Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3019866 defa)

lancelot ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22590 : 14 Ağustos 2025, 21:43:43 »
Analizleri dinledim BB ile alakalı, bence tam olarak Guduric'in yerine düşünüyor Saras çünkü geçen sene epey ana top yönlendirici olarak oynamış. Eğer böyle olacaksa zaten 4 tane direk süre alacak kısa + Zagars var. Ekstra gelecek kısa Joseph  olabili ro zaman, Erik rolünde. Beni esas düşündüren Nigel'in boşluğu.
fontecchio çok iyi olur. iyi bi guard+fontecchioya tamamım ben şu an. ömeri de aldığımızı varsayıyorum.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22591 : 14 Ağustos 2025, 21:46:22 »
Analizleri dinledim BB ile alakalı, bence tam olarak Guduric'in yerine düşünüyor Saras çünkü geçen sene epey ana top yönlendirici olarak oynamış. Eğer böyle olacaksa zaten 4 tane direk süre alacak kısa + Zagars var. Ekstra gelecek kısa Joseph  olabili ro zaman, Erik rolünde. Beni esas düşündüren Nigel'in boşluğu.
Nigel’ın boşluğunu tek oyuncu değilde bölüştürerek dolduracağız bence. skor kısmını Boston&Tarık savunma kısmını da alınacak oyuncu ile dolduracağımızı düşünüyorum

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #22592 : 14 Ağustos 2025, 22:11:24 »
fontecchio çok iyi olur. iyi bi guard+fontecchioya tamamım ben şu an. ömeri de aldığımızı varsayıyorum.
Geçen sene alınmayan Ömer'i buy-out verip almayız bence. Türkiye'den bakalım yerli uzun.
Nigel’ın boşluğunu tek oyuncu değilde bölüştürerek dolduracağız bence. skor kısmını Boston&Tarık savunma kısmını da alınacak oyuncu ile dolduracağımızı düşünüyorum
Bilmiyorum. En kötü Bonzie tamamen 4 oynasın diyorum bi yandan da.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #22593 : 14 Ağustos 2025, 22:34:24 »
Ömer söylentileri asılsızmış, ilgimiz yokmuş
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #22594 : 15 Ağustos 2025, 10:39:10 »
Ömer söylentileri asılsızmış, ilgimiz yokmuş
Türkiye'den bakıyor muyuz acaba?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22595 : 15 Ağustos 2025, 15:23:03 »
Türkiye'den bakıyor muyuz acaba?

1 oyun kurucu bi de 4 numara meziyetleri olan uzun alacakmışız heralde. Yani 2 transfer olacak gibi

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #22596 : 15 Ağustos 2025, 15:49:52 »
1 oyun kurucu bi de 4 numara meziyetleri olan uzun alacakmışız heralde. Yani 2 transfer olacak gibi
Aynılarının yabancı versiyonunu da almayacak mıyız zaten? :D

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22597 : 15 Ağustos 2025, 16:15:44 »
Aynılarının yabancı versiyonunu da almayacak mıyız zaten? :D

birinin ismi belli cory joseph, zaten kısa rotasyonuna yüksek profilli biri gelmez boston sonrası. Ama muhtemelen 4 için daha yüksek profil biri gelir. Zaten geçen sportdigitale yayınında konuşulmuş ay sonuna netleşir heralde
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2025, 16:16:19 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #22598 : 15 Ağustos 2025, 16:16:53 »
Geçen yıl da “yandık öldük bittik” diyenleri değil, “Fenerbahçe f4 adayıdır”  diyenlerin yorumlarını bekleyeceğiz.. belli ki onlar daha iyi anlıyor basketboldan.. geçen yıl takım koçları, gm leri “FB f4 adayı” dediğinde bile karşı çıkıp “saçmalık bu adamlar bu işten anlamıyor” diyenleri değil..
bir siredir bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Bilenlerin hakkını vermek lazım.

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #22599 : 15 Ağustos 2025, 16:18:43 »
Bugün gördüğümüz kadro, geçtiğimiz bir yılın ürünü değil sadece. Üç yıl öncesine dayanan yapılanmanın geldiği noktadan bahsedebiliriz. Gönlümüze göre gelenler olduğu kadar, istemeyerek gönderdiklerimiz ve hatta tenekeyle yolladıklarımız da oldu. Ama sonuç itibarıyla bu takımın KNOW HOW' ı var, bu tertemiz bir gerçek.

Bu noktada yeni katılanların uyum süreci, yeni gelenlerin sistem içerisindeki etkileri ve sancıları için bir süreye ihtiyaç var. Ayrıca bir takımdaki kilit parçaların sakatlık, uyum sorunları da takım boyunu ve hedeflerin keskinliğini belirleyen unsurlardandır.

Geçen senenin lig MVP si Birch ü ilk hafta sakatlık ile ıskartaya çıkarsak, onun ikamesi için nasıl bir yol izlenecek bu da ciddi bir etken olur. Tıpkı Wilbekin ve ikamesi McCollum gibi...

imza.
Bu hikayeler birleşip, bir kompozisyon oluşabilmesi için hep söylediğim gibi, önce bir hazırlık evresini sonra da bir kaç ay maçları izleyip değerlendirmek lazım.

Obradovicin gelmesinden önceki aklım ile şimdiki aklımı kıyaslarsam, kendimi frenlediğim yegane şey; ocak tan önce takım hakkında karar alma/verme işlerinden uzak durmanın faydalı olduğudur. Özellikle de geçmişten günümüze aktarabildiğimiz bir deneyim havuzumuz pırıl pırıl dururken, koçundan malzemecisine kadar takımın her bir bireyinin ciddi bir kredisinin olması gerekliliğine inanıyorum.

Bunun yanı sıra, şube yönetiminin de buna paralel olarak bu krediyi sömürmeden takımdaki ahnegi koruması ve geliştirmesi gereklidir. Aslında burada son dönemde eleştiri konusu olanlar oyunculardan ziyade yönetim kanadının aksiyon almadaki kısırlığı sanırım... Yani sap ile samanı ayırmak lazım.

Takımın F4 adayı olması, şampiyonluğu en büyük adayı olması, play off adayı olması argümanları bugünden söylenecek notlar değil kanımca. Transferler tamamlanır, kadro bu diye deklare edilir. Hazırlık maçları oynanır ve resmi karşılaşmalarda ışık verirsin/vermezsin, kritik oyuncuların sakatlanır, nba den fırsat transferi düşer vs vs bu ihtimallerden sıyrılmadan, konuşmak suya yazı yazmaktan öteye geçmez. Takım ve roller oturduktan sonra da sakatlık gelebilir ama risk yönetimini takım oluşturma olgusuna dahil edenler kazanıyor işte.

Taraftar endişesinde haklıdır, doğal olanı da budur. Bununla birlikte "aklım selim"e düşen görev, büyük resmi görmek, en azından görmeye çalışmaktır. Bencesi böyle yani...

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #22600 : 15 Ağustos 2025, 16:21:49 »
şu an bi kat karşılığı pazarlığı yaptırıyorum.
müteahhit abi hayattan soğuttu.
yaptığı teklif ile arsa sahibinin isteği arasında 20 m2 fark var.
bugün itibariyle 10 m2 daha arttırdı teklifi.
kabul etmezlerse çekiliyormuş.
10 m2 daha verse bitiyor iş.
anlatabiliyor muyum?
Müteahhit haklı  ;D

Çevrimdışı constructor

• Üye
« Yanıtla #22601 : 15 Ağustos 2025, 16:30:06 »
colson daha fazla öne çıkacaktır. özellikle 4ten daha fazla süre alacaktır. burada en kritik fonteccio nun alınması. çünkü o da 4 ten süre alır. ama 4 ün asıl sahipleri jantunen ve colson olur. 3 te tarık ve fonteccio olur. ama 4,5 alınırsa şutu olan o zaman yeni alınan arkadaş da 4 ten süre alır. bence bir adet guard bir adet 4,5 alacaklar. fonteccio olursa alacaklar. olmazsa 3 numara almayacaklar.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22602 : 15 Ağustos 2025, 17:25:30 »
Wilbekin-Melih-Onuralp-Metecan-Tarık-Mert varken başka yerliye gerek yok ki. Bunlardan biri BSL'de bile dışarıda kalacak.