Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2997157 defa)

Samet_GFB ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22455 : Bugün, 20:56:35 »
nba’den yeni gelen oyuncular için yapılan yorum ve analizlerin tümü osuruk değerinde.

nba bir basketbol ligi değil, sirk.
orada oynanan oyun da basketbol değil, koş koş sıpıt.

nba’de şunları şunları iyi yapıyormuş. eeee? onları avrupa’da yapamayacak ki?

mete aktaş, kendi skorunu üretebilen bir oyuncu olduğunu yazmış mesela twitter’da. kendi skorunu üretmediği zamanlarda skor üretebiliyor mu diye sordum ben de.

basketbola dair göreceği detayları anlamakta dahi zorlanacağı bir yere geliyor. oyunu anlamakta, basketbolu öğrenmekte ne kadar istekli olacağı belirleyecek performansını.

işi hiç kolay değil, bizim işimiz de hiç kolay değil.

belli noktalarda katiliyorum abi sana fakat;

burda aham paşam cekilen oyuncularin da nasil patates sictigini goruyoruz nbade.

nba de osuruk etkisinde ki kendrick nunn lige tecavuz etti.

esamesi okunmayan udoh domine etti burayi.

dogru isimi ve dogru karakteri cekebilirsen nbadeki oyuncular buraya cok fazla gelir bir kismi.

brandon yetenek olarak buraya cok fazla ama mental yapisini bakis acisini ve alisma sureci tabi ki soru isareti.

mesela mitchell robinson nba de uzun olarak vasat bir uzun olarak gorulebilir buraya gelme ihtimalide yok ama geldigi bir senaryoda hic bir kisanin onu gecipte potaya gidebilecegini dusunmuyorum gitsede bitirmesi cok zor ihtimal blok ortalamasi 6-7 olur heralde 😂
« Son Düzenleme: Bugün, 20:59:23 Gönderen: Ero1907 »

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #22456 : Bugün, 21:01:37 »
Yahu oyun kurucu ya da pota altı değilse ne diye transfer ettik bunu. Parayı buna vereceğimize Okobo'yu ne diye çekmedik.

Oyuncuyu görmeden bir şey de demek istemiyorum ama geçen sezonki Mays hamlesinin elde patlaması geliyor aklıma, adam Avrupa basketbolunda şaşkın ördeğe dönmüştü. Madem 2-3 numaraya transfer yapıyoruz, ulan gidip Lonnie'yi alsaydık ya. En azından Avrupa basketbolunun kokusunu almıştı.

Bekle de alışıp oynasın Boston Bey.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #22457 : Bugün, 21:14:52 »
Ben nba'den kontrat bulamazsa bizimle imzalayacak diye yazıldığı için kesin bu adamı alamayız yine bekle bekle başkasına imza atar diye yazdım bana da kapak olmuş oldu olsun Fenerbahçe'm için hayırlısı olsun da bana binlerce kapak olsun

Şimdi bu adam takımı oynatacak bir adam değil sazı eline alıp oynayacak bir adam görüntüsü veriyor ben şu okobo işi olursa çok sevineceğim

Çevrimiçi Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #22458 : Bugün, 21:47:43 »
https://youtu.be/OYtZ8XeRiTM?si=33wLvUYLJUDbLKVA

Şu video gelmiş hemen. Neymiş bu ya, uçak resmen. Avrupa'ya çok çok fazla bir atletizm, kendi şutunu yaratabilme, potaya jet hızıyla gidiş, istikrarlı dış şut. Yetmezmiş gibi blok falan da kovalıyor canını yediğim:) lan bunun atletizmine karşılık verecek adam yok Avrupa'da, nasıl bir manyak bu:)

Yalnız bence 2 falan değil, 1 numara hiç değil. 3'te acayip bir şeye dönüşür bu, kim durdurabilir ki Avrupa'da. Demedi demeyin biz bunu Nigel gibi de oynatırız. Tarık ile aynı anda parkede olursa Tarık 2'ye geçer bence.

Uçakmış ya bu çocuk. İnşallah hemen uyum sağlayıp videoda yaptıklarının yarısını yapar, bize de yeter o kadarı.

Geçen seneki Paris'te olsaymış delirirmiş bu çocuk.

Boston Airlines.
« Son Düzenleme: Bugün, 21:48:56 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22459 : Bugün, 21:57:41 »
belli noktalarda katiliyorum abi sana fakat;

burda aham paşam cekilen oyuncularin da nasil patates sictigini goruyoruz nbade.

nba de osuruk etkisinde ki kendrick nunn lige tecavuz etti.

esamesi okunmayan udoh domine etti burayi.

dogru isimi ve dogru karakteri cekebilirsen nbadeki oyuncular buraya cok fazla gelir bir kismi.

brandon yetenek olarak buraya cok fazla ama mental yapisini bakis acisini ve alisma sureci tabi ki soru isareti.

mesela mitchell robinson nba de uzun olarak vasat bir uzun olarak gorulebilir buraya gelme ihtimalide yok ama geldigi bir senaryoda hic bir kisanin onu gecipte potaya gidebilecegini dusunmuyorum gitsede bitirmesi cok zor ihtimal blok ortalamasi 6-7 olur heralde 😂

nunn geçen yıl play-off ve f4’da 37/97 saha içi isabetiyle oynamış, %38 isabet oranı.

son 15 senede nba’den gelip, ilk sezonunda etki yapan 2 tane adam saymışsın. var mı nunn ile udoh dışında biri?

mesela boston kadar bok sıçacak dennis smith jr. ne yapmış? veya lonnie walker?

ben bir sürü adam sayarım da, sen nunn ve udoh dışında kimi sayarsın? :)

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #22460 : Bugün, 22:33:43 »
nunn geçen yıl play-off ve f4’da 37/97 saha içi isabetiyle oynamış, %38 isabet oranı.

son 15 senede nba’den gelip, ilk sezonunda etki yapan 2 tane adam saymışsın. var mı nunn ile udoh dışında biri?

mesela boston kadar bok sıçacak dennis smith jr. ne yapmış? veya lonnie walker?

ben bir sürü adam sayarım da, sen nunn ve udoh dışında kimi sayarsın? :)

madem burasi cok degerli bir havuz burdan gidip nba de burdaki nunn yada udoh un yaptigi etkiyi yapabilen bir oyuncu var mi ?

burda ki tartisma nba veya avrupa degil oyuncu secimi bence.misal shake milton partizanda bireysel olarak iyi isler yapacaktir cunku iyi oyuncu.

buralarin krallari spanoulisler calathesler micicler ibrahim kutluaylar ve daha niceleri nba de 2 dakika sure ortalamalariyla oynadilar.

bu arada ana fikir olarakta avrupali oyunculari bende daha fazla tutuyorum keske okoboyu ceksek mesela.

brandon bostan burda iyi oynadigi senaryoda zaten seneye nba yolcusu.ben bu iside sevmiyorum gunu kurtarma transferleri bunlar.

ve isin kotu yani 4 veya 5 alinip transfer kapatilacagi soyleniyor bu takima zagars yerine 1 kisa daha almamak ahmaklik

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #22461 : Bugün, 22:35:59 »
Okobo ve Jantunen'in önüne bir 4 numara transferiyle fişi çekelim.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #22462 : Bugün, 22:37:37 »
hani biz butce arttirmistik arkadas hani taraftarlar mutluluktan havaya ucacakti.

brandon boston 1.5 civarina gelmis diyorlar.
jantunen 700-800 civari olmasi lazim.

ulan nigeldan 3 e yakin maas boslugu ve ustune buy out 1.5m

guduricten 2 m maas boslugu 400-500 k buy out

2 oyuncudan zaten 7-8 m acik var ne bok yemeye calisiyorlar hic anlamadim.

ayrica mo bambaya gidebiliriz gibime geliyor.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #22463 : Bugün, 22:52:28 »
madem burasi cok degerli bir havuz burdan gidip nba de burdaki nunn yada udoh un yaptigi etkiyi yapabilen bir oyuncu var mi ?

euroleague oynamadan gidenleri sayıyorum.

alperen, porzingis, jokic, wembenyama, antetokounmpo.