Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2779297 defa)

efeovic, akıllıdeli, CBS (+ 1 Gizli) ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21105 : Bugün, 13:21:48 »
Papagiannis Efes deniyor.

Oturu gibi adamı gönderip öfy ve papayı almak, aklını seveyim ismail şenol 😅

Bi de başlarında muhtemelen kokoskov gibi kaypak bi koç olacak. Fena patlayabilirler gelecek sezon. Banchi çok tuttuğum bi koç değil ama geldikten sonra ciddi toparlamış hatta f4 ün kıyısına getirmişti, gidip kokoş gibi kulup bazında hiçbir başarısı olmayan bi kaypağı niye alıyolar ilginç. Neyse efes yansa itfaiye çağırmam beter olsunlar 😅
« Son Düzenleme: Bugün, 13:24:45 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #21106 : Bugün, 13:32:16 »
kokoskov da bayılıyo savunma yapamayan soft pivotlara. bizden de gitmeden booker bombasını elimize bırakıp gitmişti.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #21107 : Bugün, 14:18:20 »
Guduric de bence farkli bir macera yasamak istedi baktigimiz zaman burda senelerce yasadi ve sonunda da en buyuk basariyi elde etti.Yani biz yolladik gudurici istemedik etmedik seklinde bir durumda yok bu cok net bence.Hatta duyduklarima gore guduricin oraya gitme arzusunun parayla birlikte milanoda yasama istegiymis bu da cok normal bence.Şuan da oraya bir yildiz gibi gidecektir ve bu statuyle gidebilecegi en stressiz yer de milano 😂 2-3 sene oynar,milano akilli bir kadro kurarsa basarilida olabilirler ama biraz zor.

Yani isin kisacasi biz istemedik o bizi istemedi gibi bir durum yok 2 tarafta bence kendileri icin dogrusunu yaptilar.

Biz simdi micic aldik diyelim.Bizim 5 numaramiz kim olacak yada 3 numaraya kimi alacagiz.

benim aklıma da bu geldi açıkçası eğer çocukları falan varsa orada yetişmesini istemiş olabilir bir de sırbıstana daha yakın istediği gibi gidip gelebilir

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21108 : Bugün, 15:23:33 »
benim aklıma da bu geldi açıkçası eğer çocukları falan varsa orada yetişmesini istemiş olabilir bir de sırbıstana daha yakın istediği gibi gidip gelebilir

Abi biz biraz bu islere fazla duygusal yaklasiyoruz marko pasa senelerce kufur yedi kendinden beklenen beklenti ona cok buyuk geldi ama ne guzel ki hem bizle hikayesi muazzam bitti.Mukafatinida milano gibi fistik gibi biyerde muthis bir kontratla aldi.win win.

Bizim su micic isini bitirip.Nigel i takimda tutup yan parcalari cok iyi secersek bir sampiyonluk daha kazanmamiz hic zor degil.

Mesela tarigida cok seviyorum ama kalirsa eger cok kisa bir surede sagladigi gelisim yuzunden kendini oldugundan daha yuksek bir yerde gormesi bize zarar verebilir.Onun nba yapmasi beni mutlu eder.Nbade 1-2 sene boyunun olcusunu alip (insallah cok basarili olsun) esas tarigi onun nba geri donusunde gorecegimizi dusunuyorum.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #21109 : Bugün, 15:47:11 »
Yağız şu Micic haberini girse de rahat nefes alsak.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #21110 : Bugün, 15:56:21 »
Mesela tarigida cok seviyorum ama kalirsa eger cok kisa bir surede sagladigi gelisim yuzunden kendini oldugundan daha yuksek bir yerde gormesi bize zarar verebilir.Onun nba yapmasi beni mutlu eder.Nbade 1-2 sene boyunun olcusunu alip (insallah cok basarili olsun) esas tarigi onun nba geri donusunde gorecegimizi dusunuyorum.

tarık çok güzel bir ekiple kendini geliştirdi kendini çok dağıtmazsa nba'de başarılı olcağını düşünüyorum

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21111 : Bugün, 16:22:33 »
ismail şenol’un yanında bizim derya insana mitch kupchak gibi görünüyor.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21112 : Bugün, 17:36:17 »
Sırbistan basınından zoric diye biri vardır twitterda ,bence çok yüksek bi güvenilirliği yoktur ama bi haber paylaşmış. Ömer faruk için dubainin çok istekli olduğunu Fenerbahçe ve munihinde oyuncunun durumunu takip ettiğini yazmış
« Son Düzenleme: Bugün, 17:36:31 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #21113 : Bugün, 17:49:30 »
Sırbistan basınından zoric diye biri vardır twitterda ,bence çok yüksek bi güvenilirliği yoktur ama bi haber paylaşmış. Ömer faruk için dubainin çok istekli olduğunu Fenerbahçe ve munihinde oyuncunun durumunu takip ettiğini yazmış

Bence şart abi, geçmişte gençken hata yapmiş olabilir ama lig için önemli hamle olur. Efes alacağına biz alalım. Sertaç yaşlandı artık.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #21114 : Bugün, 17:51:35 »
Maceraya gerek yok en ideal seçim Ömer Faruk, tam aradığımız profil

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21115 : Bugün, 18:12:51 »
Ben şahsen tarık hariç hiçbir yerli oyuncunun bol sıfırlı kontrat hakedeceğini düşünmüyorum. Öfy bence 1 milyondan aşağı maaş istemez. Sırf yerli diye bsl de güclenicez diye değer mi bence değmez. 

Xxx-bango-melli rotasyonu eurolegue rotasyonumuz olur.(hatta arada jantuneni de bence koç 5 e kaydıracak kısa mobil 5 lerle oynarken)

Bsl de de sertaç zaten her türlü rotasyonu rahatlatır. bu arada sertacın kontratı bitiyo ama bence 1 yıllık yeni sözleşme veririz. Eğer sertaç giderse her halükarda yeni bi yerli uzun şart olur o zaman.

Tabi koç isterse ve öfy gelirse gerekli sıvamayı çekeriz 😅
« Son Düzenleme: Bugün, 18:14:44 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Arif
« Yanıtla #21116 : Bugün, 19:07:47 »
ercan osmani uzatmadan çekebilsek güzel olurdu öfy konusunda sinana katılıyorum