"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
De Colo gelirse ilk önce Berlin'de Kalinic e attığı dirsek için eşek sudan gelinceye kadar dövülmeli. Bakalım ne tepki gelecek
Yok öyle bir şey. Kalinic atmış dirseği. Ayrıca steps de yok son pozisyonda. Her şey nizami.
@cemalexGheradinhi Fenerbahçe'nin sadece transfer sorumlusu bir insan değil. Komple şube yönetimini yapıyor. Serrod demişsin veya diğer isimleri niyr alamadı Alamadı mı?Serrod 3.5 milyon euro aldı ona o parayı verebilecek bütçe var mı Diğer isimler için Obradoviç onay vermediği veya istemediği kimse alınamaz bu şubeyeNe yaptı diyorsunMelli Atlanta ile imzalamışken masadan aldı geldi, Joffrey hamlesine hepimiz sevinmedik mi?Her alınan oyuncu tutacak bir diye bi4 kural ne yazık ki yok Jason patladık Ekpe getirdi 2 senede final ile kupa kazandırdı. Artısı da eksisi de olur. Ama adqmı sadece transfer üzerinden vurmak birqz haksızlık İlla laf edeceksen hocaya da laf et
İbrahim Tatlıses'in Yıldız Tilbe'ye dediği gibi 'seni pezevenklerin elinden aldım' havasında olmuş Atlanta kısmı )
AhsiahahahahYa sakatlıklar olmasa bu sene duble yapacaktık ve hepimiz övgüler dizecektik8 ay övdüğümüz kadroyu itin götün sokar hale geldik
Nikos Varlas'ta şimdi tivit attı De Colo ile anlaşmışız