ben telafi olarak görmüyorum bu 2 maçı. Sadece adları olan, ama oyun kalitesi olarak eurolig seviyesinin altında olan takımlar Oly ve Baskonia bu sene için.
Zenit ve Valencia maçlarını telafi etmek için Efes-Barcelona-Real-Cska-Maccabi ve Pao maçlarından en az 5 glibiyet almamız gerekli.. Milano, Zalgiris, Kızılyıldız, Valencia, Oly, Khimki, Bayern ve Alba maçlarını da kaybetmeden. Geçen 2 senenin Fenerbahçesi çok rahat yapabilirdi bunu. Ki zanten playoff oynamak istiyorsak da bunu yapmamız lazım.
16 maç kaldı, 7 galibiyetimiz var. 19-20 ye gelip mümkün olduğunca üstteki takımlardan kaçmamız lazım.
Hocam sonuçta tabelada galibiyet yazmasi gereken çok kolay iki maçı kaybettik ve o maçların yerine bu iki maç galibiyet yazdı. Koskoca fenerbahce 17 maçlık ilk yarıyı 6 galibiyetle kapadı ve içerde kaunas,zenit ve valenciaya kaybetti. Diğer tüm maçlar bir yana bu üç maç olacak şey değildi ve ucunu de kaybediş şeklimiz çok acemi ve mucizeviydi.
Tepedeki takımlardan kaçamayız. Efes,real,barça.
Bu üç takımdan birisi eğer play offa girersek karşımızda olacak.
Baskoniaya maçtan önce boktan bir takım demiştim. Gerçekten de adi kalmış yadigar.
Benim dünkü maçla ilgili olumlu gördüğüm şey rotasyonun genişlemesi oldu. Bu da ilerisi için koçun elini bir nebze rahatlatiyor. Keşke su lauverni de sıktır edebilseydik.