Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2674775 defa)

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #690 : 22 Ekim 2018, 08:51:07 »
İçeriden bir bilgi mi yoksa tamamen tahmin mi renkdaş. Paul kötü oyuncu değil bizim sisteme uyabilecek yanları var. Karakteri nasıl bilmiyorum ama işimize yarayacak bir takım meziyetlere sahip. Ennis'ten farklı bir oyuncu olsa da tek bir doğru yoktur basketbolda , ben açıkcası üzülmem bu transfer olursa.
Sen aklı başında bir adamsın
Sence içeriden bir bilgi olabşlir mi
Henüz oyuncu sakatlanalı 12 saat olmuşken böyle bir şey olabilir mi
Kaç senedir bu forumda yazıyorsun artık insanları tanıman lazım)

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #691 : 22 Ekim 2018, 09:02:27 »
Tarık girsin kadroya. Ligde de Ergi oynar.

katılıyorum ama obradovic ne derse o olacağı için sülale rahat.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #692 : 22 Ekim 2018, 10:13:22 »
Sen aklı başında bir adamsın
Sence içeriden bir bilgi olabşlir mi
Henüz oyuncu sakatlanalı 12 saat olmuşken böyle bir şey olabilir mi
Kaç senedir bu forumda yazıyorsun artık insanları tanıman lazım)

Elbette direk içeriden bilgi olmaz ( Ennis sakatlandı tamam o zaman Paul'u alıyoruz demezler :D )  ama örneğin şöyle olabilir. Ennis'in tercih edildiği dönemde ciddi adaylardan birisi hala boştaysa ibre direk ona döner o nedenle arkadaş demiş olabilir diye düşündüm.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #693 : 22 Ekim 2018, 10:22:22 »
Handikaplarından ve uyabilecekleri rollerden bağımsız olarak Euroleague tecrübesine sahip ve boşta olan bazı isimlere bakalım. İdare edilecek bir durum yok artık, rotasyona takviye şart.

Theodore, Green ve Paul göze çarpıyor. Theodore, Tuğba Taşçı ile birlikte olduğu için herhalde teklife bakmadan gelir. Pozisyon olarak da daha uygun bir isim.

Demin baktım, İspanyol basınındaki bir haberde Green'in 800.000 euro istediği için takım bulamadığından bahsediliyor. İndirim yaparsa belki olabilir.

Paul ise San Antonio'da kalabilmek için çok uğraştı ama olmadı. Kendini gösterebilmek için bu fırsatı kullanabilir ancak pozisyon dışında oyun tarzı olarak da Ennis'e uzak bir isim, bu daha düşük ihtimal.

Obradovic ne düşünüyor bilmiyorum (belki Gherardini ile bambaşka oyuncuları değerlendirecekler) ama gelecek oyuncu biraz da olsa Zisis etkisi yaratabilse keşke.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #694 : 22 Ekim 2018, 10:29:20 »
Takım içinden çözüm üretme fikri ancak hiç bir makul alternatif yoksa düşünülmeli bana göre. Geçen seneye Wanamaker artı Nunnaly'i kaybettik. Şampiyon olduğumzu seneye göre ise Bogdan + Nunnaly yerine Sinan + Guduric var. Üstüne de Dixon 2 sene daha yaşlandı. Şampiyonluktaki rakiplerimize göre guard pozisyonlarında zayıf görünüyorken şimdi hem nicelik hem de nitelik yönünden ciddi gerideyiz.

Bu şekilde başarısız oluruz demiyorum ama kendi kendimizi zora sokarız. Sloukas'ın üstüne çok yük biner, hatta olası bir sakatlıkla iyice zor duruma düşeriz. Bu dönemde alınacak bir oyuncunun çok yüksek bir maliyeti olmaz. En azından rotasyonu rahatlatacak bir adam muhakkak alınmalı. B. Paul, R. Sessions, Errick Green Theodore hatta en en olmadı Zisis falan düşünülebilir.

Sloukas hariç net adamımız yok, Bobby 35 yaşında ve fiziksel dezavantajı nedeniyle zorlanıyor. Dönem dönem parlamaları olacak yüreği yetiyor ama istikrarlı katkı vermesi çok zor. Guduric zaten leyla vaziyette, papatya falı açıyoruz bugün nasıl diye. Melihin bu seviyelerde olabilirliği yok. Sinan da hem 35 yaşında hem de zaten hiç bir zaman bu seviyelerin adamı olmadı. 3-4-5 rotasyonunda avrupanın en iyisiyken guardlarda bu kadar zayıf bırakmamalıyız kendimizi. Transfer şart, Biberovic ile falan olmaz hayal aleminde yaşamayın.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 10:29:44 Gönderen: Cemalex »

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #695 : 22 Ekim 2018, 10:32:25 »
Handikaplarından ve uyabilecekleri rollerden bağımsız olarak Euroleague tecrübesine sahip ve boşta olan bazı isimlere bakalım. İdare edilecek bir durum yok artık, rotasyona takviye şart.

Theodore, Green ve Paul göze çarpıyor. Theodore, Tuğba Taşçı ile birlikte olduğu için herhalde teklife bakmadan gelir. Pozisyon olarak da daha uygun bir isim.

Demin baktım, İspanyol basınındaki bir haberde Green'in 800.000 euro istediği için takım bulamadığından bahsediliyor. İndirim yaparsa belki olabilir.

Paul ise San Antonio'da kalabilmek için çok uğraştı ama olmadı. Kendini gösterebilmek için bu fırsatı kullanabilir ancak pozisyon dışında oyun tarzı olarak da Ennis'e uzak bir isim, bu daha düşük ihtimal.

Obradovic ne düşünüyor bilmiyorum (belki Gherardini ile bambaşka oyuncuları değerlendirecekler) ama gelecek oyuncu biraz da olsa Zisis etkisi yaratabilse keşke.

Valla son çare Zisis bile olabilir :D

Paul evet profil olarak Ennis'ten farklı bir isim ama pasörlük haricinde Ennis'in diğer vaadettiği şeyleri sağlayabilir, hatta bir nebze de daha iyi şutör. Bunlara ek olarak savunmada daha iyi, top çalma agresiflik fizik gücü gibi artıları ile bizim takım savunmamıza iyi katkı verebilir. Tabi kafa yapısının iyi olduğunu varsayarak söylüyorum bunu. San Antonio da bu tip konulara önem veren bir takım.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #696 : 22 Ekim 2018, 10:55:54 »
GEçen sene greg popovich ile çalıştı yanlış hatırlamıyorsam brandon paul. Efes ile avrupa tecrübesi de var. Fena savunmacı değil. Şu ortamda faydalı olabilir. Ennis de kırık çok ciddi değilse belki döner top 8 zamanı

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #697 : 22 Ekim 2018, 11:12:00 »
Tertemiz Sessions var orda. Ortalama üstü savunma, skor katkısı, asist katkısı, düşük ego, deneyim. Avrupaya çok çok fazla bir oyuncu ve boşta şu an, valla bizim için büyük fırsat. 1 aya takıma ve Avrupaya adapte olur hem. Böyle bir fırsat ele geçmişken para bulup anlaşmalıyız Ramon ile.

Formunu bulduğu andan itibaren Euroleague ona leblebi gibi gelir. İnşaAllah kaçırmayız bu fırsatı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #698 : 22 Ekim 2018, 11:24:03 »
Teodosic hiç süre alamıyor. Sıfır dakika. Eğer sakatlıktan değil ise... Canı basketbol oynamak istese ve kontrat fesih talebinde bulunsa... "Hadi yavrum, buralar sana göre değil" diye kapı dışarı etseler... Biz de tam o esnada bir sponsor bulsak şubeye ve hooop kadroya katıversek... Evrene mesaj gönderme işini yapan varsa... :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #699 : 22 Ekim 2018, 11:25:08 »
Elbette direk içeriden bilgi olmaz ( Ennis sakatlandı tamam o zaman Paul'u alıyoruz demezler :D )  ama örneğin şöyle olabilir. Ennis'in tercih edildiği dönemde ciddi adaylardan birisi hala boştaysa ibre direk ona döner o nedenle arkadaş demiş olabilir diye düşündüm.
Çok iyi niyetlisin :)

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #700 : 22 Ekim 2018, 11:44:29 »
Valla son çare Zisis bile olabilir :D

Paul evet profil olarak Ennis'ten farklı bir isim ama pasörlük haricinde Ennis'in diğer vaadettiği şeyleri sağlayabilir, hatta bir nebze de daha iyi şutör. Bunlara ek olarak savunmada daha iyi, top çalma agresiflik fizik gücü gibi artıları ile bizim takım savunmamıza iyi katkı verebilir. Tabi kafa yapısının iyi olduğunu varsayarak söylüyorum bunu. San Antonio da bu tip konulara önem veren bir takım.

Koçun tercihine bağlı durum. Mesela Paul dediğin konularda katkı verir ama oyun kurma işi sadece Sloukas'a kalınca sorun çıkabilir. Onun dışında ek bütçeyi oluşturmak da yönetimin görevi. Rezil hâldeki futbol için bile 35.5 milyon liralık sponsor bulunabiliyor ki bu para, son dönemde bizden çok daha başarılı olan iki rakibimizin de senelik sponsor kazancından daha fazla (Tabi Koç ile Avis arasında ortaklık olmasa onlar da sponsor olmazdı veya çok daha düşük seviyede bir anlaşma olurdu, bu işin diğer boyutu). Büyük ihtimalle takımın değerinin altında kalabilecek bir sponsor istemiyorlar ama ekim sonuna geldik artık, bir firmayla anlaşılmalı.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #701 : 22 Ekim 2018, 13:17:09 »
Tertemiz Sessions var orda. Ortalama üstü savunma, skor katkısı, asist katkısı, düşük ego, deneyim. Avrupaya çok çok fazla bir oyuncu ve boşta şu an, valla bizim için büyük fırsat. 1 aya takıma ve Avrupaya adapte olur hem. Böyle bir fırsat ele geçmişken para bulup anlaşmalıyız Ramon ile.

Formunu bulduğu andan itibaren Euroleague ona leblebi gibi gelir. İnşaAllah kaçırmayız bu fırsatı.

Ne durumda olduğunu, kendisine bakıp bakmadığını bilmiyoruz. Eski halinden yola çıkarsak, eşleşmelerde kuracağı fizik üstünlüğü de cabası... Savunmaya ne kadar adapte olabilir ve ceza şutlarını kesme konusunda ne kadar başarılı olabilir; orası muamma... Fakat iyi bir Ramon Avrupa basketbolunda Papaloukas etkisi yaratır.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #702 : 22 Ekim 2018, 13:23:50 »
Çok iyi niyetlisin :)

Hayatta da hep bundan kaybediyorum zaten :D

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #703 : 22 Ekim 2018, 14:23:39 »
Bence Erick Green cuk oturur.. Onu alacaklar hissediyorum :)

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
« Yanıtla #704 : 22 Ekim 2018, 14:54:04 »
Teodosic hiç süre alamıyor. Sıfır dakika. Eğer sakatlıktan değil ise... Canı basketbol oynamak istese ve kontrat fesih talebinde bulunsa... "Hadi yavrum, buralar sana göre değil" diye kapı dışarı etseler... Biz de tam o esnada bir sponsor bulsak şubeye ve hooop kadroya katıversek... Evrene mesaj gönderme işini yapan varsa... :D

Bir de soyle deneyelim:

Forumda Fenerbahçe'nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianin taraftarlari kendi ile bu kadar mı dalga gecer.

Haftalardır bir Teodosic yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Teo Meo gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Teo dedikleri şu sıralarda LA'in en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı.

Canının çektiği oyuncuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, CSKA'nın elinden Randolph'ı kapan Real Madrid bu Teodesic'i alamadı.

Su anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı'' takım Teodosic'in peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Teodosic'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Site'nin populeritesini arttirmaya calisan bazi kisilerin palavrasi.

Adminler de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.