Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 278864 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
Bu sezon özelinde Efes ‘ i Avrupa da yenmemiz çok çok zor görünüyor hatta imkansız gibi . Hiç bir şekilde 40 dk lık maçta başa çıkamayız gibi

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Eserinle gurur duy obradovic! 
Bunu yazmak için mi geldin ?
Biz gurur duyuyoruz Obradovic ve eseriyle..

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir

bu ne saçma bir yorum. zaten herkesin canı burnunda. bu adamın 10 senede bir tane kötü sezon geçirme hakkı yok mu? ergin mi gurur duysun eseriyle.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
İlk yari dengede, ikinci yari obranin muhtesem kisa 5 i fark yaratti,
Savunma yok efes son dakikalar birakmasa fark cift hane

Çevrimdışı Kallessin

• Üye
  • Yer: izmir
İlk yari dengede, ikinci yari obranin muhtesem kisa 5 i fark yaratti,
Savunma yok efes son dakikalar birakmasa fark cift hane

lütfen bir mantıklı yorum yapın. takım ikinci yarıya ilk yarıdaki 5 ile başladı. fark açıldıktan sonra kısa 5 e geçildi. sırf koça laf sokmak için yanıp tutuşan insan sayısı ne kadar fazlaymış. sırf fenerbahçe nefreti ile efese gönül vermiş basketbol taraftarı bu yorumları okusa gerçekten kendileri bir bok sanırlardı heralde.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Kadro çok defolu ve elit takımlara karşı maç kazanma şansımız çok düşük Sertaç bile bu hale getirdiyse gerisini düşünemiyorum

Çevrimdışı oozyurt1907

• Üye
  • Yer: BEYKOZ

Fenerbahçe li olarak yaşadığımız en büyük sevinçleri yaşatan kişiye karşı hoş olmayan bir tepki.  Obradoviç ile elbette gurur duyuyoruz. İnşallah çok daha uzun süre takımın başında olur.

Çevrimdışı İLTERPOL40

• Üye
  • Yer: Ankara
İlk yarıdaki tempoyu ayarlamamız kafa kafa goturdu ancak 3. Ceyrekte takım oyunundan koptuk birebire donduk fark acıldı sonra cabalaadık ama olmadı
Poto altı cok kotu o yuzden takımada bıse dıyemıyorum bu senede oyle olsun canı saolsun zeljkonun en az 2 uzun transferı sart gıbı louvern oyundan cıktı gırmedı muhtemelen sakatlıgı oldu

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
Kadro çok defolu ve elit takımlara karşı maç kazanma şansımız çok düşük Sertaç bile bu hale getirdiyse gerisini düşünemiyorum

Kesinlikle günümüz oyunda artık eskisi kadar değerli gözükmeyebilir uzunlar ama bugün tekrardan gördük Sertaç denen herif folloş etti pota altını .

Savunma adına da çok önemli bu . İlk yarıdaki efor sağlam bir uzunla birleşmiş olsaydı çok Farklı şeyler konuşuyor olabilirdik .

Ayrıca hakemler resmen aleyhimize çalıştı . O müdaheleler hiçbiri mi çalınmaz .

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
lütfen bir mantıklı yorum yapın. takım ikinci yarıya ilk yarıdaki 5 ile başladı. fark açıldıktan sonra kısa 5 e geçildi. sırf koça laf sokmak için yanıp tutuşan insan sayısı ne kadar fazlaymış. sırf fenerbahçe nefreti ile efese gönül vermiş basketbol taraftarı bu yorumları okusa gerçekten kendileri bir bok sanırlardı heralde.
Stimac denendi anlarim, kisa 5 e döndüğün de stimacin ust üste yaptığı hatalardan fark 6-7 civariydi oyun dengedeydi.. ne zaman yine kisa 5 e donduk, ne hücum yapabildik ne de savunma, larkin yine otoban yapti ikinci yari....
Koç a laf sokma derdim de yok ama nedense oyun icinde hatadan bir türlü geri adim atmiyor, bu sene gitmek mi istiyor anlayamıyorum, transferide hatali
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2019, 22:52:47 Gönderen: akıllıdeli »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Larkin-Micic ikilisi 1/9 üçlük attı ama gene değişen olmadı.
Sertaça dikkat.Çok formda.Dunstonun yokluğunu iyi değerlendirdi.
Tom abi uyarmıştı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Adamlar bizden her hali ile daha iyi. Mac bizim sahamızda olmasına rağmen favori onlardı ve kazandılar. Bizde vesely yok adamlarda da dunston ama onlar onun yokluğunu hiç hissetmezken bizim cember altı yol geçen hanı gibi.
Bu sene tepedeki takımları içeride dışarıda hicbir maçta yenemeyiz.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2019, 22:50:17 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Kabul etmek lazım kadro kaliteleri bizden daha iyi.Bizde çok fazla atıl oyuncu var.Dixon,westermann, stimac,Lauvern,Vesely  hatta Kaliniç.
Sezonu böyle götüremeyiz.
Ve en önemlisi artık karar vermeleri gerekiyor şube küçülecek mi devam edecek mi?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Fenerbahçe li olarak yaşadığımız en büyük sevinçleri yaşatan kişiye karşı hoş olmayan bir tepki.  Obradoviç ile elbette gurur duyuyoruz. İnşallah çok daha uzun süre takımın başında olur.

Merak etmeyin... Bir daha bu forumda yazamayacak... Pusuda dumanlı havayı beklermiş gibi...

« Son Düzenleme: 12 Aralık 2019, 22:58:47 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Diğer yandan... Takımda yanlış bir kadro yapılanması olduğunu kabul etmemiz lazım artık. Herkes elinden geleni yapsa bile bir şeyler iyi gitmiyor. Yeni transferler zaaflarımızı yeterince kapatamadı. Hatta bazıları (Westerman gibi) sıfır katkı veriyor. Bütçenin kalan kısmı da miadı dolmuş, misyonunu tamamlamış eski oyuncularla sözleşme uzatmak için kullanılınca...

Bir yerde bir şeyler yanlış yapıldı, yanlış planlandı. Gücümüz, ederimiz bu kadar maalesef... Çıksak bir tık üstüne çıkarız... O da bizi sene başı umulan hedefe taşımaya yetmez. Ben bu sezondan vazgeçtim de, bu kontrat yüküyle gelecek sezonu da boş geçeriz.