Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu  (Okunma sayısı 97041 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Mrsa
Ynt: Fenerbahçe Beko-Türk Telekom | BSL 18. Hafta (02.02.2020 - 15:15)
« Yanıtla #600 : 02 Şubat 2020, 16:26:21 »
Anca bu maçlarda atar zaten.
Skor dağılımından bende rahatsızım.Berkay,Ali muhammed gibi rotasyon dışında kalmış oyuncuların bu maçlarda kendilerini göstermeleri gerekiyor.
Aynı şey Melih içinde geçerli.

Göstermeleri için süre almaları gerekli ama şu maçta bile Kostas çıkmadan oynadı ilk yarıyı , keza Kalinic , Nunnally uzun süreler aldı .

Melih bu sezon için kendini daha nasıl göstermeli . Son haftalarda bir performans düşüklüğü söz konusu ama her oyuncunun böyle dönemleri oluyor .

Ama Berkay ve Bobby konusunda katılıyorum .

yabancı 5 ile koordinasyonu setelre alismayi artırmaya çalıştı gibi geldi bana bir de baştan vurup geçip sonradan özgüveni düşük oyuncularla oynamak daha akıllıca onları da Forma sokma amaci

Bu sezon genelinde vurup geçtiğimiz maç sayısı o kadar az ki bu ihtimal bana gerçekçi gelmedi  ;D
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2020, 16:27:47 Gönderen: cagataymemis »

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #601 : 02 Şubat 2020, 16:26:31 »
ilk yarıyı kaçırdım, allaşkına söyleyin. ilk basketi biz mi attık? hiç geriye ya da beraberliğe düştük mü? bi kerecik beyaz bayrak, ayna yapabiliyoz mu, onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #602 : 02 Şubat 2020, 16:27:43 »
ilk yarıyı kaçırdım, allaşkına söyleyin. ilk basketi biz mi attık? hiç geriye ya da beraberliğe düştük mü? bi kerecik beyaz bayrak, ayna yapabiliyoz mu, onu merak ediyorum.

1 sayı geri düştük maç maçı 5-0 ile onde basladik

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #603 : 02 Şubat 2020, 16:33:29 »
1 sayı geri düştük maç maçı 5-0 ile onde basladik

yine olmadı yani  :-\

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #604 : 02 Şubat 2020, 16:34:21 »
sebep?
Adam 4 numara, asıl beklenti ribaund, pota altından sayı bulması, oraları savunması değil mi ? O şutlar kaşınca ribaundu kim zorlayacak, kim alacak ?

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #605 : 02 Şubat 2020, 16:49:00 »
Göstermeleri için süre almaları gerekli ama şu maçta bile Kostas çıkmadan oynadı ilk yarıyı , keza Kalinic , Nunnally uzun süreler aldı .

Melih bu sezon için kendini daha nasıl göstermeli . Son haftalarda bir performans düşüklüğü söz konusu ama her oyuncunun böyle dönemleri oluyor .

Ama Berkay ve Bobby konusunda katılıyorum .

Bu sezon genelinde vurup geçtiğimiz maç sayısı o kadar az ki bu ihtimal bana gerçekçi gelmedi  ;D
Melih konusunda abartmış olabilirim ama benim gördüğüm kadarıyla belli dönemlerde iyi belli dönemlerde rezalet performans gösteren bir durumda.
Ali Muhammed şu maçtada Sloukas’ı dinlendiremeyecekse bu kadroda olmasının sebebi nedir?

Melih,Bobby,Ahmet ve Berkay bu maçlarda direkt katkı vermeli.

Ah Tarık ah... Ayrıca Nunally’de böyle maçlarda oynamak zorunda çünkü kendisi de rotasyon oyuncusundan başka bir şey değil.
Sloukas&Datome&De Colo&Vesely bu takımın en kilit oyuncuları.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #606 : 02 Şubat 2020, 16:51:23 »
Nunnaly gözünü seveyim sen smaç deneme:)

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • @TembelHayvanTR
« Yanıtla #607 : 03 Şubat 2020, 11:59:45 »
Adam 4 numara, asıl beklenti ribaund, pota altından sayı bulması, oraları savunması değil mi ? O şutlar kaşınca ribaundu kim zorlayacak, kim alacak ?

Katılıyorum buna. Williams sürekli kenarlarda veya tepede ama hep üç sayı çizgisi gerisinde.
Şutu kaçırınca diğer uzunumuz da çember yakınında değilse ribaundu zorlayacak kimse yok.
Dün çok iyi bir yüzdeyle atmış olabilir ama bence de onu sürekli üçlükçü gibi kullanmak rakip pota altında bizi zayıflatıyor.
Euroleague'de, hatta TBL'de bu kadar yüzdeli ancak 2-3 maçta atabilir sene boyunca.
Diğer taraftan da kısalarımızdan üçü (Sloukas, Nunnally, Melih) 5/15 üçlük isabetiyle oynamışlar toplamda. Dixon hiç üçlük denememiş 11 dakikada. Son derece düşündürücü, hele ki üçünün de bomboş üçlükleri kaçırdığını görünce...

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #608 : 03 Şubat 2020, 13:52:49 »
Katılıyorum buna. Williams sürekli kenarlarda veya tepede ama hep üç sayı çizgisi gerisinde.
Şutu kaçırınca diğer uzunumuz da çember yakınında değilse ribaundu zorlayacak kimse yok.
Dün çok iyi bir yüzdeyle atmış olabilir ama bence de onu sürekli üçlükçü gibi kullanmak rakip pota altında bizi zayıflatıyor.
Euroleague'de, hatta TBL'de bu kadar yüzdeli ancak 2-3 maçta atabilir sene boyunca.
Diğer taraftan da kısalarımızdan üçü (Sloukas, Nunnally, Melih) 5/15 üçlük isabetiyle oynamışlar toplamda. Dixon hiç üçlük denememiş 11 dakikada. Son derece düşündürücü, hele ki üçünün de bomboş üçlükleri kaçırdığını görünce...

Derrick şu anda takımda en çok üç sayı deneyen isim . Bu konuda endişeler bence de çok doğru . Yani şutu inanılmaz istikrarlı birisi değil , kaldı ki kısa bile değil fakat takımda bu konuda lider olması düşündürücü . Dün de sürekli yay gerisindeydi hücumlar da hiç içeride pozisyon aldığını görmedim ben .

Kısalara gelince dünkü maçın önemi ile de alakalı biraz , yoksa saydığınız isimler oldukça istikrarlı yay gerisinden

Çevrimdışı fingolfin

• Üye
  • Yer: Dubai
    • imremert
Ynt: Fenerbahçe Beko:91 Türk Telekom:67 | BSL 18. Hafta
« Yanıtla #609 : 03 Şubat 2020, 13:53:53 »
Maçın ozetine soyle bir baktim, DWnin en az 4 uclugu bombos. Yani eline aldigini kaldirip atmamis, hucum seti geregi cizgiye inmis, topu iceri indirmisiz, DW bos kalmis, yuzdeli sokmus. Acikcasi alan acmasi, ve bu sekilde bir hucum opsiyonu olmasi beni rahatsiz etmiyor.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe Beko:91 Türk Telekom:67 | BSL 18. Hafta
« Yanıtla #610 : 03 Şubat 2020, 17:00:13 »
Acikcasi alan acmasi, ve bu sekilde bir hucum opsiyonu olmasi
Burası çokomelli... :)

Melliden de bu şutları istiyorduk Derrick den istememiz de doğal. Bu şutlar girdikçe, De Colo nun birebir leri can yakacak...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi / 2019-20 Sezonu
« Yanıtla #611 : 07 Şubat 2020, 18:36:03 »
Larkin, şubattan sonra Efes'te de Türk statüsünde oynayacak mı yoksa önümüzdeki sezondan itibaren mi oynar?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #612 : 07 Şubat 2020, 18:40:30 »
Larkin, şubattan sonra Efes'te de Türk statüsünde oynayacak mı yoksa önümüzdeki sezondan itibaren mi oynar?

Bu sezon oynayamıyor ligde türk statüsünde. Seneye nba yapmaz da kalırsa gelecek sezondan itibaren ligde türk olarak oynayabilecek.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #613 : 07 Şubat 2020, 18:50:45 »
Bu sezon oynayamıyor ligde türk statüsünde. Seneye nba yapmaz da kalırsa gelecek sezondan itibaren ligde türk olarak oynayabilecek.
Seneye Efese yar etmezler onu

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #614 : 07 Şubat 2020, 19:49:43 »
Sözleşmesi ne zaman bitiyor Larkin'in?