Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3107693 defa)

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #22725 : 13 Eylül 2025, 21:11:59 »
Jordan Loyd Efes diyorlar. Belki de sezonu Efes lehine degistirecek bir hamle. Kadro pivot haricinde efsane oldu. Bu adami biz de dusunebilirdik THT nazini cekmektense Loyd'a da gidebilirdik.

Monaco ise sezonunu çöpe atıyor. James'den çıkıp Loyd'la daha dengeli bir takıma gidecekken tam tersini yaptılar.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #22726 : 13 Eylül 2025, 21:13:40 »
Cedi'nin sözleşme ne zaman bitiyor acaba? Çökmek lazım bence.

Geçen sezon sonu 2027 ye kadar uzattı

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #22727 : 17 Eylül 2025, 17:02:39 »
Talen Horton-Tucker le prensip anlaşması yapıldı NBA dan teklif gelmezse Fenere geleceği yazılıyor, bilgisi olan varmı?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #22728 : 17 Eylül 2025, 22:48:10 »
Tht ile anlaşma çoktan tamamlanmış ve anlaşmaya 21günlük nba opsiyonu koyulmuş. 21gün içinde kimse ile anlaşamazsa bizle olan sözleşmesi devreye girecek. Bu 21 günün ne zaman biteceği konusunda net bir bilgi ben bi yerde görmedim ama bu sürenin bu haftasonu tamamlanacağı dedikoduları var
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #22729 : 18 Eylül 2025, 13:38:14 »
Tht ile anlaşma çoktan tamamlanmış ve anlaşmaya 21günlük nba opsiyonu koyulmuş. 21gün içinde kimse ile anlaşamazsa bizle olan sözleşmesi devreye girecek. Bu 21 günün ne zaman biteceği konusunda net bir bilgi ben bi yerde görmedim ama bu sürenin bu haftasonu tamamlanacağı dedikoduları var

JT Thor duyumu çıktı ama kaynak zayıf görünüyordu pek desteklenmedi, THT harici başka bir süpriz isme gitme ihtimalimiz var mıdır Sinan Hocam, özellikle strech bir uzun forvet eklemesi gelebilir mi?

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #22730 : 18 Eylül 2025, 18:56:45 »
JT Thor duyumu çıktı ama kaynak zayıf görünüyordu pek desteklenmedi, THT harici başka bir süpriz isme gitme ihtimalimiz var mıdır Sinan Hocam, özellikle strech bir uzun forvet eklemesi gelebilir mi?
Bi 4 numara lazım aslında iyi olur ama bu elemanı hiç tanımıyorum. Thor diye soyadı mı olur? :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22731 : 18 Eylül 2025, 20:10:30 »

Thor ile ilgilenildiğini geçen hafta duymuştum ama sanırım henüz bi resmi girişim yokmuş. Bence öyle ya da böyle şimdi olmazsa sezon içi bi forvet alırız diye tahmin ediyorum eğer bonzie colson ansızın başka bi oyuncuya profile evrilmezse takım içinde

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #22732 : 18 Eylül 2025, 20:27:05 »
bence biz en geç ocakta bi tane kısa da alırız. wilbekinle falan olmaz bu iş.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #22733 : 18 Eylül 2025, 21:05:16 »
Thor ile ilgilenildiğini geçen hafta duymuştum ama sanırım henüz bi resmi girişim yokmuş. Bence öyle ya da böyle şimdi olmazsa sezon içi bi forvet alırız diye tahmin ediyorum eğer bonzie colson ansızın başka bi oyuncuya profile evrilmezse takım içinde

Eyvallah başkan, özellikle nbadan düşüneceksek ne kadar erken olacaksa o kadar iyi olur hoca ve sisteme adaptasyon açısından, umarım bir an önce anlaşırız bir strech four ile.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #22734 : 18 Eylül 2025, 23:08:18 »
Yeni transferler Bacot ve Baston'a kötü yandan bakacaksak, izlediğim kadarıyla ciddi savunma zaafları var. Bu da Euroleague seviyesinde ciddi süreler sahada kalmalarına engel gözüküyor. Ama iyi yanından bakacak olursak ikisi de birer şeyi iyi yapıyor. Baston elit seviyede şut atıyor,  Bacot'ta elit seviyede ribaund çekiyor. Kesinlikle Guduric, Nigel gibi oyuncuların ikamesi olamazlar ama sınırlı rolleri kabul ederseler rotasyonda fayda sağlayabilirler. Baston'ın savunma defoları belki kapatılır ama Bacot'ın çaresi varmış gibi gelmedi. Tabi sadece 1 hazırlık maçı izleyerek bu yorumu yaptım yanılıyor olabilirim

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #22735 : 19 Eylül 2025, 12:47:02 »
Yeni transferler Bacot ve Baston'a kötü yandan bakacaksak, izlediğim kadarıyla ciddi savunma zaafları var. Bu da Euroleague seviyesinde ciddi süreler sahada kalmalarına engel gözüküyor. Ama iyi yanından bakacak olursak ikisi de birer şeyi iyi yapıyor. Baston elit seviyede şut atıyor,  Bacot'ta elit seviyede ribaund çekiyor. Kesinlikle Guduric, Nigel gibi oyuncuların ikamesi olamazlar ama sınırlı rolleri kabul ederseler rotasyonda fayda sağlayabilirler. Baston'ın savunma defoları belki kapatılır ama Bacot'ın çaresi varmış gibi gelmedi. Tabi sadece 1 hazırlık maçı izleyerek bu yorumu yaptım yanılıyor olabilirim
ikisi de gelişecektir. önce buradaki oyunu anlamalrı gerekiyor. mental olarak . ancak ne kadar gelişirler onu bilemeyiz tabii. bize ne kadar katkı verirler bakacağız

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #22736 : 19 Eylül 2025, 19:34:43 »
Ekpe geldiğinde kim bu dingil demiştik başta rezaletti

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #22737 : 19 Eylül 2025, 21:54:11 »
Hocama 3 yıllık yeni sözleşme, bi tane kaliteli 4 numara ve THT verelim acilinden.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #22738 : 20 Eylül 2025, 10:01:19 »

Haftasonu geldi ve şuan THT transferi resmen açıklandı. Hayırlı olsun...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #22739 : 20 Eylül 2025, 10:19:09 »
THT-Hall-Zagars-Emre
Baldwin-Wilbekin-Onuralp
Tarık-BB-Bonzie-Faruk
Jantunen-Metecan-Hamza
Birch-Melli-Bacot

Bi tane de 4 alın hocama, kendisine de yeni sözleşme.