Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 3517181 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #24135 : 01 Haziran 2026, 14:10:15 »
nunn, tht gibi amerikalı guardlarla basketbol oynanmayacağını senelerdir yazıyorum burada ama dinletemiyorum.

Alıntı
🚨 İddia: Panathinaikos gelecek sezon için Zeljko Obradovic ile yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydedemedi.

🤔👀 Obradovic’in en dikkat çeken isteklerinden birisi takımın yıldızı Kendrick Nunn’un takımda kalmasını istememesi oldu.

(Via:Sportreport.gr)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #24136 : 01 Haziran 2026, 14:46:12 »
nunn, tht gibi amerikalı guardlarla basketbol oynanmayacağını senelerdir yazıyorum burada ama dinletemiyorum.
Obradovic kafasi cok mu saglikli. Partizan'da fiyasko yaratti. Simdi de barca'da yaratmaya gidiyor. Tek basarili olabilecegi klup pana, onda da yunan lobisi falan devreye girebilir diye. Yoksa gecmisin efsanesinin basketbol kafasi demode olali cok oldu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #24137 : 01 Haziran 2026, 15:08:40 »
Nunn şampiyon yaptı adamları.Nunn değil ki sorunları sonradan yaptıkları saçma eklemeler.Nunn çatlak ama klas oyuncu.Pikerol renkdaşa gün doğdu.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #24138 : 01 Haziran 2026, 15:23:25 »
Obradovic kafasi cok mu saglikli. Partizan'da fiyasko yaratti. Simdi de barca'da yaratmaya gidiyor. Tek basarili olabilecegi klup pana, onda da yunan lobisi falan devreye girebilir diye. Yoksa gecmisin efsanesinin basketbol kafasi demode olali cok oldu.

“modern” denen şey hiç var olmadı ki avrupa basketbolunda.

euroleague finali oynayan takımlara bak.

ikisininde oyun kurucuları old school, ikisinin de pivotları old school.

basketbol hızlandı, herkes şut sokuyor, oyuncular uçuyor, bire bir skor üretiyor, pivotlar adam değişiyor hikayelerini dinlediğimiz günlerde;

şut atamayan, bire bir oynayamayan, uçamayan walkup ile campazzo vardı takımların direksiyonunda.

pivotlar da adam değişemeyen, kısa savunamayan, ayakları yavaş, 2.10’un üzerinde mulitinov ve tavares.

değiştiği, hızlandığı, bilmem ne olduğu söylenen basketbolda bile old school basketbolun zekası, “modern” denen sadece koşmak ve şut atmaktan ibaret, zerre zeka kırıntısı içermeyen saçmalığı yeniyor.

oyun neye evrilirse evrilsin, basketbolda değişmeyen temel kural şu olacak;

topu ne kadar az yere vuruyorsan, o kadar iyi hücum edersin, o kadar savunulmaz olursun.

pas trafiğini sağlayacak zeki oyunculara sahip takımlar beyinsiz atletizm karşısında her zaman kazanacak.

hürmetler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #24139 : 01 Haziran 2026, 16:10:09 »
Avrupa basketbolü bitmiş durumda.Çıkmıyor oyuncu.Amerikalılar lider bu konuda evet Nba bende eleştiriyorum ama heriflerin Nccaleri var.Onlarda oyuncu avına girdi.Basketbol eşittir Abd.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #24140 : 01 Haziran 2026, 23:11:41 »
sezon başından bugüne fenerbahçe beko takımının hücum performansını iyice analiz edip kadro kurmak ve saras’ın da bir neleri yanlış yaptık diye bir özeleştiri yapması gerek. sezon başından beri yazıyorum, önce kısa lazım böyle gitmez dedim nando geldi ama maalesef o da yetmedi. hem kendisi çok istikrarlı bir katkı vermedi hem de hall ocak sonrası yokuş aşağı gittiği için hem kısa rotasyonu yine eksildi hem de forvetlerden tarık dışında ne bir şut ne bir ribaund ekstra bir şey alamadık.

1- hall’un kayboluşu, tht’nin rakipler içeriyi kapattıkça çok verimsizleşmesi. bunun yanında özellikle tht’nin takım arkadaşlarını oyuna sokma konusunda mahir bir oyuncu olmaması.

2- boston, jantunen ve bonzie üçlüsünden bonzie dışında şut katkısı alamama. ayrıca üçünde de post upa saldırma veya boston özelinde de topu yere vurma yok.

3- motley’den beri boyalı alanda baskın bir oyuncu yok. ne ters eşleşmede ne de ikili oyunlarda. saras uzunlarda switch ve ribaund ön plana çıkarıyor ama seneye belki de burda da bir seçenek dahil edilmeli.

eylül’den bugüne bu takımın hücumunun ayak bağı olma ihtimali hiç eksilmedi. ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. biz her personelle elit bi savunma takımıyız ama bu takımın hücumunun vasatı bile bulamaması çok büyük hayal kırıklığı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #24141 : Bugün, 03:40:30 »
Tarık - Baldwin - Melli + Onuralp - Metecan + (Saras isterse) THT...

Önümüzdeki sezon için en az 6 oyuncu transferi şart gibi...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #24142 : Bugün, 06:25:57 »
Avrupa basketbolü bitmiş durumda.Çıkmıyor oyuncu.Amerikalılar lider bu konuda evet Nba bende eleştiriyorum ama heriflerin Nccaleri var.Onlarda oyuncu avına girdi.Basketbol eşittir Abd.

Cikmiyor mu? yoksa cikanlar NCAA ve NBA'e mi gidiyor? NCAA avrupali dolu....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #24143 : Bugün, 10:47:39 »
(Saras isterse) THT...

Onun sözleşmesi 2 yıllık. Kaldı ki bence seneye onu 3 numaradan süre aldığı senaryoda görebiliriz!
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #24144 : Bugün, 13:27:21 »
Dün gerek maç esnasında gerekse maç sonunda sıcağı sıcağına hepimiz sıçtık sıvadık Devin Hall'a da, adam 60-59 biten maçta 8 asist yapmış. Lafı şuna getireceğim: Hall işi bitti gitti, zaten de yönetim şu transfer haberlerinin sızması hususunda bir şeyler yapmalı. Tamam oyuncu çok kötü yönetti, burayı Norveç zannetti eyvallah da sene başından itibaren açıklayacaksın oyuncuya Türkiye dinamiklerini, haber çıkınca da yalanlatacaksın oyuncu kanalıyla vesaire.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #24145 : Bugün, 16:48:50 »
Obradovic pao ile anlaşmış. Bakalım takım içinde bi oyuncu kıyımı olacak mı?
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #24146 : Bugün, 17:11:34 »
Obradovic pao ile anlaşmış. Bakalım takım içinde bi oyuncu kıyımı olacak mı?
Bunun olacağını gören Ömer Faruk erken kaçtı. İşte vizyon budur.
Kara deryalarda bir FENERsin!