Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277287 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı anil_91

• Üye
  • Yer: Sinop
Beklediğimden iyi oyanadı takım ilk yarıyı , hemen hemen her oyuncumuzdan skor katkısı aldık ve bence topu iyi paylaştık .  Joffrey ‘ de bence önceki maçlarına göre iyi katkı verdi , ikinci yarıdan umutluyum.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
3 son saniye basketi, rakibin kaçırdığı 3 4 boş turnike derken şanslı sayılabilicek bir ilk yarı oynadık. Tabi Koç'un çıkardığı beşte rakibin planlarını bozdu.
 Savunmada vitesi kesinlikle arttırmaliyiz.
Ayrıca Asıl kullandığımız beş savunmada aynen kara delik olmaya devam ediyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
De Colo iyi oynatıyor takımı.5 asist.Ama diken üstündeyiz tabi.

Teşekkürler takım,ve iddia.Yanıltmadınız iki kere kaybetmeyiz dedim.Böylece son 8 haftaya play-off umudu taze kupa kazanan takım ve ne olursa olsun lig finalinin en büyük 2 adayından biriyiz.

Bu arada biz ezeli rakibe biz final serisinde maç vermemişmiydik.9 sene deyip duruyor her yer.

Harika basketbol oynadık bugün.
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2020, 00:45:42 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yiğidin hakkını bugün verelim. Sloukas kopardı maçı. Kalinic ise sadece zarar .

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
Kimsenin umudu olmadığı akşamda sezonun en kritik galibiyetlerinden beri. Tamamen büyük takım reflexi

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
İso şenol’da bir boku beğenmiyor. Çok iyi hücum ettiğimiz maçta yok zor atış bilmem ne hepsi bomboş atıştı.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Son 1.5 dk yine mala bağlayıp acaba mi dedirttiler ama kazandık. Yükseliş maçı olur umarım.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
İkili averajı da almamız hârika oldu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
İso şenol’da bir boku beğenmiyor. Çok iyi hücum ettiğimiz maçta yok zor atış bilmem ne hepsi bomboş atıştı.

Ülkedeki olaylardan sakin anlattı.Doğru yaptı.Ne olursa olsun kalırız kalmayız havlu atmadık.Sportif ruh bu işte.Ağır Realin olağünüstü oynadığı maç akabinde tatsız ezeli rakip ile oynanan derbi buna Maccabide eklenebilir.
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2020, 00:55:21 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bu sezondan hiçbir beklentim yok. Bütün kuantum olumlama tekniklerimi koçun kalması için kullanıyorum, başka da bir derdim yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
İçinde bulunduğumuz durum itibari ile zor bir maçtı. emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ya harbiden şaka gibi takımız, utanmasak 1 buçuk dk da 15 sayıdan verecektik maçı sinirden elim ayağım titredi :))))))))))

Hoca demiş ki çıkın EL buzzer beater rekorunu kırın bizim taktik buydu sanırım

İlk beş enteresandı bu sezon ilk kez deneniş koç, biraz da zorunluluktan sürpriz yaptı artık

Kalinic tanınmayacak kadar kötü kafasına ne düştüyse artık kendinde değil gibi

Valencia kaç tane bomboş turnike kaçırdı sayamadım böyle kazmalık görülmedi maçı almamızda büyük faktör oldu bu kazmalıkları
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Marınkoviçe bayıldım.Zaten dikkat çekiçi oyunculardan.Obra olunca konsantrasyon 3 kat artıyor.Seneye çökmeliyiz bence.Nefis bileği var.

Euroleague çok güzel bir organizsyon oldu.Kimin kimi nerede yeneceği belli olmuyor.
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2020, 01:03:36 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Çok kritik bir galibiyet geldi.
Hoca bu maçta diğer maçlara nazaran daha motive gibiydi.(GS maçı)
Kaliniç yetersiz bir oyuncu.Williams ise 8 maçta bir denk gelen iyi şut attığı güne denk geldi.3-4 haftada bir kez iyi olduğu güne denk geldi kazma herif.
Vesely hiç iyi değildi,Thomas daha iyi gözüktü.Leo çok kötüydü.
De Colo kesinlikle Sloukas ile beraber oynamamalı.Bir tane savunma defolu olan oyuncuyu tolere edebilirsin ancak iki tane aşırı defolu oyuncuyu tolere edemezsin.Hatta 3 tane...(Williams)
Bobby-De Colo-Datome(Nunnaly)-Thomas-Vesely(Lauvergne) hiç fena durmadı.Özellikle Lauvergne hücumda kendini gösterebilirse,savunma kısmında Thomas ile bence iyi iş yapıyorlar.
Kaliniç süre dahi almamalı.Sloukas ise max 23-25 dakika arası süre almalı.Adamda fazla süre direkt olumsuz yansıyor ama berbat savunması başımıza bela açıyor.

Maç boyunca iyiydik ancak bocaladığımız belli başlı bölümler oldu.GS maçı kadrosu,Kaliniç’in sahada nefes aldığı dakikalar dışında ben takımı beğendim.
Savunmada eksiler var ama Bobby-De Colo-Datome-Thomas-x 5’i hiç fena değil.
« Son Düzenleme: 29 Şubat 2020, 01:20:02 Gönderen: badboys »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Valencia Basket:86 Fenerbahçe Beko:93 | Euroleague 26. Hafta
« Yanıtla #2444 : 29 Şubat 2020, 01:04:09 »
Marınkoviçe bayıldım.Zaten dikkat çekiçi oyunculardan.Obra olunca konsantrasyon 3 kat artıyor.Seneye çökmeliyiz bence.Nefis bileği var.
Bu elemanı Yılmaz hocamla çok konuştuk Bogdan sonrası için ama kendisinde lider kumaşı olmadığı için beklentiye de girmedik.
Kara deryalarda bir FENERsin!