Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2895161 defa)

BenFener46, Av.Asım, EmreC (+ 1 Gizli) ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #21765 : Bugün, 00:44:31 »
Micic özelinde şuan en çok parayı kim verirse ona gidecek proje iddialı takım vs onun için ikinci planda, ama bu hafta kararını verir. Her ülkenin duyumcuları kendi takımlarına geleceğini iddia ediyo ama muhtemelen şuan micic bile bilmiyodur kime gideceğini.

evine döner.
kızılyıldız iyi kadro kuruyor.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21766 : Bugün, 00:48:21 »
evine döner.
kızılyıldız iyi kadro kuruyor.

Sırp hukumeti kızılyıldıza da partizana da çok ciddi destek veriyo. Artık f4 te sırplarda olsun istiyolar. Hissiyatım kızılyıldız veya bizi seçecek. Ama kızılyıldızı daha önde hissediyorum
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21767 : Bugün, 00:50:33 »
kizilyildiza gidecegini soylemistim.malum futbolda yapilamayan transferler galatasarayin osimheni almasi ve buyuk yangin olusabileceginden oturu teklifi arttirip alabilirizde.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #21768 : Bugün, 00:54:07 »
Micic için EuroLeague takımları arasındaki yarış yeniden başlıyor.

1 ay önce Fenerbahçe öndeydi ama şu anda her şey başa dönmüş durumda.

aris barkas/eurohoops

bu is cidden kabak tadi vermeye basladi.biz de son sampiyonuz versinler son teklifi gerekirse gelmesin amma para goz adammis valla hayirda gelmeyecek bu gidisle gelse bile

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21769 : Bugün, 01:07:45 »
Sırp hukumeti kızılyıldıza da partizana da çok ciddi destek veriyo. Artık f4 te sırplarda olsun istiyolar. Hissiyatım kızılyıldız veya bizi seçecek. Ama kızılyıldızı daha önde hissediyorum

dededen kalma tarlalarına imar verir sırp hükümeti, çözerler işi.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #21770 : Bugün, 03:17:12 »
Teklifi artırıp Micic i mutlaka almalıyız. Yıldız oyuncu şart.

Ya dune kadar bende Micic gelsin diyordum... hatta tam tamamlayici oyuncu gozuyle bakiyordum.

Ama bu kadar piyasa oyuncusu olan bir oyuncudan fayda geldigini de gormedim.... Artik gelmesi icin o kadar hevesli degilim, ama korkum @pikenrol la ayni, piyasada isim yok. Olanlarda artik iyi kotu nereye gidecekleri belli.

C-D planlari bile islemiyor gibi gozukuyor.... bakalim ne olacak. Cikip aciklama yapsalar; "yeni bir kuruluma gidiyoruz, genc yildizlara yatirim yapicaz... hedef 2-3 sene ..." gibi birsey. En azindan kafalar rahatlar. Hatta micic e sayacagimiz milyonlar da bosa gitmez diye sevinirim.
Cunki bu saaatten sonra, diger hedefler bana gercekci gelmiyor. Gerci Wilbekin, Baldwin... her sene beklenen ama yapamadiklari patlamayi yaparlarsa got olurum, ve cokta mutlu olurum bu durumdan. Ama bu sene kotu basladik ve Micic'in de tek basina sorunu cozen hamle olacagini sanmiyorum...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #21771 : Bugün, 09:17:44 »
Hall-Zagars
Baldwin-Wilbekin
Onuralp-Colson
Jantunen
Bango-Melli

An itibariyle EL kadrosu bu, durumu belirsizler hariç. İki uzun, bir gard transferi olacak diye düşünüyorum. Temizinden Montero-Pradilla paketi yapıp 4'e de Hoard çeksek ben fitim. Micic'e karşı olan hevesim (en baştan beri pe de sevdiğim bi oyuncu değildir kendisi) bu vıcık vıcık para muhabbetlerinden sonra kaçtı. Açılan 10m'luk bütçe ile bu şekilde bi takım kursak, üstüne de Tarık bi sene daha kalsa sanki yine ciddi bi iskelet oluşturmuş oluruz.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21772 : Bugün, 09:55:47 »
Hall-Zagars
Baldwin-Wilbekin
Onuralp-Colson
Jantunen
Bango-Melli

An itibariyle EL kadrosu bu, durumu belirsizler hariç. İki uzun, bir gard transferi olacak diye düşünüyorum. Temizinden Montero-Pradilla paketi yapıp 4'e de Hoard çeksek ben fitim. Micic'e karşı olan hevesim (en baştan beri pe de sevdiğim bi oyuncu değildir kendisi) bu vıcık vıcık para muhabbetlerinden sonra kaçtı. Açılan 10m'luk bütçe ile bu şekilde bi takım kursak, üstüne de Tarık bi sene daha kalsa sanki yine ciddi bi iskelet oluşturmuş oluruz.
Gözüme son derece vasat gözüküyor bu kadro. Tabi takviyeler sonrasi değişebilir bu durum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #21773 : Bugün, 09:59:57 »
Gözüme son derece vasat gözüküyor bu kadro. Tabi takviyeler sonrasi değişebilir bu durum.
Neyse, son halini bi görelim de sonra konuşuruz. Her durumda başka bi yapılanma olacağı kesin zira Hayes ve Guduric'in zaten muadili yok kıtada.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #21774 : Bugün, 10:03:30 »
Neyse, son halini bi görelim de sonra konuşuruz. Her durumda başka bi yapılanma olacağı kesin zira Hayes ve Guduric'in zaten muadili yok kıtada.

Bence asil soru; bu durum apacik belli iken, Micic mi alinir? yoksa potansiyelli 2-3 tane oyuncu mu?

Hall daha 30 unda... Baldwin 29.. Jantunen 25 ... Bango 26... Onuralp 26... Bu iskelet ustune Pota altina iyi bir 1 uzun, 1 iyi guard ve SF-PF icin 1 oyuncu alirdim ben olsam (max 29-30 yasinda, basariya ac)

Bu sene Play-off ve Turkiye finali hedeflerdim. Zaten sene icinde takim kurgusunda eksikler belli olur. Gelenlerden tutan tutmayan belli olur. NBA den bir firsat transferi gelirse sene icinde alirsin. Buna butcen olur (guduric i aldigimiz gibi)

Seneye de tutanlari elde birakir eksikleri tamamalar, final 4 ve turkiye sampiyonlugu hedefi koyardim. Hem gercekci hemde daha heyecan verici olurdu.
« Son Düzenleme: Bugün, 10:14:47 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #21775 : Bugün, 10:17:44 »
Bence asil soru; bu durum apacik belli iken, Micic mi alinir? yoksa potansiyelli 2-3 tane oyuncu mu?

Hall daha 30 unda... Baldwin 29.. Jantunen 25 ... Bango 26... Onuralp 26... Bu iskelet ustune Pota altina iyi bir 1 uzun, 1 iyi guard ve SF-PF icin 1 oyuncu alirdim ben olsam (max 29-30 yasinda, basariya ac)

Bu sene Play-off ve Turkiye finali hedeflerdim. Zaten sene icinde takim kurgusunda eksikler belli olur. Gelenlerden tutan tutmayan belli olur. NBA den bir firsat transferi gelirse sene icinde alirsin. Buna butcen olur (guduric i aldigimiz gibi)

Seneye de tutanlari elde birakir eksikleri tamamalar, final 4 ve turkiye sampiyonlugu hedefi koyardim. Hem gercekci hemde daha heyecan verici olurdu.
Ben boş sene bırakılması gibi bir zihniyetten hoşlanmıyorum hocam. Hele de şampiyonken, deli gibi para varken.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #21776 : Bugün, 10:26:13 »
Ben boş sene bırakılması gibi bir zihniyetten hoşlanmıyorum hocam. Hele de şampiyonken, deli gibi para varken.

Ya haklisin ama butce ile kurulan takimlar ve oyun da beni sarmiyor (Ergin takimlari gibi)... Her pozisyonda yildizlarin bire bir oynadigi maclar...
Takim oyunu hosuma gidiyor, giderek gelisen ve akan oyun hosuma gidiyor. (bu sene bizim takimin gelisiminde oldugu gibi)
Ve eldekiler gittikten sonra yeni gelen kim olursa olsun, takim oyununun oturup sampiyonluga oynanamasi 1 sezon alir.

Ha illa bu sene finalde olmam gerek diyorsan. Alternatif, 2 yildiz alip Ergin gibi oynatmak (o da elinde patlamazsa yildizlar)

Son olasilik ta eldeki Wilbekin ve Baldwin in patlama yapmasi... Ama zaten o patlamayi yapacaklarsa genc oyunculari eklediginde de yaparlar.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #21777 : Bugün, 10:37:23 »
Ya haklisin ama butce ile kurulan takimlar ve oyun da beni sarmiyor (Ergin takimlari gibi)... Her pozisyonda yildizlarin bire bir oynadigi maclar...
Takim oyunu hosuma gidiyor, giderek gelisen ve akan oyun hosuma gidiyor. (bu sene bizim takimin gelisiminde oldugu gibi)
Ve eldekiler gittikten sonra yeni gelen kim olursa olsun, takim oyununun oturup sampiyonluga oynanamasi 1 sezon alir.

Ha illa bu sene finalde olmam gerek diyorsan. Alternatif, 2 yildiz alip Ergin gibi oynatmak (o da elinde patlamazsa yildizlar)

Son olasilik ta eldeki Wilbekin ve Baldwin in patlama yapmasi... Ama zaten o patlamayi yapacaklarsa genc oyunculari eklediginde de yaparlar.
İlla yıldız şart değil bence. Hall örneği ortada, sezonun ikinci yarısındaki haiyle Baldwin, Birch vs. Saras hocam kimi istiyorsa alsınlar, illa Micic olmak zorunda değil demek istediğim. Örneğin Montero direk NBA adayı ama gidene kadar kazanacaklarında payı olur, öyle gider potansiyel olarak. Ya da hocam kalsın diyorsa belki de Zagars o aşamayı bu sene yapacak, X faktör olacak, bilemiyoruz.

Yani şampiyonluk sonrası,, bütçe de varken, çıtayı bi anda play-offa düşürmeye bence gerek yok.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #21778 : Bugün, 10:41:08 »
Saric de serbest kalacakmış
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #21779 : Bugün, 10:46:26 »

baldwin’in zamanı geldi artık.
“elit oyuncu” diye bahsedilen seviyede oynamaya başlayacağını düşünüyorum bu seneden itibaren.

hall da görev adamı rolünden, yardımcı oyuncu rolüne yükselecektir.

wilbekin ve zagars da hedefleri olan takımda guard rotasyonunun 4. ve 5. isimleri olabilecek seviyede oyuncular.

haliyle tek bir takviye ile guard rotasyonumuzun kalite olarak eksiği olmayacağını düşünüyorum.

forvetlere gelirsek; colson ve jantunen de yarışmacı takımlar için ilk 5 oynayacak seviyede oyuncular.
ki jantunen gelişime açık, seviye atlaması mümkün bir oyuncu.
tarık ve nigel yerine yapılacak takviyeler ile forvet rotasyonunun da eksiği olacağını düşünmüyorum.

geriye sadece pivot kalıyor.
pivot pozisyonunda melli’nin yaşı belli. bango ise gelişim göstermesi gereken, ne vereceği belirsiz bir oyuncu.
net bir takviye gerekiyor buraya.

özetle şöyle bir kadro, olur olmaz bilmem ama f4 kovalar bu sene.
montero ve pradilla yerine, jokubaitis ve petrusev olursa, gelecek 3 yılda en az 1 şampiyonluk garanti derim.

Hall-Zagars-Montero
Baldwin-Wilbekin
Onuralp-Colson-Sirvydis
Jantunen-Pradilla
Bango-Melli-Hoard

bu arada pradilla 4 numara, 5 değil.
hoard’un da geleceğini 5 numarada görüyorum ben.
« Son Düzenleme: Bugün, 10:51:14 Gönderen: pikenrol »