Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 287947 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Sezonu çöpe atabiliriz bence.Bu takımın ilk 8 bile görmemesi gerek.
Fi
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Çapsızlık acizlik kalitesizlik diz boyu. Rezil herifler hepinize yazıklar olsun oradaki taraftar ıslıklasa yeri, oynadığınız oyunu sevsinler sizin.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Tavares 40 dakika sahada kalsa 20 sayıyı geçemeyiz çok net.
Vasat bir takımız.Valencia bizden daha çok ilk 8’i hakediyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
Sahada gerçekten mücadele eden bir tek Vesely var. Tek başına herkesi savunmaya çalışıyor. Çok umut kırıcı bir oyun var maalesef

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
skor 31 - 47
PIR  23 - 60
ribaund 10 16
asist 5 15

berbat durumdayız 3. çeyrekte çok fazla efor gerek
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Takımın erken reaksiyon göstermesi sevindirici

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Yaş ortalaması düştükçe yorumlar sertleşiyor. Gözünü açar açmaz Avrupa şampiyonluğu tatmak böyle bir şey galiba. Eleştirilere evet ama bu takım çer çöp değil. Bu kadronun mimarı Obradovic. İyisiyle kötüsüyle kabul edeceğiz, sabredeceğiz. Bu sene olmadı mı önümüzdeki seneye bakacağız.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
fark 9du hızlı hücumda bobby'nin üçlüğü girse 6 olacaktı girmedi dönüşünde bomboş turnike yedik fark 11 oldu :(
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı emrebbr

• Üye
  • Yer: bursa
fark 9du hızlı hücumda bobby'nin üçlüğü girse 6 olacaktı girmedi dönüşünde bomboş turnike yedik fark 11 oldu :(

bu takımda herkesten önce gitmesi gereken ilk kişi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Derken 20 oldu

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Agresif başlayıp farkı da makul seviyelere indirmişken, son bölüme 20 sayı geride girmek, izahı yok.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Saha da 2012 esintileri izlemeyeli bayağı olmuştu.
Teşekkürler.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yaş ortalaması düştükçe yorumlar sertleşiyor. Gözünü açar açmaz Avrupa şampiyonluğu tatmak böyle bir şey galiba. Eleştirilere evet ama bu takım çer çöp değil. Bu kadronun mimarı Obradovic. İyisiyle kötüsüyle kabul edeceğiz, sabredeceğiz. Bu sene olmadı mı önümüzdeki seneye bakacağız.

Takımı istediğiniz gibi savunabilir, eleştirilere karşı eleştiri getirebilirsiniz. Ancak, bunu eleştirenlere laf sokmadan yapmanızı hassaten rica ediyorum. Yaşı, filan... Küçümseme argümanlarına gerek yok... Yoksa iş Cemalex adlı üyenin diğer yüzü olmaya gider. Bazıları zannediyor ki, onun antipatik olmasının sebebi takımı eleştirmekti... Hayır, takımı eleştirirken, takımı savunanlara da bir dudak bükme, bir laf sokma saplantısı vardı ve bu bütün yazdığı doğruları anlamsız kılıyordu.  Bakın, Umut her şartta en soğuk kanlı ve en olumlu tarafından bakan arkadaşımızdır. Takımı savunur iken ben takımı eleştirenlere laf soktuğuna kolay kolay rastlamadım. Rica ediyorum iyi niyetle... Bilmiyorum, derdimi anlatabildim mi? Anlayışınız için teşekkürler...

hmetin

• Ziyaretçi
Biz 6. 7. lik hesapları yaparken takım eksik Maccabi ve Real e en kritik yerde yenildi.Tam takımı CSKA 55 sayıda tutarken Khimki 20 sayı fark atarken biz dagıldık.
Haftaya Ya tamam ya devam macına Valencia ya cıkacagız.Yenilirsek EL buyuk bir hezimetle biter.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Türkiye Kupası'nda Efes çıkmadı karşımıza iyi ki, fark 29...