Gönderen Konu: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)  (Okunma sayısı 170923 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Fenerbahçe / Spor Toto Süper Lig (2019-20 Sezonu)
« Yanıtla #990 : 07 Mart 2020, 22:22:28 »
Aziz Yıldırım'ı mumla arar hale geleceksiniz deseler, inanır mıydın?

Adamın ardından İstibdat şiirini paylaştıydım;

Yıkıldın, gittin amma ey mülevves devr-i istibdâd,
Bıraktın milletin kalbinde çıkmaz bir mülevves yâd!

Rivayet odur ki, Enver ve Talat, 1.Dünya Harbi mağlubiyetinden sonra ve İmparatorluk paramparça olunca, Abdülhamid'in ölüm haberini duyduklarında ağlamışlar.

Biz de bu gidişle, ardından İstibdat şiiri okuduğumuz adam için bile göz yaşı döker hâle geleceğiz.

Abi, Fenerbahçe tarihinin en basiretsiz başkanı Ali Koç'tur, bu çok net. Senin bir üstte yazdığın gibi daha dünkü çocuk, yeni yetme bir meczup Kadıköy'de Fenerbahçe'yi doğrama hakkını kendinde buluyor. Bu iş Ali Koç'la falan olmaz zaten, olağanüstü hal durumları vardır. Bu düzeni çomaklayacak olan da yine taraftardır.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2020, 22:22:49 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #991 : 07 Mart 2020, 22:24:26 »
Abi, Fenerbahçe tarihinin en basiretsiz başkanı Ali Koç'tur, bu çok net. Senin bir üstte yazdığın gibi daha dünkü çocuk, yeni yetme bir meczup Kadıköy'de Fenerbahçe'yi doğrama hakkını kendinde buluyor. Bu iş Ali Koç'la falan olmaz zaten, olağanüstü hal durumları vardır. Bu düzeni çomaklayacak olan da yine taraftardır.

Ben diyorum bize az fırlama başkan profili lazım.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #992 : 07 Mart 2020, 22:43:01 »
Bu Yonetim boyle pasif oldukca daha cok sıkıntı yasarız.
Bizim kotu oynamamız dogranma hakkı vermiyor.GS macında Donk u 68 de KK dan atmıyor mac 1 1 bize gelince cart KK Penaltı oluyor.O mactan sonra cıkıp ya Bu TFF ve MHK gidecek bu hakemin hakemlik hayatı bitecek ya da biz gidecegiz deselerdi 2 haftadır dogranmazdık.
Penaltı veriliyor Penaltı da cezalandırmayacaksın deniyor 2. SArı dan KK goruyoruz.Ben anlamıs degilim.Pozisyon lehimize olsa hakem VAR a gitmez aleyhimize olunca VAR a gidiliyor.
2. yarı basında gol atıyoruz adam VAR a bile gitmeden golu iptal ediyor.Tac onlardan cıkıyor cart H Ali ye SArı cıkıyor.Yonetim de sadece seyrediyor.Duduk astırmadıkca,TFF gfonderilmedikce o MHK Baskanı Alp ve Hakemler yerinde durdukca daha cok dogranırız.

Bu saatten sonra zaten savunsalar da is isten gecti.Dograyan dogradı.Onun dısında TD tercihleri felaket,Menajer tercihleri felaket,alınan futbolcular felaket bu Vizyon bize hic yaramadı.

Son care de Basketbolu budamak kaldı.Zaten yakındır ya Olagan ustu Kongreye giderler ya istifa ederler.Bu sene Anadolu Takımları bile bizim kadar dogranmamıstır.

Çevrimiçi ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #993 : 07 Mart 2020, 22:45:59 »
Aziz gitsin diye yırtındık.Haksız mıydık?Hayır.Hala bu fikrim değişmedi.Onun son yıllarında "Onunla başarı imkansız" ruh hali o kadar içimize işlemişti ki.Dayanılmaz seviyelerdeydi bu.
Bizim yanıldığımız yada bizi yanıltan  Ali Koç oldu.
Vizyon lafta kaldı.Comolli vizyonunun en önemli göstergesiydi.Ondan çok şey bekliyordu.Bu bile vizyon darlığının bir göstergesiydi.Bir kişiye, o da geçmişinde soru işaretleri olan birine bu kadar bel bağlamak.B planı olmamak.Comolli ve Cocu'dan çok şeyler bekledi.
Olan ortada.Artı Comolli'nin  bir hiç olduğunu anlaması bile 1, 5 yıl sürdü.
2 yıl çöp oldu.Oda değil kendisine güven sıfırlandı.Artık birşey başarması mümkün değil.Taraftar olarak hiç ama hiç bu kadar ümitsizliğe düşmemiştim.
Aslında sadece işi bilen bir ekip doğru  oyuncuları seçecek olay bu kadar basit.Ama o kadroyu kurma basiretini gösteremiyorlar.Sorun burada.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #994 : 07 Mart 2020, 22:48:00 »
Tolgaya verilen 2'inci sarı çok ağır.Orda ağza yüze gelse dağılırsın.Penaltı ama atılma ağır.Normalde kimin şampiyon olacağı biz yoksak ilgilendirmez ama umarım bizi yendikleri sene ulaşamazlar şampiyonluğa.Güzel olur yahu.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2020, 23:41:51 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #995 : 08 Mart 2020, 10:36:55 »
Biz bu kadar puan fark yiyecek kadar kötü perfonmans çizmedik.Seneye taraftar paketide almayacağım.Özetlere yakalarsam bakarım.Baket Eurolig devam ediyor teık tenis mini paket o ayrı annemin üstünde.Paylaştık ödemeleri.
« Son Düzenleme: 08 Mart 2020, 10:37:16 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #996 : 08 Mart 2020, 15:52:37 »
ikinci devre başlarken şampiyonluğun favorilerinden biriydik bugun yarış dışındaysak bunun en büyük suçlusu federasyon ve hakemler. adamlar transfer yapmamızı dahi engelledi. verilen verilmeyen penaltılar, verilen verilmeyen kartlar, verilen verilmeyen goller. kaldı ki böyle bir durumda bir sonraki maçta konsantre olmak aynı performansı vermek beklenemez.

ortada 3 temmuz kumpasının bir benzeri ve devamı varken insanların bunu kabullenmesi, hatta bundan Ali Koç'u sorumlu tutması, buna rağmen başarı beklemesi

kıyaslama önceki yönetimle yapılıyorsa Ali Koç'u Aziz Yıldırım'la kıyaslamak imkansız. Daha iyi yapacak bir aday varsa da önümüzdeki sezon sonu seçim var hep beraber görürüz böyle biri var mı yok mu.

sportif olarak her türlü eleştiri kabul ama onun dışındaki eleştirileri kabul etmiyorum. adam ülkedeki 3 temmuz sonrasının en dürüst futbol yöneticisi

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #997 : 08 Mart 2020, 16:06:43 »
Comolli,Cocu,istemedigi halde bile bile sırf taraftar istiyor diye Ersun Yanal ve neredeyse tamamına yakını tutmayan transferler bundan da Yonetim ve Ali Koc sorumlu Kevin Rankin maalesef gercek bu...

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #998 : 08 Mart 2020, 18:21:22 »
Senin dukkanindan mallarin caliniyor sen diyorsun ki dukkani iyi calistiramiyorsun.  Ustelik bu hirsizlik goz gore gore yapiliyor, suc belli, suclu belli.

Bu sartlarda daum, low, zico hatta klopp, mourinho bile basarili olamaz.

Bugun Ali Koc yarin ahmet, mehmet kim gelirse gelsin basarili olamaz onu da ayni sekilde elrstirmeye devam edersiniz

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #999 : 08 Mart 2020, 20:02:05 »
Ustteki mesajlarda yazıyor zaten Kevin Rankin onu da dedik.Senin kotu oynaman hakemler tarafından dogranmaya sebep olmaz dedik.GS macında 68 de Donk KK gormedi hakem FB deplasmanda gibi oynattı.Macı katletti.Cıkıp o zaman konustu mu Yonetim?Konussaydı sonraki maclarda da dogranmaya devam edilmezdik.

Ben Ali Koc Yonetimin sportif olarak bu kadar basarısız olacagını hic dusunmemistim.Ben istemiyorum calısmam diyorsun ama taraftar istiyor diye Ersun Yanalı getiriyorsun.Adam ilk is Prensi Tolgayı 3M USD ye aldırıyor.Stoper alınıyor hala Jailson ile oynuyor.Adam her mac yakıyor.Kaleci guven vermiyor.Kovulması gereken ve 5 hafta once kovulması gereken Ersun Yanal is isten gectikten sonra istifa ediyor.Sen yine de TS macında onla cıkıyorsun.TS seni bir daha yeniyor.Adam arkada enkaz bırakıp gidiyor.

Bu mudur Yonetmek?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1000 : 08 Mart 2020, 20:22:35 »
Tabi ezeli rakibin kadro kalitesi ligin üstünde.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #1001 : 08 Mart 2020, 20:27:46 »
Ersun Yanal tercihini kusura bakma ama elestiremiyorum. O sartlarda yapilacak en mantikli secimlerden biriydi.

Bir Slimani, Ayew, Valbuena gibi adamlarin kariyerlerine ve bizden gittikten sonraki performanslarini da gormek lazim. Ayrica devir alinan kadro enkazdi. Geri donusu olmayacak oyunculara bonservis odenmesi, yuksek maliyetli kontratlar, yasli futbolcular ve bu oyunculara uzun sureli kontratlarda verilmedi kimseye.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1002 : 08 Mart 2020, 20:57:57 »
Slimani ve Ayew zaten bu yonetim zamanında alındı.Ersun Yanal ı sen istersin istemezsin ama Ali Koc kendisi calısmam dedigi adamı sırf taraftar istiyor diye getirdi.
Taraftara gore klup yonetilmez.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1003 : 08 Mart 2020, 21:03:45 »
Taraftarın isteğine karşı çıksaydı şu an Ptt 1. ligde oynuyor olma ihtimalimiz yüksekti.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #1004 : 08 Mart 2020, 21:37:41 »
Herkes herseyi elestirebilir de elestirilen seyin gecerli sebepleri varsa bunu da kabul etmek gerekir.

Iyi oyuncularda kotu transfer olabiliyor ayew ve slimani belli bir kariyeri olan oyuncular ve bizden gittikten sonra da gayet iyi performans veriyorlar bu sene. Moses intere gitti misal. Bize gelen oyuncular neden verim veremiyor onu da dusunmmek lazim.

Ersun Yanal gecen seneki travmada camianin genelinin destegini aalabilecek ki gecen seneki durumda cok onemliydi, takimi, ulkeyi taniyan daha once basarili olmus, maliyeti uygun, fenerbahcenin mali durumunu kabul eden bir hocaydi. Hoca olarak getirilmesi icin de fazlasiyla yeterli bunlar.

Sonucta gecen sene oyle veya boyle ligi altinci bitirdi. Bu sene ikinci devrenin basinda da sampiyon adayi bir takimin hocasiydi devre arasi bir iki transfer ve hakem operasyonlari olmasaydi da sampiyonluk adaylarindan hala biriydik.

Daha cesur oyun oynatmaliydi, bazi oyuncu tercihleri yanlisti, ayrildi, yolu acik olsun