Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 279374 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko:90 Bayern Münih:82 | Euroleague 7. Hafta
« Yanıtla #705 : 09 Kasım 2019, 09:53:51 »
dün herkes elinden geleni zaman zaman, parça parça da olsa yaptı. zalgris maçıyla sloukas'ın yükselen performansı takıma olumlu yansıyor ama bence ana problemimiz bireysel olarak iyi olmamıza rağmen takımca kötü olmamız. 

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #706 : 09 Kasım 2019, 10:02:52 »
ikinci yarıyı izleyemedim. Link var mıdır? ya da tekrarı?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #707 : 09 Kasım 2019, 11:52:39 »
Oyundayken hücumlarda topu Melih getirip yarı sahayı geçince oyun kurucuya teslim etti. Sizce neden böyle yaptırdı koç?
Bir de de Colo'yu savunma yüzünden mi kullanmadı son bölümde?

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #708 : 09 Kasım 2019, 12:15:29 »
Oyundayken hücumlarda topu Melih getirip yarı sahayı geçince oyun kurucuya teslim etti. Sizce neden böyle yaptırdı koç?
Bir de de Colo'yu savunma yüzünden mi kullanmadı son bölümde?

Bobby / Sloukas’ a 8-10 Saniye nefes aldırmak için yapıyor. Baskı altında top getirmek yorucu oluyor.
DeColo’ya ihtiyaç kalmadı bence. 4. Çeyreğin başındaki beş savunma ve hücumda iyiydi. Skor sıkıntısı çeksek muhtemelen alırdı ama Melih sayı attığı için gerek kalmadı

Çevrimdışı cembut

• Üye
« Yanıtla #709 : 09 Kasım 2019, 13:15:10 »

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #710 : 09 Kasım 2019, 13:22:08 »
Sakatlığından dolayı son periyot oynatılmamış De Colo.Kas spazmı geçirmiş.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #711 : 09 Kasım 2019, 16:43:40 »
koçum Melih. devranın döndüğü maç olur umarım.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
CSKA Moskova-Fenerbahçe Beko | Euroleague 8. Hafta - 15.11.2019 (20:00)
« Yanıtla #712 : 11 Kasım 2019, 14:42:12 »
Ağalar, beyler (Vesely+De Colo+Datome+Williams) hafta sonu dinlendi. Cska da Asvel den tokadı yedi. İlginç bir maç olacak. Yenilsek, Rusyada neden yenildin denmez, yensek acayip şeyler olabilir!
Hadi bakalım, hayırlara vesile olsun...
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2019, 17:55:55 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ligin dibine demir atmisiz, kaybedilen maçlardan sonra bu maçı da kaybetsek kimse bişiy demez noktasını geçtik biz. Her maç cska, her maç valenciadir bizim için artık. Hicbirinin birbirinden farki yok. Mutlak kazanılması gereken bir maç. Bundan sonra her maç öyle benim gözümde.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
"neden yenildin denecek bir maç değil" kısmına çok katılamıyorum. Eski Cska değil, Clyburn sakatlanmış.. Bu durumda yakalamışken iyi oynayıp yenmemiz lazım, ama biz de bu seviyede miyiz onu bilemiyorum işte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Ligin dibine demir atmisiz, kaybedilen maçlardan sonra bu maçı da kaybetsek kimse bişiy demez noktasını geçtik biz. Her maç cska, her maç valenciadir bizim için artık. Hicbirinin birbirinden farki yok. Mutlak kazanılması gereken bir maç. Bundan sonra her maç öyle benim gözümde.

Yenilme şekli her zaman önemli! Real deplasmanından döndüğümüzde burada neredeyse zil takıp oynayacaktık. Sonrasında gelen yenilgilerde ise takımın altından girip üstünden çıktık. Cska içerde bizle oynadıktan sonra 10 gün içinde dışarda Baskonia, Real, Barça ile oynayacak. Onlar için bu süreçte maalesef en kolay lokma biziz.

Kendi adıma 2019 dan beklentim, umudu kırmasınlar yeter...

"neden yenildin denecek bir maç değil" kısmına çok katılamıyorum. Eski Cska değil, Clyburn sakatlanmış.. Bu durumda yakalamışken iyi oynayıp yenmemiz lazım, ama biz de bu seviyede miyiz onu bilemiyorum işte.

Oly yaptıysa biz de yapabiliriz tabiki...

Çevrimdışı KhaN

• Üye
topu james'e ver kurbanov ve hines'ın perdeleri ile birebir oynasın kaldırsın el üstü atsın.
vorontsevich, baker ve hillard perdeden çıkıp üçlüğe gitsin veya hillard birebir oynasın.
tüm hücum planları buydu asvel maçında hiçbir şey yapmadılar. clyburn sonrası mahalle takımından hallice durumdalar. aslında en rahat vurup geçebileceğimiz cska rotasyonu var karşımızda ama savunmada ölü sineği dahi ritme sokacak bir yapıda olduğumuz için maçın saçma sapan skorlara gitme ihtimali de var.
normal fenerbahçe kazanır ama şu sahadaki tayfa deplasmanda u16 takımıyla oynasa favori diyemem herhalde.
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2019, 15:16:29 Gönderen: KhaN »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Yenilme şekli her zaman önemli! Real deplasmanından döndüğümüzde burada neredeyse zil takıp oynayacaktık. Sonrasında gelen yenilgilerde ise takımın altından girip üstünden çıktık. Cska içerde bizle oynadıktan sonra 10 gün içinde dışarda Baskonia, Real, Barça ile oynayacak. Onlar için bu süreçte maalesef en kolay lokma biziz.

Kendi adıma 2019 dan beklentim, umudu kırmasınlar yeter...

Oly yaptıysa biz de yapabiliriz tabiki...
Ben oynamıyordum. Yazdıklarım duruyor orda. Cskaya sene başı kimse şans vermiyordu. Şimdi bir de clayburn sakatlandı. Tonla mağlubiyet aldık.gecen sene tüm sezon aldığımız mağlubiyeti şimdiden aldık. O nedenle kazanmaktan başka çaremiz yok.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Ben oynamıyordum. Yazdıklarım duruyor orda. Cskaya sene başı kimse şans vermiyordu. Şimdi bir de clayburn sakatlandı. Tonla mağlubiyet aldık.gecen sene tüm sezon aldığımız mağlubiyeti şimdiden aldık. O nedenle kazanmaktan başka çaremiz yok.
Okudum farkındayım, oynamadığını biliyorum. Foruma ait bir durum genellemesi bu. İnşallah bu maça dediğin gibi bakıyordur takım da...

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
cska, 3 deplasmanımızdan bence en kolayı, en ümitli olduğum maç. ancak defanstaki açıkları kapamamız lazım. hücumu zalgiris ve bayern maçlarında biraz toparladık ama savunma berbat şu anda. onu da biraz toparlarsak cskayı yeneriz. sonra diğerlerine bakarız.