız adam beklerdim .
Bu cimconlu derya'yı hiçbir zaman hazmedemedim zaten futbolda berbatız kaos var baskette de olmasın.
Çünkü bizim yönetim olmuş şeyleri bozmakta üstüne yoktur 2 sene üst üste şampiyon olan kalın takımını 3 kere şampiyon olması isten bile degildi takımı zayıflattılar
10 sezonda 7 kez f4 yapmışız bu saatten sonra yatırımı kısıp underdog takım yapmayı akillarindan gecirmesinler , vasat adamlar bu taraftari kesmez bu saatten sonra