Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271084 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #1365 : 28 Aralık 2019, 22:59:33 »
Evet Kali haksız çıktı.Orada net topa idi müdahale.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1366 : 28 Aralık 2019, 23:22:27 »
EL kendini cok zeki zannediyor.FB yi bu sene sebebi ne ise ne kuyruk acıları varsa resmen dogruyorlar sanki bir seyin intkamını almak istiyorlar neyse artık,FB nin sezonunu bitirmek icin tetikcileri hakemler ile isini bitiriyorlar.Sonra da dalga gecer gibi PARDON diyorlar.
Senin dogradıgın takım EL uzak ara en modern salonuna,en onemli 3 taraftardan birine,milyonlarca izleyiciye,ratinge sahip sampiyon takım amacın ne?Cok net El Yonetimi ve hakemlerine en sert tepki verilmeli...

Ayrıca kendi adıma asla ve asla EL bırakalım lige yonelelime katılmıyorum.Hala ve hala 7-8 den 3G azına sahibiz.Ayrıca nitelik ve nicelik olarak Efes ile ligde bas edebilecegimizi maalesef dusunmuyorum.Tek bir oyuncu alıp Singleton FB de olsa bu bile dengeleri degistirir.Ben hala ve hala bu takıma bir superstar gard ve 1 atletik uzun daha sart oldugunu dusunuyorum.

Hocam euroleague dinamikleri yani lobi bağlamında daha dünkü çocuğuz. En az bir beş senelik hegamonya daha gerekiyor diye düşünüyorum. Koç olmasa bu seviyelere gelemezdik ayrı mesele de diyelim geldik o 1 euroleague şampiyonluğunu da yedirmezlerdi başımızda Obra olmasa.  Maalesef gerek milli takımlar düzeyinde ve gerekse kulüp takımları özelinde böyle bir pisliği var bu sporun keza iki düdük her şeyi değiştirebiliyor ki maç sonu olmasına da gerek yok. Belgrad'da henüz maçın başında Vesely'e çalınan fauller gibi...

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
Burada Loyd Westerman'a temas ettiği anda Westerman hareketi kesmiş. Bu hucüm faul olmuyor mu? Zıpladığı an mı kıstas acaba ?
https://mobile.twitter.com/Eurohoopsnet/status/1210655001124757504
Bu pozisyon hucum faulmuş. Böyle kepazelik olmaz bir de açıklama yapmışlar. Bunlar bizimle dalga mı geçiyor? Hakemlere bu kadar tepkisiz olmamızı gerçekten anlamlandıramıyorum.
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
36 saniyelik bölüme tekrardan baktım.Nefes tutuldu cidden hengame var.O kadar anlık gelişiyor ayak açtığını görmüyor 1 hakem.Zor pozisyon.Ah be çek o ribaundu takım.

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
EuroLeague yönetimi, Jordan Loyd’un maç kazandıran basketinde hakemlerin Fenerbahçe aleyhinde yanlış karar verdiğini duyurdu.
Son bir şarkı be...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
EuroLeague yönetimi, Jordan Loyd’un maç kazandıran basketinde hakemlerin Fenerbahçe aleyhinde yanlış karar verdiğini duyurdu.

........................................................

hmetin

• Ziyaretçi
İnanmak istiyorum,umut ediyorum Oly macında Datome nin drivinde faul ve 2 atıs vardı ama hakemler kola vurmayı gormedi dolayısı ile hakem hatası ile FB yi yine dogradık.Excuse Me,Sorry For This diye yeni bir PARDON acıklaması EL den gelmez.
Lanet olsun boyle duzene Yunanlar ve Sırplar kollanıyor diye FIBA dan cıkılıp ULEB kuruldu.Simdi de İspanyollar ve CSKA nın oyuncagı olduk.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Bir türlü ısınamadığım E-spor bizim yeni şube mi.

Diğer branşlarda topik olmayınca buraya yazdım.

Saygım var ama tutmuyorum.Satranç kurun daha iyi.

Zamanımızın atarisi oldu profosoyonel.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2019, 11:03:35 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı hme1453

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Biz hayatta en çok Fenerbahçeyi sevdik.
« Yanıtla #1373 : 30 Aralık 2019, 08:55:27 »
3 kupaya da inanıyorum. Fenerbahçe ile ilgili inanacak son şeyim, son umudum Zeljko çünkü. Ne demişti koç. "En son umutlar ölür."
İnanmayana da tek sözüm var. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2019, 08:56:00 Gönderen: hme1453 »
Bazen sevinçli,bazen kederli,hayat seninle güzel

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1374 : 30 Aralık 2019, 09:54:38 »
Valencia maçına kadar bende inanıyordum.Ama takım mental olarak bitti.Ben evdeydim 12 sayı falan öndeyken bile oyuncuların suratında endişe hakimdi.Bu şekilde maç kaybeden evinde 4 maç veren takımın şansı yok demektir.

Seneye daha sağlam girmek dileğiyle.Artık preştij maçları.Güzel ekipleri ağırlayacağız bunun tadı bile yeter.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1375 : 30 Aralık 2019, 11:20:02 »
Evet kötüyüz! Oyunumuzda hiç ilerleme yoktu, ama yenilgilere rağmen ben de 1-2 maçtır, ilerleme görüyorum. Koç da maç sonu açıklamalarında bunu dile getiriyor. Euroleague de işler serilere bakıyor. 5-6 maçlık bir seri ile işler tersine dönebilir. 1-2 büyük maç bizi en azından savunmada daha dirençli yapabilir. 20-25. haftalarda seri gelmezse ben ancak o zaman umudu keserim.

Zalgiris, 2018-2019 sezonunda ilk 20 maçında 8 galibiyet elde ettikten sonra, 10 maçta 7 galibiyet (Son 7 maçı 7/7 ) ile play off oynadı ve bize de kök söktürdü! Önceki sezon da Oly i harcadılar play off da.

Oyuncuların, yeni ve belirsiz bir geleceğe doğru yol alması onlarda kaygı yaratıyor olmalı. Buradaki, yegane yönetimin yapması gereken şey, koç la belirsizliği bitirmesi ve sözleşmeyi imzalatması...
O kağıt parçası (sözleşme) öyle kuvvetli bir amaç-hedef içeriyor ki, oyuncuların tamamında müthiş bir itici güç yaratacaktır. Tabi yönetim, koça istediği bütçeyi verebiliyorsa...!
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1376 : 30 Aralık 2019, 11:32:49 »
Lig sert bu sene.Eurolegue gediklileri şampiyonluklar yaşayan Barcelona Maccabi kendine geldi.Milano-Pana-Yeni yüz Asvel iyi.Bakalım.

Evet sözleşme doping etkisi yapar.Başkan yine mi gaz aldı.

« Son Düzenleme: 30 Aralık 2019, 11:34:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1377 : 31 Aralık 2019, 14:28:45 »
Sezonun kalanı artık 2020 yılında... Yeni bir sayfa ile temiz zihinle, "başardığımız" bir yıl olsun, iyi yıllar...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #1378 : 31 Aralık 2019, 15:50:06 »
peki, thomas bize katkı verirse, kısa rotasyonuna nunaly gelirse, vesely dönerse( eski formuna kavuşamaz zaten), 8 kalırız, ama bu sene final four yapamayız, thomas da katkı veremezse, kısa rotasyonu aynı kalırsa, 3 galibiyet daha alır, ligin son 2-3 takımından biri olarak bitiriz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1379 : 31 Aralık 2019, 15:54:30 »
peki, thomas bize katkı verirse, kısa rotasyonuna nunaly gelirse, vesely dönerse( eski formuna kavuşamaz zaten), 8 kalırız, ama bu sene final four yapamayız, thomas da katkı veremezse, kısa rotasyonu aynı kalırsa, 3 galibiyet daha alır, ligin son 2-3 takımından biri olarak bitiriz.

Bence 12-13 galibyet aralağında bitiririz.Son 8 şansımız mucizelere kaldı ama tek isteğim savaşsın takım.

İkinci devre yenildiğimiz takımlardan deplasmanda efes hariç rovansı alabiliriz ama kendimiz gibi oynarsak.Kendimiz gibi oynarsak galibiyetle dönme ihtimalimiz olan deplasmanlar mevcut.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2019, 15:58:53 Gönderen: Tom Hanks »