"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oyundayken hücumlarda topu Melih getirip yarı sahayı geçince oyun kurucuya teslim etti. Sizce neden böyle yaptırdı koç?Bir de de Colo'yu savunma yüzünden mi kullanmadı son bölümde?
ikinci yarıyı izleyemedim. Link var mıdır? ya da tekrarı?
Ligin dibine demir atmisiz, kaybedilen maçlardan sonra bu maçı da kaybetsek kimse bişiy demez noktasını geçtik biz. Her maç cska, her maç valenciadir bizim için artık. Hicbirinin birbirinden farki yok. Mutlak kazanılması gereken bir maç. Bundan sonra her maç öyle benim gözümde.
"neden yenildin denecek bir maç değil" kısmına çok katılamıyorum. Eski Cska değil, Clyburn sakatlanmış.. Bu durumda yakalamışken iyi oynayıp yenmemiz lazım, ama biz de bu seviyede miyiz onu bilemiyorum işte.
Yenilme şekli her zaman önemli! Real deplasmanından döndüğümüzde burada neredeyse zil takıp oynayacaktık. Sonrasında gelen yenilgilerde ise takımın altından girip üstünden çıktık. Cska içerde bizle oynadıktan sonra 10 gün içinde dışarda Baskonia, Real, Barça ile oynayacak. Onlar için bu süreçte maalesef en kolay lokma biziz. Kendi adıma 2019 dan beklentim, umudu kırmasınlar yeter...Oly yaptıysa biz de yapabiliriz tabiki...
Ben oynamıyordum. Yazdıklarım duruyor orda. Cskaya sene başı kimse şans vermiyordu. Şimdi bir de clayburn sakatlandı. Tonla mağlubiyet aldık.gecen sene tüm sezon aldığımız mağlubiyeti şimdiden aldık. O nedenle kazanmaktan başka çaremiz yok.