Bulvar 216'da milletin tabağından cheesecake'leri hüpletirken söylediği sözleri duymazlıktan geliyoruz. Ama bir internet sitesinin sahibine içeride ne olup bittiğine dair, kendinden de katarak, her şeyi üfürmesine birilerinin dur demesi lazım tabii. Biraz daha zorlarsa önce ben sosyal medya üzerinden başlarım buna.
Emeğine, yaptıklarına, işine saygım sonsuz. Orada burada şovunu yapıyor, ona da eyvallah. Ama burası Fenerbahçe Spor Kulübü kardeşim, buranın bir ağırlığı var. Sana da mikserlik yap diye maaş ödemiyorlar.
Kokoskov'a sen sallarsın, Samet sallar, Efe sallar, İlhan abi sallar, badboys bu işin bayrak tutanı zaten
Ama kulübün maaşlı personeli bu topa girmez, giremez. Bu konuyu şimdilik böyle toparlıyorum ama insanlar yedikleri nanenin bilindiğini de bilsin diye kayıtlara geçiyorum.
Kaptan oyuncu transferine karışır. Malzemeci içeriden bilgi sızdırır. Pandemi ortasında nişan, moral yemeği falan yapılır sonra takımın yarısı Covid olunca şanssızlık denir. Yıldız oyuncun kritik maçlarda sinir krizine girer atılır. Maçta kavga çıkar oyuncular ve teknik ekibin yarısı kuralı unutup içeri dalar ve atılır…
Yazık valla; bunlar hep liderlik eksikliğinin göstergesi. Bu gidişle Obradoviç’ten kalan mirası çok hızlı tüketeceğiz.
Eğer Kokoskov gider de bu tiplemeler kalırsa, muhtemelen her sene koç değiştiren, içeride abilerin yönettiği futbol takımına döneceğimizi düşünüyorum.