"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nedense bizim taraftara komşunun tavuğu kaz görünüyor.Henry dediğimiz adamı bir sezon her Tofaş maçında izledim. En iyi gününde rahmetli McCalebb in en kötü hali tadında bir performansı var. Yere göğe koyamadığımız bu adam, bizde 8-10 dakika oynar, onda da saç baş yoldurur.Bizim beğenemediğimiz ama artık NBA oyuncusu olan Guduric in ise mesela Evan Fournier denen adamdan pek farkı yoktur. Yıllardır bu adam orada oynuyorsa, Guduric de oynar. Tabi biz bu Fournier i transfer etsek bizim taraftar NBA yıldızı aldık diye havalara uçar...
Rahmetli derken? Mecazi anlamda mı, McCaleb öldü mü
CSKA Baskonia'yı sömürmeyi sürdürüyor, Hillard'ı almışlar şimdi. Daha bu sabah bize uyar mı diye düşünmüştüm:)Mâdem Wana da olmuyor, sâdece Henry ile kısa rotasyonunu kapatmak demek F4 hedefini riske etmek demek. De Colo şu an şart.
... Bizim kısalar adam değişmede falan baya fiziksiz kalıyor uzunun arkasında bence en önemli etken bu gibi.
Bence ne olursa olsun Ekpe nin dönme ihtimali varsa kesinlikle almalıyız, lövernden çıkamasak bile almalıyız. Tek başına şampiyonluk hamlesi ekpe, 4 numara almadan şu tarz bi kadroda olabilir.Sloukas-P.HenryDe colo-DixonDatome-FurkanKalinic-VeselyEkpe-Lövern
Çok iyi niyetli bir yorum olmuş. Pek çok kısaların arkasında bile kalamıyorlar.
Baskonia yavaş yavaş parçalanırken Shengelia kalmak ister mi? Buy out miktarı el yakabilir ama Avrupa'da adam kalmadı.