"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
efeovic, Gigidatome70, BenFener46, DesperateCry, EmreC, kenz, myildirim, Ero1907, cansipor17 ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resmi olarak aciklansa da sonunda yildiz guard transferi yapmis olsak. Bana gore euroligin en iyi oyuncusu De Colo'dur. Inanilmaz efektif ve takim oyununa yatkin harika bir oyuncu. Bu arada savunmasi cok underrated'dir. Pek cok yildizdan daha iyi savunma yapmasina ragmen savunma zaafi var zannediliyor. Bence elit seviyede olmasa bile kesinlikle ortalama ustu savunmasi var.Gherardini den nihayet fark yaratacak bir hamle geldi. Cok da guzel iyi oldu Resmi aciklama gelsin yarin
Abi bu yıl itoudis çoğu yakın maçın son dakikasında de coloyu kenarda oturtup higgins hackett tercih etti savunma kısmında hani orada çok ovulecek bir durumu olmayabilir sanki hatta son 5 dakika bizim maçti sanırım oyuna bile sokmadı 😁 Hemen herkesin dediğine katılıyorum bende şuan elimizde sloukas de colo var temel olarak arkalarına iyi bir savunmacı + top yönlendirici şart gibi karadelik bir şutör olmasin yeter. Hackett resmen şampiyonluk aldırdı CSKA ya bireysel olarak iyi savunma yapan kısa görmek istiyorum su takımda artık zor maçlarda fark yaratılıyor o sayede bence ( eğer elinde udoh yoksa tabi ) Ayrıca barış kolsuzunun yerine kesinlikle berkani almamız lazım TBL de bize katkı verir gelişime de açık boy out meselesini varsa o zorlar gibi görünüyor o transfer de ligde süre veririz her türlü merak etmesin barış gibi adam senelerdir bu takımda oynuyor. 😂
Normal sezonda Higgins'i De Colo'ya tercih etti çünkü De Colo vasat bir normal sezon performansı ortaya koyuyordu ve Higgins çok daha formdaydı. Zaten Higgins De colo'dan savunmada daha iyi, elit seviyeye yakın bir savunmacı, hücumda da daha formda olunca onu tercih etti. Playoff ve F4 zamanı geldiğinde De Colo patron kim gösterdi herkese. Bana göre F4'un MVP olması gerekiyordu ama euroligin klasık verimlilik puanı kimin daha yüksekse onu seçme mallığı yüzünden Clyburn seçildi. De Colo özellikle Real maçında ki asıl final oydu hem maç içidne hem maç sonunu çok güzel oynadı. ( Son periyot 10 sayı attı ) Udoh da gelirse Barca isterse Gasol'ü alsın, F4 dönemi majör bir sakatlık olmadığı sürece gelecek senenin favorisi biziz.
Sana zıtlık olsun diye yazmıyorum De colo tavanı öyşe yüksek ki ortalama geçirdiği normal sezkn 14 sayı ort yapmoşTop 8 18 sayı F4 19 sayı Ayrıca dediğin gibi Real maçını geriden gelip getiren De colo Ayrıca 2016 F4 mvpsi 2 normal sezon Mvpsi olmuş adamı aldık Sağlıklı 3 sene geçirmesi için dua edelim başka birşeye gerek yok
Tabi ki burada basketbolu çok iyi bilenler var ama benim anlamadığım eğer Udoh gelirse bizim 4 numarada biraz zaafımız olmayacak mı?Hani 4 tane uzun biraz lüks olmaz mı ?
"Basketbolu çok iyi bilenler" deyince aslında benim yorum yapmamam lazımdı ama "Basketbolu çok sevenler" kontenjanından yorum yapmak istiyorum. 4 uzun derken sanırım Ahmet'i de uzundan sayıyorsunuz ki doğru uzun. ama sadece uzun. Vesely ve Udoh beraber oynadıkları dönemde nasıl faydalı oynadılarsa pekala yine oynarlar ve sakatlık, süre ğaylaşımı, formsuzluk gibi faktörleri de göz önünde bulundurduğumuzda asla lüks olmaz düşüncesindeyim.
Kostas Dixon xxx DE Colo Melih TArık Gİgi KAliniç Egehan JAn xxx ( türk ) xxx yabancı Joffrey AHmet kabaca yazdım . xxx yazdığım yerlere 2 tane daha yabancı banko alacağız. JOffrey durumu bence hala net değil devam edersek ederiz çıkarsak orada bir uzun daha alırız.
abi Ahmet ana rotasyon oyuncusu değil yedek olduğu zaman katkı veriyor ama bu sene üzerine çok yük bindi , 2 baba adamın sakat olunca senelik 150 bin euro verdiğin adamdan ne bekliyorsun ki ? doğru oyuncudan doğru beklenti önemli , 3. uzun düşünürsün ve ona göre de katkı verir kimse Ahmet 1. uzun diye yazmıyor.
Eyvallah. Daha iyi anlaşılması açısından; Sizce Udoh, Vesely, Joffrey, Ahmet lüks mü, değil mi?