Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3034241 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22635 : 29 Ağustos 2025, 20:20:09 »
Geliyor mu

Keşke gelse. Tren kaçtı son maçta efsane oynamış.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22636 : 29 Ağustos 2025, 22:10:06 »
Keşke gelse. Tren kaçtı son maçta efsane oynamış.
Adamın geçen sezonki istatistikleri de çok iyiydi zaten.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22637 : 30 Ağustos 2025, 14:41:19 »
@pikenrol renktaşın oyuncu epey sorunlu haldeyken bile buralarda senelerdir ağır eleştirilmesine karşın bitmeyen ısrarlı isteklerine  :D, en kıymetlimiz Saras hocamızın hemşerisi ve epey sevdiği bir karakter olmasına ve oyuncu kendini acayip geliştirip, en sorunlu konularından olan şutunu da optimize ederek bence en prime haline ulaşmışken Rokas Jokubaitis’i nasıl alamayıp Bayern’e falan kaptırdık bu sene gerçekten akıl almaz bir durum.

Son dünya şampiyonu ve kadrolarını epey verimli kullanan, en büyük madalya adaylarından almanlara karşı da takımını ayakta tuttu ilk yarıda yine müthiş iş çıkarıyor şu an.

Derya’yı ve yönetimi erkenden eleştirmeyeyim geçen seneden sonra dilimi ısırayım diyorum da nba için aranan tarih 29 ağustosta bitti hala Bango’nun muhtemel durumu da gözeterek 3 ciddi eksiğimiz varken eylülün gelip hiçbir hamle yapmamamız çok canımı sıkıyor, Fonteccio hayalimiz de yalan olduğuna göre en kritik konu strech 4 konusunda da belli ki zar atacağız, nasıl çıkıcaz bu cendereden bilmiyorum, karamsarlığa kapıldım yine epey :/
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2025, 14:52:51 Gönderen: myildirim »