Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2690025 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cemalex

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #360 : 23 Temmuz 2018, 22:38:43 »
Cem Ağrak, Quincy Pondexter dedi ama bakalım..

2015 yılında sakatlanıp 2017 eylülünde ancak dönebilmişti. Son durumu ciddi soru işareti.Bizimkiler araştırmadan elbette ki karar vermezler, umarım toparlayacak bir durumdadır. Sakatlanmadan önce nba'de 15-20 dakikalık bir oyuncuya dönüşmüştü. 3&D tipi atlet bir kanat oyuncusuydu.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #361 : 23 Temmuz 2018, 22:42:57 »
Nunnaly ye artik aciyorum arkadas. Adam sonucta rotasyon oyuncusu.
Bu kadar;
-profesyonel,
-yedekte her daim hazir bekleyen,
-birebir savunmada en iyi kisa savunmacisi olan,
-3 luk yuzdesi bu kadar yuksek, tam bir gorev adami olan oyuncuyu bir kisim fener taraftari bir turlu sevemedi ...

Eyvallah, gider kalmaz, yeri dolar dolmaz, parasi azdir coktur vs...  onemli degil. Ama sonuc olarak o kadar da gereksiz oyuncu degil. Bazi arkadaslarin gidiyor diye bayram etmesini afedersiniz anlamiyorum. Goren geriden gelen oyuncu ordusu var da yer acmaya calisiyoruz sanir...
savunma bire bir de iyi oldugunu dusunmuyorum, hatta kotu.. takim savunmasini da bozuyordu cunku rahat geciliyordu.. acimayi bilmem ama savunma vasat hucumda statik bir oyuncu icin 800 bin euro cok, 900 e higgins in cska da oynadigini dusunurseniz

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #362 : 23 Temmuz 2018, 22:46:32 »
savunma bire bir de iyi oldugunu dusunmuyorum, hatta kotu.. takim savunmasini da bozuyordu cunku rahat geciliyordu.. acimayi bilmem ama savunma vasat hucumda statik bir oyuncu icin 800 bin euro cok, 900 e higgins in cska da oynadigini dusunurseniz

Higginsin yeni kontratinin 900 bin olmasi imkansiz. Cskada hatta Rusyada herkes ederinin 1,5 kati alirken avrupanin en zegin takiminda mevkisinin en iyi adamlarindan biri mumkun degil 900 bine oynamaz.Antepten giderkenki kontrati olabilir ama sozlesme yeniledigi donemde o paradan fazlasini verecek en az 5 tane talibi cikar.
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2018, 22:47:22 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #363 : 23 Temmuz 2018, 23:42:08 »
Antep e gelmeden once rus ligi sayi kraliydi zaten, cska ya da ilk iki yil 900 e gitti, son yili ne oldu bilmiyorum ama 1,5 -2 civaridir tahmin... ilk senesi istatistikleri de yaninda de colo teo olmasina ragmen iyiydi etkiliydi de
Aslinda demek istedigim, hem hucum hem savunmada avrupada belli  duzeyde oynayabilecek, ismi cok da bilinmeyen iyi oyuncular bulunabilecegi.. bsl liginden neden olmasin

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #364 : 23 Temmuz 2018, 23:56:38 »
Ne Sinan'ı ne Egehan'ı yahu. Onların yeri lig, bizim için önemli olan şey Euroleague kadrosu. Sloukas, Ennis, Dixon, Guduric + Melih'ten oluşan kısa rotasyonu bir kere nicelik olarak bile zayıf zaten. Nunnally kadar keskin şutör olmasa da gerektiğinde topu yere vurup kendi pozisyonunu hazırlayabilen bir 2 numara takviyesi şart.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #365 : 24 Temmuz 2018, 00:00:32 »
Sabredin CSKA'daki sözleşmesi bu sene bitiyor. Seneye Higgins'i ne yapıp ne edip almalıyız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #366 : 24 Temmuz 2018, 01:00:41 »
Fenerbahçe mi normal sezonda papatya falı açacak
Vallaha bazen çok komik yorumlar okuyorum inanamıyorum
Neyse sezon başlasın nasıl papatya gibi açarız nasıl akarız milleti her zamanki gibi sikeriz o zaman anlarsınız

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #367 : 24 Temmuz 2018, 01:01:04 »
Ben isim filan vermedim Kemal atraksiyon yapıyor
Yapma amk Kemal yapma

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #368 : 24 Temmuz 2018, 07:57:49 »
Ben isim filan vermedim Kemal atraksiyon yapıyor
Yapma amk Kemal yapma

Peki isimden bağımsız bir oyuncuyla anlaşıldı mı yaz liginden veya başka yerden? Transfer düşünülüyor mu Nunnaly yerine?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #369 : 24 Temmuz 2018, 08:55:33 »
Peki isimden bağımsız bir oyuncuyla anlaşıldı mı yaz liginden veya başka yerden? Transfer düşünülüyor mu Nunnaly yerine?
Vallaha bilgim yok
Ama hiçbir yerde hiçbir sitede haber de yok
8 yabancı ile gireriz diye düşünüyorum
Tarık biber mevzusu vardı Türk olacak filan diyorlardı belki o Türk olursa o da kadroda olabilir
Yabancı da olsa o da bizim oyuncumuz

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #370 : 24 Temmuz 2018, 09:28:58 »
Bence yüzde yüz bir transfer daha yapacağız.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #371 : 24 Temmuz 2018, 09:36:37 »
Objektif olarak söylüyorum, bunu da bir tepki falan gibi söylediğim düşünülmesin ama şu anki resme baktığımda seneye cska ve reali favori görüyorum, tabi iki yıl ust uste şampiyon olamama lanetini düşünürsek real bir adım geride, bizim kısa rotasyonumuz biraz supriz, içinden ne çıkacağı belli değil. Bu da bu iki takımdan geride olduğumuzu düşündürüyor, tabi su an için bu görüşlerim, sene için de çok şey değişir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #372 : 24 Temmuz 2018, 09:39:57 »
Vallaha bilgim yok
Ama hiçbir yerde hiçbir sitede haber de yok
8 yabancı ile gireriz diye düşünüyorum
Tarık biber mevzusu vardı Türk olacak filan diyorlardı belki o Türk olursa o da kadroda olabilir
Yabancı da olsa o da bizim oyuncumuz

Bence de hoca Nunnaly nin gitmesine izin verdiyse; 1 yada 2 oyuncu nun gecen senenin ustune cikmasini bekledigi icindir. Bu nedenle basta oyuncu olacagimizi sanmiyorum. Ha gerekirse, ya da firsat transferi cikarsa karsimiza; ilk kez sezon arasi oyuncu transfer edilmis olmaz.

Biberovic-Egehan-Kalinic-Datome-Guduric arasinda ... Sanirim Guduric ten bir cikis bekliyor ve agirlikli olarak Nunnaly nin gorevlerini ona verebilir. Ve birazda biberovic ve egehan a alan acilabilir, o dakullanabilirlerse (Ahmet orneginde oldugu gibi)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #373 : 24 Temmuz 2018, 10:02:59 »
Bence gecen sene takimda top kullanabilecek adam sayisinda bir fazlalik vardi. Datome’nin hatta zaman zaman melli’nin form grafiginin inisli cikisli olmasindaki temel sebeplerden biri buydu. Bu sene daha dar bir rotasyon ile,ki bence hala iyi, daha fazla sayi bulan bi takim olacagiz gibi geliyor. En azindan skorer yonu on planda olmayan ennis gibi bir oyuncuyu almamizin sebebi bu gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #374 : 24 Temmuz 2018, 10:21:05 »
bence de bir transfer daha gelecek ama hemen olmaz sanırım...
sezon basına dogru eksiklere gore bakacaklardır..
nba piyasadı da bir netlessin iyice...