Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2815488 defa)

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21195 : 15 Haziran 2025, 22:22:20 »
Oturu reconsidering move, Maccabi Tel Aviv at risk of losing him @Sportando

Olur mu hapoel olacak sayfa yanlış yazmış
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2025, 22:24:34 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21196 : 15 Haziran 2025, 22:27:53 »
Oturu reconsidering move, Maccabi Tel Aviv at risk of losing him @Sportando

Olur mu hapoel olacak sayfa yanlış yazmış

Biz bunu sabah köşemizde yazdık tertibimfenerbahçe sayfamı takip edenler yine kazandı 😅
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21197 : 15 Haziran 2025, 22:28:49 »
Şuan twitterda  ciddi yolunu gözlüyorum büyük haber kaynaklarının oturu/hapoel anlaşması savaş durumu yüzünden çıkmaza girdi anlaşma iptal olabilir diye bi flaş son dakika haberi girilecek mi diye

Büyük haber kaynakları bişeyler yazmaya mı başlamış bu konuyla ilgili :)

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21198 : 15 Haziran 2025, 22:40:55 »
Büyük haber kaynakları bişeyler yazmaya mı başlamış bu konuyla ilgili :)

ve bu ortamda jokubaitis denen geri zekalı 300k buyout olan kontratı varken, kapalı kontrat mı imzalamış maccabi ile?

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21199 : 15 Haziran 2025, 22:49:04 »
Tj'i almak için harcanacak bütçeyi micic için ayirdigimizi düşünüyorum.

micic’e bizden daha fazla bütçe ayıran çıkmayacağını düşündüren ne peki sana? :)

bu heriflerin yaptıkları, yapacaklarının teminatı.

poirier beklerken nebo ve diğer uzunlar kaçtı, poirier’i kaptırdılar.
sonra queta dite birini beklediler, o arada piyasada alacak uzun kalmadı.
sonra aylarca bruno fernando beklendi, uğruna adam almadılar ama onu da kaptırdılar.

micic uğruna guduric’i bıraktılar,
jokubaitis’in durumu netleşirse piyasada guard kalmıyor şu anda.
micic olmazsa babayı alıyoruz.

hayırlısı…

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21200 : 15 Haziran 2025, 22:53:01 »
Bu hapoel,maccabi gibi takimlarin durumu ne olucak acaba bildigim kadariyla hapoel saglam bir para verdi euroleague icin bir suru oyuncuyla anlastilar.Mesela oturu hapoel yapmazsa eger bize gelebilir.

tahmin etmistim.direkt cekmek lazim oturuyu sarasta baya istiyormus.bence aliriz gibi duruyor.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21201 : 15 Haziran 2025, 22:54:57 »
ve bu ortamda jokubaitis denen geri zekalı 300k buyout olan kontratı varken, kapalı kontrat mı imzalamış maccabi ile?

Kontratının detaylarını bilmiyorym ama savaş durumunda tek taraflı fesih hakkını fiba veya El yonetimi artık yetkili kimse oyunculara tanır. Zaten oyuncu ben oynamıyorum gelmiyorum derse 2.5 m maaşı vermek yerine tamam biz seni salıyoruz derler mecbur. Geçen sene lorenzo da bonzie de baldwinde böyle oldu. Bi yerde takımları pes etti, ya oynamayacak oyuncuya maaş vereceklerdi yada gitmelerine izin vereceklerdi.

Zaten oturunun durumu da şuan tedirginlik düzeyindeymiş sonuçta 3 gündür tel avivde ciddi patlamalar oluyo. Sonu ne olur yakında belli olacaktır zaten
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2025, 22:56:20 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı ibrahimseckin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ibrahimseckin20
« Yanıtla #21202 : 15 Haziran 2025, 23:06:15 »
micic’e bizden daha fazla bütçe ayıran çıkmayacağını düşündüren ne peki sana? :)

bu heriflerin yaptıkları, yapacaklarının teminatı.

poirier beklerken nebo ve diğer uzunlar kaçtı, poirier’i kaptırdılar.
sonra queta dite birini beklediler, o arada piyasada alacak uzun kalmadı.
sonra aylarca bruno fernando beklendi, uğruna adam almadılar ama onu da kaptırdılar.

micic uğruna guduric’i bıraktılar,
jokubaitis’in durumu netleşirse piyasada guard kalmıyor şu anda.
micic olmazsa babayı alıyoruz.

hayırlısı…

Yanlışlık olmaması adına hatırlatma yapayım. Bu üyemizin bu heriflerin yaptıkları dediği sezonda şuana kadar katıldığımız 2 kupayı da (Tr kupası ve Euroleague) kazandık ve ligde de saha avantajıyla final oynuyoruz. Bu dediği uzunları alsaydık daha iyi ne olacaktı acaba? Avrupa’da kimi dinlesem bu organizasyonun en iyi organizasyon olduğunu söylüyor ama bu üyemizin hayatın hiçbir anında mutlu olduğunu görmedim. Saras’ı kovan ekiptendir kendisi. Şampiyon olduğumuz sezonda bile bu kadar negatifsek niye takip ediyoruz ki bu herifleri???

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21203 : 15 Haziran 2025, 23:19:00 »
Yanlışlık olmaması adına hatırlatma yapayım. Bu üyemizin bu heriflerin yaptıkları dediği sezonda şuana kadar katıldığımız 2 kupayı da (Tr kupası ve Euroleague) kazandık ve ligde de saha avantajıyla final oynuyoruz. Bu dediği uzunları alsaydık daha iyi ne olacaktı acaba? Avrupa’da kimi dinlesem bu organizasyonun en iyi organizasyon olduğunu söylüyor ama bu üyemizin hayatın hiçbir anında mutlu olduğunu görmedim. Saras’ı kovan ekiptendir kendisi. Şampiyon olduğumuz sezonda bile bu kadar negatifsek niye takip ediyoruz ki bu herifleri???

“bu herifler” işlerin kötü gittiği dönemde kendilerini kurtarmak için “saras transfer istemiyor, önerilen herkesi reddediyor” haberlerini piyasa salan kişiler değil mi?

f4’un abu dhabi’de olacağı resmen açıklandıktan 1 saat sonra uçak biletlerini alan ve otel rezervasyonunu yapan,
takımın şampiyon olacağından en ufak şüphe duymadan, f4 biletlerine karaborsadan 5 senelik kombine parası döken adama mı söylüyorsun bunları?

şubede olan tüm rezillikleri örten bi saras var allahtan.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21204 : 15 Haziran 2025, 23:19:37 »
Euroleaguenews diye bi sayfada jock londale ile ilgilendiğimizi yazmış. İlk kez gördüğüm bi sayfa şahsen

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21205 : 15 Haziran 2025, 23:22:11 »
Euroleaguenews diye bi sayfada jock londale ile ilgilendiğimizi yazmış. İlk kez gördüğüm bi sayfa şahsen

benim bi alakam yok. :)

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #21206 : 15 Haziran 2025, 23:26:14 »
benim bi alakam yok. :)

Oturu mu bu mu desen o zaman şahsen landale olsun isterim ama bunun nba durumu daha hemen belli olmaz, takımı 29 hazirana kadar serbest bıraksa bile kesin bi süre yeni nba kontratı kovalar nba sevdasından kolay vazgeçmez. Tek iyi yanı daha önce saras ile çalıştı ve nba e sıçramasında zalgiris performansı önemli rol oynadı

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21207 : 15 Haziran 2025, 23:31:24 »
“bu herifler” işlerin kötü gittiği dönemde kendilerini kurtarmak için “saras transfer istemiyor, önerilen herkesi reddediyor” haberlerini piyasa salan kişiler değil mi?

f4’un abu dhabi’de olacağı resmen açıklandıktan 1 saat sonra uçak biletlerini alan ve otel rezervasyonunu yapan,
takımın şampiyon olacağından en ufak şüphe duymadan, f4 biletlerine karaborsadan 5 senelik kombine parası döken adama mı söylüyorsun bunları?

şubede olan tüm rezillikleri örten bi saras var allahtan.
Ben ciddiye almıyorum bu arkadaşı. Ote yandan dediklerinde haklılık payı var elbette. Ben düşünmek istediğimi söyledim. Tj kaçırılmaması gereken bir isimdi. Kaçtı, micic de kaçarsa baya kötü olur. F4'te işin bittiği söyleniyor. Ne derece doğru bilmiyorum ama böyle fazla uzayan transferlerin sonu pek hayırlı bitmiyor genelde.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21208 : 15 Haziran 2025, 23:47:36 »
Oturu mu bu mu desen o zaman şahsen landale olsun isterim ama bunun nba durumu daha hemen belli olmaz, takımı 29 hazirana kadar serbest bıraksa bile kesin bi süre yeni nba kontratı kovalar nba sevdasından kolay vazgeçmez. Tek iyi yanı daha önce saras ile çalıştı ve nba e sıçramasında zalgiris performansı önemli rol oynadı

vala ben ev almak isteyen kararsız müşterilerime hep şunu söylerim;
“beklentini karşılayan evi bulduysan alacaksın, belki daha iyisi denk gelir diye beklemeyeceksin.”
yetiştirdiğim gayrimenkul danışmanlarına da şunu söylerim hep,
“bugün alacağın 3 lira, 6 ay sonra alacağın 10 liradan daha büyük paradır. çünkü 6 ay sonra alacağının garantisi yoktur. komisyonda %2 diye diretme, tutturduğunu al”. :)
hayata bakışım da bu olur çoğu zaman.
beklentini karşılayan, aradığına yakın bir şeyi bulduysan daha iyisini aramayacaksın artık.

derya ve ekibinin, hayallerinin peşinden gidip, gerçeklerin tokadını defalarca yemelerine rağmen hayal kurmaya devam etmelerini anlamıyorum haliyle.
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2025, 23:50:28 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21209 : 15 Haziran 2025, 23:52:15 »
Ben ciddiye almıyorum bu arkadaşı. Ote yandan dediklerinde haklılık payı var elbette. Ben düşünmek istediğimi söyledim. Tj kaçırılmaması gereken bir isimdi. Kaçtı, micic de kaçarsa baya kötü olur. F4'te işin bittiği söyleniyor. Ne derece doğru bilmiyorum ama böyle fazla uzayan transferlerin sonu pek hayırlı bitmiyor genelde.

umarım bitmiştir.
ama bizimkilere dair düşüncemi yazdım yukarda.