Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 171116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #315 : 20 Ekim 2019, 21:09:28 »
Kalecimizle bu sene işimiz var.
Karşı karşıyalarda ne kadar iyiyse, hava toplarında da bir o kadar kötü.
Onu birinin " Her hava topuna çıkmak zorunda değilsin, altıpas içine gelenleri al, dışarıdakilere çıkma" diye  uyarması şart.
Önü dolu mu değil mi diye kontrol etmeden şuursuzca çıkıyor topa.
Bu yüzden yedik golü.
Rodrigez ve Deniz Türüç de açık olarak bir katkı veremiyorlar.
Mutlaka kendilerine bir çeki düzen vermeleri gerekiyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #316 : 20 Ekim 2019, 21:20:26 »
Hakan abi, Lauvergne'den sonra Tolga'yı da dirilttin valla efsunlu yorumların var :D

Hakkaten yaa... :D

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #317 : 20 Ekim 2019, 21:45:32 »
Ersun hoca, Tolga'ya illa ki bir yer açıyor, Moses filan da %100 iyileşince nerede oynatacak acaba :)
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2019, 22:50:17 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #318 : 20 Ekim 2019, 22:16:59 »
Peki, şöyle sorayım:

Kruse'nin mi, Rodrigues'in mi şutları daha kötü ve daha etkisiz? Bitiricilik konusunda, gol vuruşu yapma konusunda hangisi daha beceriksiz?

Bir anket açalım mı?

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #319 : 20 Ekim 2019, 22:24:48 »
Peki, şöyle sorayım:

Kruse'nin mi, Rodrigues'in mi şutları daha kötü ve daha etkisiz? Bitiricilik konusunda, gol vuruşu yapma konusunda hangisi daha beceriksiz?

Bir anket açalım mı?
Sonsuza kadar Rodrigues abi.Adam bence direkt kazma.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #320 : 20 Ekim 2019, 22:41:34 »
Rodriguez sahada boş boş geziyor, 86. Dakikada boşken topu tutmayip öylesine kafa vurdu, Vedat ileriye atılan tüm toplara koşuyor helal olsun adama.

Denizlispor taraftarı GS maçında bu kadar atar yapmadı, Fenerbahçe li istemiyoruz diye tezahürat yaptı adamlar, maçın başlamasına 20 dakika kala kapalıya Fenerbahçe atkısı ile giren bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı, ikinci golde kendini tutamayan taraftarımıza ana avrat küfür ettiler. Sorduğum kişilerin hepside gs taraftarıydi
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #321 : 20 Ekim 2019, 22:50:49 »
Galibiyet serisinin başlangıcı olur umarım, eğer iyi oynadığımız taktirde içerideki Beşiktaş derbisinden önceki Sivasspor deplasmanına kadar kağıt üzerinde bu mümkün. Sivasspor deplasmanı biraz sıkıntılı, ters bir takım, o maçtan önce oynayacağımız 6 maçtan kesinlikle en az kayıpla çıkmalıyız.

Muriç'in gol atması da ayrıca iyi oldu; Milli takımda boş geçmemesini kenara koyarsak, ligde gol oruncuna girmesi üzerinde baskı ve bizim için sıkıntı yaratabilirdi.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2019, 22:56:41 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #322 : 20 Ekim 2019, 23:16:54 »
Garry, bu sezonun en büyük hayal kırıklığı gibi görünüyor şu ana kadar, umarım toparlar.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #323 : 20 Ekim 2019, 23:20:19 »
Peki, şöyle sorayım:

Bir anket açalım mı?

Kruse'nin gol atmaması hususunda epey lakırdı ettik, maalesef epey kazmalaştı ve gol atmanın nasıl bir şey olduğunu unuttu. Ersun hoca penaltıdan gol attırsın da cenabetliği bozulsun artık. :)

Garry Rodrigues sakatlıktan çıktığı için biraz daha bekleyelim derim zira bu adam Galatasaray'daki son sezonunda 33 maçta 9 gol & 11 asist yapmış, ceza sahasına girdiğinde şapşallıklıklar yapsa da kronik bir kazma değil.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #324 : 21 Ekim 2019, 08:47:08 »
Tolga gol attı. Daha kurtulamayız onu izleme azabından... Ah Vedat... Sen ataydın ya...

abi bende tam sinirleniyordum ki .... atti golu sonrasinda da fena oynamadi ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #325 : 21 Ekim 2019, 08:58:14 »
Valla geldiği günden beri Rodrıgues'de hiçbir numara göremedim. Şu haliyle nasıl kadroya giriyor anlamam zor. Keza Moses. Onu da beğenmiyorum. Ayrıca maçın sonlarında Alper Potuk girdi. antrenmanlar nasıl geçiyor bilmiyorum ama bence Zajc o kadar kötü futbolcu değil. Fırsat verilse sanki çok faydalı olacak gibi bir his var içimde.

Denizli maçını galibiyetle geçmek önemliydi ve bunu başardık. Rodrıgues'i saymazsak herkes elinden geldiğince katkı verdi. Burada bir parantez de Emre'ye açmak istiyorum. Gerek sakatlığı, gerekse fiziki yetersizliğinden dolayı her ikili mücadele Burak Yılmaz görüntüsü vermesi beni rahatsız ediyor. Şahsen ikili mücadelelerde kendisini yere atıp can veriyormuşçasına kıvranan oyuncuları sevmiyorum.  O şekilde kıvranıyorsan iki dakika sonra kalkıp oyuna devam etmeyip sedyeyle çıkacaksın. Her pozisyonda kendisini yere atarak faul almaya çalışan oyuncudan futbolcu olmaz. Futbolcu dediğin ayakta durmaya, mücadele etmeye odaklı olmalı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #326 : 21 Ekim 2019, 09:36:50 »
Burada bir parantez de Emre'ye açmak istiyorum. Gerek sakatlığı, gerekse fiziki yetersizliğinden dolayı her ikili mücadele Burak Yılmaz görüntüsü vermesi beni rahatsız ediyor. Şahsen ikili mücadelelerde kendisini yere atıp can veriyormuşçasına kıvranan oyuncuları sevmiyorum.  O şekilde kıvranıyorsan iki dakika sonra kalkıp oyuna devam etmeyip sedyeyle çıkacaksın. Her pozisyonda kendisini yere atarak faul almaya çalışan oyuncudan futbolcu olmaz. Futbolcu dediğin ayakta durmaya, mücadele etmeye odaklı olmalı.

Sapunaru Emre'nin kaburgasının kırık olduğunu bile bile diz attı hakem de VAR da bir güzel yedi bu hareketi. Kırık kaburgayla oynayan bir oyuncu için biraz acımasız bir yorum gibi geldi bana.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #327 : 21 Ekim 2019, 09:45:19 »
Sapunaru Emre'nin kaburgasının kırık olduğunu bile bile diz attı hakem de VAR da bir güzel yedi bu hareketi. Kırık kaburgayla oynayan bir oyuncu için biraz acımasız bir yorum gibi geldi bana.

Valla fenerbahce olarak verilmis sadakamiz varmis .. o pozisyonda ters tarafa geldi diz, eger kiriga gelse maci tamamlayamazdi.
Mactan ciktiginda dikkatinizi cekmistir belki; bir sargi cikartiyorlardi emre den. O sargi kirigin etrafindaki kaslari gererek kirik noktasina baskiyi azaltmak icin. Ama o diz o sarginin oldugu yere gelse hastanelik bile olabilirdi... Sonucta bir taraf gergin oldugundan cok cani yanmis daha otesi nefes alamamistir....

Ucuz atlattik....

Hakem zaten evlere senlikti ... Bizim Gustavonun hareketi sapunaru nun dizi ... mustafa yumlunun vedata kafasi ... cok seyi kacirdi...

Ama en azindan sonuca etki edip canimizi sikmadi (bu da zugurt tesellisi)

PS: bu arada @semazen in o pozisyon ozelinde soyledigini sanmiyorum.... Genel olarak soyledi sanirim, ve haklilik payi var... Ama Emre nin kariyeri boyunca boyle idi ...
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2019, 09:47:17 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #328 : 21 Ekim 2019, 09:47:14 »
Fenerbahçemiz kazanınca mutluyuz. Çok rahat giden bir maç önce Deniz sonra Altay'ın peş peşe hataları yüzünden strese bindi. Deplasman oyunumuz oturdu diye düşünüyorum. Oyunu tutan ve minimum pozisyon veren bir takımız. Alanya-Gs-Denizli. Üç maçta yediğimiz dört golü de rakiplere biz hediye ettik. GS'ye 5, Denizli'ye 3 şut attırdık koca maç. Alanya maçında da 1-1'e kadar plan tıkır tıkır işliyordu. Evet bu oyun sıkıcı geliyor hepimiz isteriz ki Ts maçı ilk 20 dakikası şeklinde geçsin bütün maçlar.Ancak bu kadro ile o imkansız. Mevcut deplasman oyunumuz bu kadroya uygun,Türkiye liginin gerçeği ve olması gereken oyundur. Arkada sıkı durdukça gol/golleri bir şekilde buluruz.

İnşallah Ersun hoca Konya maçı itibariyle Emre-Gustavo göbeğine dönmez. Orta ikiliden birisinin mutlaka toplu/topsuz deliciliği ve ceza sahası koşuları olmalı. Ozan tam bu bölgenin oyuncusu. Kruse'nin Konya maçına yetişeceğini varsayarsak nasıl bir takım çıkar ortaya bilemiyorum. Dünkü üçlü aynı kalıp Kruse sağa yakın oynar belki. Zor bir karar olacak.

Serdar hatasız,Ozan ve Vedat 2 kişilik oynadı.

Son olarak kendi sahamızda oynadığımız son 3 maçta 15'e yakın pozisyon verdik. Bunu nasıl çözeceğiz bilemiyorum.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #329 : 21 Ekim 2019, 09:52:33 »
PS: bu arada @semazen in o pozisyon ozelinde soyledigini sanmiyorum.... Genel olarak soyledi sanirim, ve haklilik payi var... Ama Emre nin kariyeri boyunca boyle idi ...

Evet, ifade etmek istediğimi anlamışsınız. Teşekkürler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.