Basketbol > Avrupa Basketbolu (Dünya ve Avrupa Şampiyonaları)

Euroleague Sıralama Tahminleri

(1/19) > >>

kenz:
Normal sezon sıralaması ne şekilde olur?

1.Real
2.Barca
3.Fenerbahçe
4.CSKA
5.Efes
6.Pana
7.Milano
8.Oly

İlk 5 sıra banko gibi, kendi içinde sıralama değişir sadece ama son 3 sırayı kestirmek oldukça zor.Khimki, Baskonia, Maccabi üçlüsü de ilk 8 yapabilecek güçte.

iloturo:
Cska beklenmedik bir performans gosteriyor. En azindan bizden cok daha iyi durumdalar. Istatistikler biz sampiyon olucaz diyor ama mantığım ilk 4e giremeyiz diyor. Ilk 8e bir şekilde atarız kapağı. Abarttığımi düşünebilirsiniz ama görüntu bu bence.

Umut:
1. Real
2. CSKA
3. Efes
4. Barca
5. Fenerbahçe
6. Pana
7. Zalgiris
8. Munich

ayhan:

--- Alıntı yapılan: iloturo - 26 Eylül 2019, 22:26:12 ---Cska beklenmedik bir performans gosteriyor. En azindan bizden cok daha iyi durumdalar. Istatistikler biz sampiyon olucaz diyor ama mantığım ilk 4e giremeyiz diyor. Ilk 8e bir şekilde atarız kapağı. Abarttığımi düşünebilirsiniz ama görüntu bu bence.

--- Alıntı sonu ---

Daha öne bende biryerlere yazmıştım, nedense sezonu ilk 4 de bitiremeyeceğiz diye düşünüyorum.
Bence geçen senelerden farklı olarak Maccabi, Milano, Khimki de ilk 8 için önemli adaylar arasında. Oly bir adım daha geriledi sanki.

iloturo:

--- Alıntı yapılan: ayhan - 27 Eylül 2019, 10:58:23 ---Daha öne bende biryerlere yazmıştım, nedense sezonu ilk 4 de bitiremeyeceğiz diye düşünüyorum.
Bence geçen senelerden farklı olarak Maccabi, Milano, Khimki de ilk 8 için önemli adaylar arasında. Oly bir adım daha geriledi sanki.

--- Alıntı sonu ---
Ayhan hocam felaket tellallığı yapmak istemedigim için dilim varmıyor ama ilk 8 bile kritik. Olimpiakos'un vasat kadrosu biraz teselli oluyor bana. Ben geçen seneki kaçan şampiyonluktan sonra çok radikal bir karar alınıp kadroyu büyük oranda değiştirmek lazım demiştim. Bu kadronun miadi doldu. Olmuyor artık. Turkiyede fenerbahce ve obradovic dönemi yerini efes ve ataman dönemine bırakıyor yavaş yavaş ama kimse farkında değil olayın.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git