Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 271289 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Euroluaguede her takım çok değerli.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #946 : 03 Aralık 2019, 17:17:10 »
Valla arkadaşlar ben havluyu attım. Bu sene takımdan bir şey beklemiyorum. Sezon başında İlhan'ın dediği şeye (ilk 8'e giremeyiz) şakayla karışık ''duyduğum en komik şey ama gerçekleşirse tirajikomik olacak'' diye yorum yapmıştım. Dediği gibi olacak gözüküyor. Ama bir muhalefet şerhi koyayım. Sorunun söylediği sebeplerden kaynaklandığını düşünmüyorum. İşin ilginci ne olduğunu bilmek de mümkün değil. Çok garip bir sezon oluyor. Yönetim de sağolsun, herkese uzun uzun sözleşmeleri verdi. Koç'u uzatmıyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #947 : 05 Aralık 2019, 11:18:33 »
Valla arkadaşlar ben havluyu attım. Bu sene takımdan bir şey beklemiyorum. Sezon başında İlhan'ın dediği şeye (ilk 8'e giremeyiz) şakayla karışık ''duyduğum en komik şey ama gerçekleşirse tirajikomik olacak'' diye yorum yapmıştım. Dediği gibi olacak gözüküyor. Ama bir muhalefet şerhi koyayım. Sorunun söylediği sebeplerden kaynaklandığını düşünmüyorum. İşin ilginci ne olduğunu bilmek de mümkün değil. Çok garip bir sezon oluyor. Yönetim de sağolsun, herkese uzun uzun sözleşmeleri verdi. Koç'u uzatmıyor.
Geç oldu ama güç olmadı. Gerçi güç de oldu ama oldu. Aynı fikre geldin :)
Esasında acınacak halimize gülüyoruz. Böyle.bir koç, bu oyuncular, bu bütçe ile.bu takımın bu halde.olmasi inanılır bir durum değil. Toparlasalar.bile.bu sene malesef.kayip.bir.sene olacak duruyor. Nedenlerini koç da söyledi. Benim sene maçı efes maglubiyetinden hemen sonra söylediğim.seyleri birebir söyledi. Bazı oyuncularin oynama.istegi yok dedi. Ve koç olarak ne yapacağını bilemediğini ekledi. Oyuncular ne kadar kaliteli olursa olsun heyecanları kalmıyorsa değişim zamanı gelmiş demektir. Bununla birlikte.yeni gelen oyuncularla özellikle her ne kadar başarılı da olsa de colo ile.takimin bir kan uyuşmazlığı var. Bu çözülür mu hep beraber görücez.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #948 : 05 Aralık 2019, 11:38:20 »
Görünen o ki De Colo'yu kabullenememe durumu var. Camianın yıldızıyken hepsi bir anda ikinci plana düştüler doğal olarak. Sen yıllarca emek ver,kulübün tarihinde önemli yer edin,taraftarın sevgilisi ol, dışardan birisi gelsin bütün ışıltıyı o alsın sen ikinci planda kal. Doymuşluğu da kabul etmiyorum. Bu paralara bu kontratlara imza atıyosan doydum benden bu kadar demeye hakkı yok kimsenin. Kafaca dağılmışlar belli ki. De Colo'yu hazmedip kendilerini işlerine ne kadar verecekler zaman gösterecek.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #949 : 05 Aralık 2019, 12:05:58 »
Görünen o ki De Colo'yu kabullenememe durumu var. Camianın yıldızıyken hepsi bir anda ikinci plana düştüler doğal olarak. Sen yıllarca emek ver,kulübün tarihinde önemli yer edin,taraftarın sevgilisi ol, dışardan birisi gelsin bütün ışıltıyı o alsın sen ikinci planda kal. Doymuşluğu da kabul etmiyorum. Bu paralara bu kontratlara imza atıyosan doydum benden bu kadar demeye hakkı yok kimsenin. Kafaca dağılmışlar belli ki. De Colo'yu hazmedip kendilerini işlerine ne kadar verecekler zaman gösterecek.

Son 8 şansımız hala varken,takviye yapmalıyız.Son 8 olursa korksunlar bizden değil koçtan.Barcelona fena foyası çıktı.Tabi hezimet Cska karşısındaki hezimet terste tepip şampiyon olabilirler,ama sezon başındaki o keskinlik olmayacak.Tabi işi iyice politeze eden liberta liberta özgürlük diye bağıran Barcelona taraftarıda etkili farkta.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2019, 12:06:30 Gönderen: Tom Hanks »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #950 : 05 Aralık 2019, 12:18:47 »
Takıma 1 delici kısa 2 de atletik ve ribauntcu uzun takviyesi lazım , 1 seneyi cope atmaya da kimsenin hakkı yok.Ayrıca o kadar buyuk sozlesmelere imza atıp oynamıyorum deme hakkı kimsenin yok.
De Colo yu hazmedemeyen varsa da De Colo kadar sut yudesine 3 luk yuzdesine , sayı kapasitesine sahip olur ondan sonra konusur.
Su takımda deli kontratı olan Vesly ile zammı alan Sloukas ın en cok mucadele eden oyuncular olması lazım , ayrıca kocun da ne yapacagımı bilmiyorum deme hakkı yok.Bu takıma buy out ile Westerman gibi duz adamı alan sensin.Vesely haric agır uzunları alan da sensin.Cozumu bulacak olan da sensin.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #951 : 05 Aralık 2019, 13:35:35 »
Oyuncular bundan dolayı oynamıyorlarsa, bence çok saçma bir sebep. Şampiyon olduğumuz sene her oyuncuyu ayrı seviyordum. Ekpe, Antiç, James, Bogdan, Jan, Datome.. Sloukas'ı ayrı tutuyorum  :) Mükemmel bir kadronun form olarak zirve yaptığı bir dönemde iyi kaymağını yedi o da  :)
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2019, 13:35:49 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #952 : 05 Aralık 2019, 14:16:07 »
Kendimce bir tespit yapayım dedim kimsenin günahını almak istemem inşallah sadece formsuzluktur takımımızın bu durumu.

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • @TembelHayvanTR
Sakatların durumu yine belirsiz! (Vesely dışında, onu zaten artık hiç düşünmeyelim!)

Fenerbahçe Beko’da sakatlığı bulunan Jan Vesely, bu mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Leo Westermann ve Nando De Colo takımla idmanlara başlamış durumda. 24 Kasım tarihinde oynanan Darüşşafaka Tekfen maçında burnu kırılan Nikola Kalinic, geçirdiği başarılı operasyon sonrası kendisi için hazırlanan özel maskeyle takım idmanlarına başladı. Westermann, De Colo ve Kalinic’in son durumlarına maç gününde karar verilecek. 

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
Sakatların durumu yine belirsiz! (Vesely dışında, onu zaten artık hiç düşünmeyelim!)

Fenerbahçe Beko’da sakatlığı bulunan Jan Vesely, bu mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Leo Westermann ve Nando De Colo takımla idmanlara başlamış durumda. 24 Kasım tarihinde oynanan Darüşşafaka Tekfen maçında burnu kırılan Nikola Kalinic, geçirdiği başarılı operasyon sonrası kendisi için hazırlanan özel maskeyle takım idmanlarına başladı. Westermann, De Colo ve Kalinic’in son durumlarına maç gününde karar verilecek.

Aslında iyi haber - Vesely dışındakiler antrenmandaysa hemen hemen hazır demek. De Colo geçen hafta da antrenmana çıkmıştı; muhtemelen oynar.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
Aslında iyi haber - Vesely dışındakiler antrenmandaysa hemen hemen hazır demek. De Colo geçen hafta da antrenmana çıkmıştı; muhtemelen oynar.

Fenerbahçe Beko’dan açıklama: “Jan Vesely yarın oynanacak maçta forma giyemeyecek. Westermann, De Colo ve Kalinic’in son durumlarına maç gününde karar verilecek.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #956 : 05 Aralık 2019, 21:34:12 »
Geç oldu ama güç olmadı. Gerçi güç de oldu ama oldu. Aynı fikre geldin :)
Esasında acınacak halimize gülüyoruz. Böyle.bir koç, bu oyuncular, bu bütçe ile.bu takımın bu halde.olmasi inanılır bir durum değil. Toparlasalar.bile.bu sene malesef.kayip.bir.sene olacak duruyor. Nedenlerini koç da söyledi. Benim sene maçı efes maglubiyetinden hemen sonra söylediğim.seyleri birebir söyledi. Bazı oyuncularin oynama.istegi yok dedi. Ve koç olarak ne yapacağını bilemediğini ekledi. Oyuncular ne kadar kaliteli olursa olsun heyecanları kalmıyorsa değişim zamanı gelmiş demektir. Bununla birlikte.yeni gelen oyuncularla özellikle her ne kadar başarılı da olsa de colo ile.takimin bir kan uyuşmazlığı var. Bu çözülür mu hep beraber görücez.

Oradaki yorumu ben aslında çok nötr atmıştım. Neden bilmiyorum, sen olumsuz olarak algıladın. Geçmişe bakınca forum tarihinin en komik yorumu ama gerçekleşirse tirajikomik olacak diye. Öyle olacak gibi :)))

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #957 : 05 Aralık 2019, 22:28:30 »
Yine bir CSKA Moskova iç saha maçı ve yine bir 24 saniye saati rezaleti. Artık yetti, rezalet ötesi bir durum.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #958 : 05 Aralık 2019, 22:36:42 »
Yine bir CSKA Moskova iç saha maçı ve yine bir 24 saniye saati rezaleti. Artık yetti, rezalet ötesi bir durum.

Vallahi orası öyle de, Zalgiris'in CSKA'dan ekstra galibiyet alması bizim için kötü olurdu. İyi oldu CSKA'nın kazanması...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #959 : 05 Aralık 2019, 22:51:29 »

Cska mütevazi kadrosuyla ezik rolünü oynuyor.Bu oyun şampiyonluğa götürür.