Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 279278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Beko - Zenit St. Petersburg Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #1215 : 19 Aralık 2019, 23:01:52 »
Takım rib. alamıyor.Takımda 1 tane uzun yok.Vesely 2 yıldır bizi inanılmaz zora sokuyor.Adamın neyi var oldu mu,kolu mu koptu bir tane bilgilendiren yonetim yok.Berbat bir Halkla İliskiler var.
Su maca kadar nerdeyse en ufak oynatılmayan bir Westermann var.Takımın forvetleri kalinic ve Datome inanılmaz istikrarsız vs vs
Ama takıma 2 tane uzun ile 1 delici kısa sart...

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
« Yanıtla #1216 : 19 Aralık 2019, 23:02:28 »
Tamam kadro yapılanması gerçekten kötü ama başka bir sorun var gibi geliyor bana , yoksa bu kadar da olmaz.
Final periyodunun ortasına kadar  sloukas ve decolo oyuna alınmıyor (westarman ve boby iyi oynuyo desek oda yok) alınınca da ikisi beraber alınıyor.Maç içindede özellikle dikkat ettim sloukas decolo ya pas verdiğini nadir gördüm. Ben mi fazla komplo teorisi üretiyorum anlamadım gitti.

Kadro yapılanması evet kötü oluşturuldu bu sezon . Evet başka bir sorun var gibi . Ama dediğiniz gibi oyuncular arası bir problem mi var , çekişme mi var muamma

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1217 : 19 Aralık 2019, 23:02:42 »
Tamam kadro yapılanması gerçekten kötü ama başka bir sorun var gibi geliyor bana , yoksa bu kadar da olmaz.
Final periyodunun ortasına kadar  sloukas ve decolo oyuna alınmıyor (westarman ve boby iyi oynuyo desek oda yok) alınınca da ikisi beraber alınıyor.Maç içindede özellikle dikkat ettim sloukas decolo ya pas verdiğini nadir gördüm. Ben mi fazla komplo teorisi üretiyorum anlamadım gitti.

Komplo teorisi falan degil Sloukas De Colo ya coook nadir pas veriyor.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1218 : 19 Aralık 2019, 23:03:18 »
Gerçekten de o kadar iki kötü takımın maçıydı ki. Eurocup seviyesinde. Formayı çıkardım, fenerli olmamı da bir kenara bırakıyorum maç sonu heyecanı dışında çok kötü bir maçtı.

Simdi çok ciddi bir şey söyliyeceğim. Sene başı o kadar sevinmiştim ki geldiklerine ama bu maçta görüşlerim tamamen degistı. Elimde olsa tam su an de colo ve williams 'in ikisini birden şutlarım. Yeni gelenler takımı inanılmaz bozdu. Williams'in salakliklarini geçtim, de colo geldiğinden beri baskonia maçı hariç ne verdi bu takıma. Lider oyuncu dediğin öne çıkar maç kazandırır. De colo ortaya karisik takılıyor. Bu maçta bile ortada yok.
Bu adam yokken 5 yıl f4 yaptı bu takım. O yokken de yapılabiliyor demekki. Bu adamlar kimyayı o kadar bozdu ki. Ortada takım diye bir şey kalmadı.

Abartmıyorum ligin en kötü takımıyız. Takımdan başka her boka benziyoruz. Üstelik milyon eurolar götürüyor bu adamlar.

de colo  konusunda tam olarak katılmıyorum.Tamam yüksek verim veremiyor ama takım özellikle sloukas, lider ve skorer özelliklerini göstermesi için izin vermiyor . Bir istatistik olsa sloukas kime kaçar pas atmış.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1219 : 19 Aralık 2019, 23:05:31 »
Bilmiyorum.Antuda yazıp burada yazan var mı.Görseniz hemen hocayı yollayanlar başlamış.Koç kendi bırakırsa bırakır.Yabancı alternatifi yok çünkü.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1220 : 19 Aralık 2019, 23:11:43 »
de colo  konusunda tam olarak katılmıyorum.Tamam yüksek verim veremiyor ama takım özellikle sloukas, lider ve skorer özelliklerini göstermesi için izin vermiyor . Bir istatistik olsa sloukas kime kaçar pas atmış.
O kadar kopuk ki 4e 2 gidiyoruz hücum faul yapıyor. Son dakikaya girilirken top kaybı yapıyor. Ayonu bile birebir de geçemedi.
Zenite karşı bile sorumluluk almıyor. Williamsin o çember altından kaçırdığı sayıya ne desem bilemedim. Bir de abuk sabuk sırıtıyor.
Kimya bozuk bu takımda. Eldeki malzemeden lezettli bir yemek çıkmıyor.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1221 : 19 Aralık 2019, 23:14:15 »
Bu sezonki Euroleague maceramızı gayri resmi olarak bitiren maç oldu. Vesely'nin sakatlığı ve çember koruyabilecek bir uzunumuzun olmaması pahalıya mâl oldu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko:81 Zenit Saint Petersburg:84 | Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #1222 : 19 Aralık 2019, 23:14:27 »
Sorumluluk kimse almıyor.Biraz Kostas.Dikkat edin top çevirirken bile ürkek takım aman benden gitsin modunda.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1223 : 19 Aralık 2019, 23:17:29 »
Koç istifa sinyali verdi. Yönetim dünden razı gitmemesi için bir halt yapmazlar

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1224 : 19 Aralık 2019, 23:18:45 »
Koç istifa sinyali verdi. Yönetim dünden razı gitmemesi için bir halt yapmazlar

Koç ne dedi.Başkan neden hala görüşmüyor neden.?
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2019, 23:19:25 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1225 : 19 Aralık 2019, 23:19:23 »
Obradovic, ''Reaksiyon göstermemiz gerekiyordu bunu yapamadık. Bu şekilde devam etmemiz imkansız. Zenit'i tebrik ediyorum, tarraftarımızı da. Geri kalan her şey için biraz düşünüp karar vermemiz gerekiyor. Umarım beni anlamışsınızdır.'' dedi.

Sırp başantrenör, "Bizim için çok zor bir an" diyerek soru almadan sözlerini tamamladı.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1226 : 19 Aralık 2019, 23:21:46 »
Butceyi dusurmeyip , takviye yapılacaksa getir Jasiaviusu o da olur ama Obradovic gitsin biz takımı sıradanlastırmak icin bunu kullanalım deniyorsa bu kotu...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1227 : 19 Aralık 2019, 23:27:42 »
Haftaya maç başlığı açılmasın.Birde böyle deneyelim.

Düşecek bütçe görünen o.Şu var bütçe düşer yine bıçak gibi takım kurulur.Fazla takmamak gerek.Jasınin kateteceği çok yol var.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2019, 23:30:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1228 : 19 Aralık 2019, 23:31:38 »
Bu takımın kredisi sonsuz, taraftara helal olsun, bu bataklığın içinden hep beraber çıkartacağız bu takımı. Biz Fenerbahçe'yiz.

Çevrimdışı İLTERPOL40

• Üye
« Yanıtla #1229 : 19 Aralık 2019, 23:32:40 »
Zeljkonun acıklamaları bence istifa sinyali hayatım da duymak istedigim en son şey ama böyle bi son istemiyorum