Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 277219 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
Zorlu süreçte yapılacak tek şey evdeki maçları almaktı. Onu da başaramayacak psikolojideyiz. Ağır bir darbe oldu. Seyirci elinden geleni yaptı. Son 3-4 yılın en iyi seyirci performansıydı. O yine bütün sorumluluk benimdir diyecek ama sahada olup biteni gördükten sonra koça da bir şey söylenebileceğini düşünmüyorum. Top oyuncularda. Temizleyeceklerse onlar temizleyecek bu durumu. Koç başımızda olduğu müddetçe umudum var...

abi nasıl son 3-4 yıldaki en iyi seyirciydi ?  son dakikalarda ıslık çalmaya tenezzül etmedi.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2019, 23:17:54 Gönderen: mrkene »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Son 1.30 dakika 7 sayı öndeyiz top bizde. Çok iyi mücadele ettiğimiz ve de colonun yine mükemmel oynadığı bir gün ve 10-0lik seri ile maç veriyoruz.
Ben ilk sekize zor gireriz diyordum sene basi ama son ikide yer aliriz demiyordum. O kadarini ben bile tahmin edemezdim. Durum o kadar vahim.
Daha sene başı ve avrupa, lig hicbir yerden umudum yok. Gerçekten yazık. Koca bir devir eriyor.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Şu maçtan sonra da Sloukas'a gömmek. 36 dakika sahada kalmış 13 sayı, 9 asist 6 top kapma ile oynamış. Adam daha ne yapacak. Kusura bakmayın ama siz oyununu değil Sloukas'ın kendisini sevmiyorsunuz.
Ertan bey şahsım adına aksine kendini çok sevdiğim için böyle kızıyorum. Belirttiğiniz gibi çok iyi bir maç çıkardı son 2 dakikaya kadar. Ama son 2 dakika yine indirdi şalteri topu elinde çok tuttu gereksiz zorladı imkansızı denedi. Kaç senedir şu eşiği aşamadı bir türlü.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2019, 23:19:35 Gönderen: Aykutpmkc »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Şu maçtan sonra da Sloukas'a gömmek. 36 dakika sahada kalmış 13 sayı, 9 asist 6 top çalma ile oynamış. Adam daha ne yapacak. Kusura bakmayın ama siz oyununu değil Sloukas'ın kendisini sevmiyorsunuz. Adam babasını kaybetti iki gün sonra geldi maça çıktı ya. El insaf...

20 saniye topu tutup son saniyelerde topu sallayacaksa ve bu güzelse devam etsin.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
1.46'dan sonraki 3 hücum:

1- 20 saniye topu ezip Vesely'i 3 sayılık atışa sokmak ve sonu airball,
2- Pota altından topu oyuna sokup (?!) baskıya dayanamayarak top kaybı yapmak,
3- 20 saniye daha ezip tutup airball atmak ve sonrası mağlubiyet.

Bunların 1 ve 3. sü Yunan guarda ait. Başka bir söze gerek yok zaten.

Seyirci konusunda ise tek bir cümlem var. Mola dönüşlerinde hoparlörden verilen 'Fenerbahçem her şeyimiz, hiçbir şeye değişmeyiz...' ses kaydına 50 kişi 'çünkü Fenerbahçeliyiz' diye karşılık veriyor.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2019, 23:22:11 Gönderen: Erdenay Güler »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Seyircinin Obradovic tezahüratından sonra eski oyuncuların yüzünün nasıl düştüğünü ve kontak kapattığını gördünüz mü?Neden bu, halde olduğumuzun açıklaması bence. Yine söylüyorum Datome-Vesely-Kalinic-Bobby, Williams ve De Colo'yu istemiyor.

Çevrimdışı mrkene

• Üye

Seyirci konusunda ise tek bir cümlem var. Mola dönüşlerinde hoparlörden verilen 'Fenerbahçem her şeyimiz, hiçbir şeye değişmeyiz...' ses kaydına 50 kişi 'çünkü Fenerbahçeliyiz' diye karşılık veriyor.

imzamı atarım .

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan

Şu anki euroleague formatında hangi guarda 36 dakika oynatırsanız oynatın yapar yazdıklarınızı. Aynı hataları De Colo da yaptı. Ne yapalım onu da mı şutlayalım?
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2019, 23:26:43 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Spittifiz

• Üye
de colo'nun her maç 30 sayı atması gerek sanırım kazanmamız için. geçen sezonu domine eden takım aynı takım halbuki...

takımın düzeleceğini düşünmüyorum. hazırlık maçlarından beri kötü oynuyorlar, bir umut ışığı yok. koçu da çok seviyorum ama birileri artık takımda neler oluyor neler bitiyor söylesin. formsuzluk değil bu başka bir şey. de colo'ya yazık...

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Buraya bu takım bu yıl neden şampiyon olamaz diye en az 10 tane neden sayabilirim. Ama bu takım sene sonunda nasıl şampiyon olabilir diye kendime sorduğumda fazla bir neden göremiyorum. Mental fiziksel ve kimyasal olarak çöküşteyiz.

Bu maç dikkat çekti diye ekliyorum buraya bu sezon 79/111 ile faul atıyoruz yani %71.17 euroleague de 13. sıradayız. Son iki yılda 3. ve 4. sırada bitirmişiz normal sezonu. Daha da vahimini söylemek gerekirse bu yüzdenin içinde kendi başına 23/24 ile atan ( Bu alanda lig lideri) ve takıma bu yıl katılan De colo da var.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Şu anki euroleague formatında hangi guarda 36 dakika oynatırsanız oynatın yapar yazdıklarınızı. Aynı hataları De Colo da yaptı. Ne yapalım onu da mı şutlayalım?

Hocam saygısızlık olarak algılamayacaksanız eğer, bu kıyası çok manasız buluyorum. De Colo kaç kere yaptı bu hataları? Ben Sloukas için 2 sene sayarım minimum. Bu adamla De Colo'nun adının yan yana yazılması ona yapılan bir saygısızlıktır.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Seyircinin Obradovic tezahüratından sonra eski oyuncuların yüzünün nasıl düştüğünü ve kontak kapattığını gördünüz mü?Neden bu, halde olduğumuzun açıklaması bence. Yine söylüyorum Datome-Vesely-Kalinic-Bobby, Williams ve De Colo'yu istemiyor.
En acilinden Datome-Kalinic'e kadro dışı gelmeli hatta bugün oynamamasına rağmen Melih'e eklenebilir.

CanCan

• Ziyaretçi
Hala oturmuş Sloukas vb. açıklama yapılabiliyor olmasına hayret ediyorum.

Takım içinde klanlar oluşmuş, gizli bir protesto ve hatta inceden bir sabotaj varken büyük resmi görememek acı...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Zaligiris'e son 3 sezonda sahamızda 3 kez yenildik:
İkinde son 2 dakikaya 5 sayı önde girdik, Kostas son topta isabet bulamadı kaybettik.
Geçen sezon Guduric son topta top kaybı yaptı.80-82 kaybettik.
Bu sezon 65 saniye kala 7 sayı öndeyken ve top da bizdeyken kaybettik.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
Hala oturmuş Sloukas vb. açıklama yapılabiliyor olmasına hayret ediyorum.

Takım içinde klanlar oluşmuş, gizli bir protesto ve hatta inceden bir sabotaj varken büyük resmi görememek acı...
Bu iddianızı biraz daha detaylandırabilir misiniz? Sizi rahatsız eden gözünüze çarpan ne oldu?