Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3108976 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22635 : 29 Ağustos 2025, 20:20:09 »
Geliyor mu

Keşke gelse. Tren kaçtı son maçta efsane oynamış.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22636 : 29 Ağustos 2025, 22:10:06 »
Keşke gelse. Tren kaçtı son maçta efsane oynamış.
Adamın geçen sezonki istatistikleri de çok iyiydi zaten.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22637 : 30 Ağustos 2025, 14:41:19 »
@pikenrol renktaşın oyuncu epey sorunlu haldeyken bile buralarda senelerdir ağır eleştirilmesine karşın bitmeyen ısrarlı isteklerine  :D, en kıymetlimiz Saras hocamızın hemşerisi ve epey sevdiği bir karakter olmasına ve oyuncu kendini acayip geliştirip, en sorunlu konularından olan şutunu da optimize ederek bence en prime haline ulaşmışken Rokas Jokubaitis’i nasıl alamayıp Bayern’e falan kaptırdık bu sene gerçekten akıl almaz bir durum.

Son dünya şampiyonu ve kadrolarını epey verimli kullanan, en büyük madalya adaylarından almanlara karşı da takımını ayakta tuttu ilk yarıda yine müthiş iş çıkarıyor şu an.

Derya’yı ve yönetimi erkenden eleştirmeyeyim geçen seneden sonra dilimi ısırayım diyorum da nba için aranan tarih 29 ağustosta bitti hala Bango’nun muhtemel durumu da gözeterek 3 ciddi eksiğimiz varken eylülün gelip hiçbir hamle yapmamamız çok canımı sıkıyor, Fonteccio hayalimiz de yalan olduğuna göre en kritik konu strech 4 konusunda da belli ki zar atacağız, nasıl çıkıcaz bu cendereden bilmiyorum, karamsarlığa kapıldım yine epey :/
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2025, 14:52:51 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #22638 : 31 Ağustos 2025, 13:34:22 »
Ağustos'un sonu geldi ve ne Fontecchio ne de Saric serbest bırakılmadı. Avcumuzu yaladık. Üstüne 5 numara ve guard transferi de yapılamadı henüz. Sonumuz hayrolsun.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #22639 : 01 Eylül 2025, 02:21:54 »
Bütün odağı futbola cevirmisler gelmeyen kalmadı o tarafta eyvallah da bu camianın yuzaki subesini görmezden gelemezsiniz. Tez vakit Fontecchio, Jokubaitis( gönül isterdi ama bayern yapti onu ikame edebilecek tarzda bir isim) ve sağlam bir 5 numara transferi bekliyoruz.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #22640 : 01 Eylül 2025, 03:19:24 »
Bütün odağı futbola cevirmisler gelmeyen kalmadı o tarafta eyvallah da bu camianın yuzaki subesini görmezden gelemezsiniz. Tez vakit Fontecchio, Jokubaitis( gönül isterdi ama bayern yapti onu ikame edebilecek tarzda bir isim) ve sağlam bir 5 numara transferi bekliyoruz.

Aslinda iyi denk geldi eurobasket. Brandon Baston antreman performansi baska kisa hamlesi gerekip gerekmeyecegini belirler gibi geliyor. Kendi adima Onuralpin de kotu durumda olmadigini gordugum icin seviniyorum bu turnuvada.

Baldwin-Hall-Zagars(giderse baska oyuncu gelir ama gitmeyecek gibi duruyor)
Boston-Wilbekin-Melih-Mert
Tarık-Onuralp-Colson

Kotu bir guard rotasyonu cikmayabilir buradan. Ama belirleyici olan, Baldwin in performansi ve Boston un rolu olacak.

5 numara icinse gecen sene ki gibi birkac zar atacaklarini ve kisa kontrat yapmalarini bekliyorum. Tahminin bu ay ortasinda isimler cikmaya baslar.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #22641 : 01 Eylül 2025, 09:09:42 »
Aslinda iyi denk geldi eurobasket. Brandon Baston antreman performansi baska kisa hamlesi gerekip gerekmeyecegini belirler gibi geliyor. Kendi adima Onuralpin de kotu durumda olmadigini gordugum icin seviniyorum bu turnuvada.

Baldwin-Hall-Zagars(giderse baska oyuncu gelir ama gitmeyecek gibi duruyor)
Boston-Wilbekin-Melih-Mert
Tarık-Onuralp-Colson

Kotu bir guard rotasyonu cikmayabilir buradan. Ama belirleyici olan, Baldwin in performansi ve Boston un rolu olacak.

5 numara icinse gecen sene ki gibi birkac zar atacaklarini ve kisa kontrat yapmalarini bekliyorum. Tahminin bu ay ortasinda isimler cikmaya baslar.
Kısa rotasyonu için katılıyorum. Hatta sezon içi bir hamle için o hakkı tutabiliriz ama uzun konusunda problem büyük. 5'te Bango gitti, Sertaç belirsiz ama gidiyor, Elde var Melli ve Birch. Bi 4, bi 5 lazım ki Hayes'in yeri de dolmadı henüz. Parası neyse verip Hoard çekebilsek keşke.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #22642 : 01 Eylül 2025, 09:21:57 »
Kısa rotasyonu için katılıyorum. Hatta sezon içi bir hamle için o hakkı tutabiliriz ama uzun konusunda problem büyük. 5'te Bango gitti, Sertaç belirsiz ama gidiyor, Elde var Melli ve Birch. Bi 4, bi 5 lazım ki Hayes'in yeri de dolmadı henüz. Parası neyse verip Hoard çekebilsek keşke.

dedigim gibi ... bence eurobasket sonunda bir zar atilacak .... ha iyi kotu?? bilemem
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22643 : 01 Eylül 2025, 11:13:27 »
Talen Horton-Tucker, EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın.

@Urbodo

Calzoni’de paylaştı şimdi
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2025, 11:16:35 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #22644 : 01 Eylül 2025, 11:13:29 »
horton tucker deniyor

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #22645 : 01 Eylül 2025, 11:24:12 »
Wanamaker vibe'i aldim hafiften omzunu dayayangillerden. Şutu handikap diyorlar. Hayırlı olsun diyelim şimdiden

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #22646 : 01 Eylül 2025, 11:25:54 »
4-5 beklerken guard transferi ilginç oldu boston gibi bu yaşlarda buraya düşmeside ilginç şaşırttı beni. Joseph gibi takıma abilik yapacak topa yön verecek birini bekliyordum ben bakalım ne olacak yakın zamanda nba izleyen varsa son durumunu paylaşır ben lakers zamanı izlemiştim en son

Anıl’da yazmış

Talen Horton-Tucker hamlesinden şunu net şekilde anlayabiliyoruz; Fenerbahçe Beko’nun bu sezon en büyük yatırımı yetenek ve fiziksellik üzerine.

Baldwin-Hall-Boston-Tucker
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2025, 11:31:58 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #22647 : 01 Eylül 2025, 11:48:21 »
bence iyi transfer bu ya

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #22648 : 01 Eylül 2025, 12:23:06 »
İyi bi 4 numarada şimdi sıra. Bide bango kötürüm kaldıysa tabi uzun gerekecek. Turnuva bittikten sonra istanbula gelip detaylı kontrole girecekti, instagramda gördüğüm bango tatilde geziyo şuan dubai falan :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #22649 : 01 Eylül 2025, 12:38:49 »
Talen Horton-Tucker'ın Fenerbahçe'ye transferi henüz tamamlanmadı. Oyuncu, NBA'den gelecek teklifleri bekliyor. (Eurohoops)

Çoğu sayfanın tersine haber ilginç
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2025, 12:39:07 Gönderen: Samet_GFB »