Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1335 : 17 Aralık 2016, 00:46:26 »
Panathinaikos ve Laboral deplasmanlarında Kadıköy'e veya Ataşehir'e deplasmana gelen galatasaray'a dönüyoruz, lanetimiz oldu bu deplasmanlar. Atletik, ribaund katkısı sağlayacak ve dış şut tehdidi olan bir 4 numara alınmak zorunda. Oyuncu elbette bulunur, illa yüksek profilli olmasına gerek yok. Geçen sezon Pana, Elliot Williams'ı getirdi ve çok iyi katkı aldı. Biz neden bunu yap(a)mıyoruz ki? aziz, manevi oğlu olan kovaya para vermekten kulübün kasasını yedi bitirdi ama koç da imkan olsa bile transfer yapılmaz minvalinde açıklamalar yapıyor, moralim bozuluyor. Bogdanovic'e gelmedim daha, umarım kalıcı bir sorun oluşmaz yoksa kısa rotasyonu çöker.
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 00:47:13 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1336 : 17 Aralık 2016, 00:51:37 »
Vesely ve datome nin umursamaz halleri çok üzücü, veswly bu takımın enerji merkezi datome bi nevi oyun aklıydı. Bu ne formsuzluk ne de yorgunluk bence. Sanki zorla takımda tutmuşuz gibi istekleri arzuları ciddiyetleri yok olmuşcasına oynamaya devam ediyolar sezon basından beri ve sürekli kendimizi ha düzeldiler ha düzelirler diye avutmaya devam ediyoruz. 3ay oldu nerdeyse sezon baslayalı. Her ne kadar hala ilk 4 içinde de yer alsak bu kafayla önümüzdeki 3 maçta sıfır çekmemiz içten bile degil.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 00:53:30 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1337 : 17 Aralık 2016, 00:53:05 »
Vesely ve datome nin umursamaz halleri çok üzücü. Bu ne fotmsuzluk ne de yorgunluk bence. Sanki zorla takımda tutmuşuz gibi istekleri arzuları ciddiyetleri yokolmuşcasına oynamaya devam ediyolar sezon basından beri. Her ne kadar hala ilk 4 içinde de yer alsak bu kafayla önümüzdeki 3 maçta sıfır çekmemiz içten bile degil.

İlk dört içinde değiliz. 2 ila 5. sıra arası 8-4, biz de 5.yiz.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1338 : 17 Aralık 2016, 00:54:19 »
Bence de artık CSKA'nın kaybetmesini beklemekten çok direk rakiplerimizi yenmesini isteyelim.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1339 : 17 Aralık 2016, 00:57:18 »
İlk dört içinde değiliz. 2 ila 5. sıra arası 8-4, biz de 5.yiz.
Aynı galibiyet sayısından ötürü ve henuz 2li 3lü averajlar devreye girmediğinden 2.likle 5.lik arası şuan bi farkımız yok bence. İşin matematiğinde hala 2.bile sayılabiliriz ama gerçekler ne yazık ki gelecek adına hiç umut vermiyo

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1340 : 17 Aralık 2016, 00:57:41 »
Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar @Başar @Kutay

Her şeye rağmen, ben halen "yol uzun, ilk 3'te bitirecek bu takım" modundayım.

Bogi dönsün de vaziyete bir bakalım.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1341 : 17 Aralık 2016, 01:00:39 »
Pana ve baskonia deplasmanları boşuna demiyorum paf takımı ile çıkalım diye. 1.01 oranlı maçlar.
Asları dinlendirmelik maçlar.
Tek bir oyuncunun eksikliği ile bu hale gelmez takım. Tek sorunumuz Bogdan diye düşünüyorsak ayvayı yemişiz biz.

Dediklerine aynen katılmamak elde degil.
Ömer Onan faktörü de var.
Bu sene çok yorucu olacagi belliydi ama sadece elimizde ki oyunculari koruduk.Her kulvarda. Başarılı olabilmek için Transfer konusunda eksik kaldığımızı düşünüyorum.
Nunnally konusunda oncedende soyledim sadece bir iki Transfer yapacaksan ben dusunmezdim. Sadece bu mağlubiyet icin değil geneli icin Rotasyonumuz dar diyorum ustune Benctekileride kullanamazsan hem cok yorulursun hemde yenildiginle kalirsin.
Bogdanovic sakatlığı kötü ama tek onlada  olmayacağını bilmek lazım.Datome ve Antic bu sene sasirtmaya devam ediyor.
Bazi arkadaşlar gibi ümitsiz degilim ama zorlanacagimiz kesin. Yeni aldığımız oyuncuyu neden aldik yetiştirmek için mi?

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1342 : 17 Aralık 2016, 01:02:04 »
bugün Ömer Onan bir takım her sene dörtlü final oynarsa şampiyonluk 5 sene içersinde gelir demiş hiç katılmıyorum. bu sene de f4 kalıcaz inşallah ama şampiyonluk ve dörtlü final çok başka ve şampiyon olmanın anlamı çok daha fazla olsa gerek.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1343 : 17 Aralık 2016, 01:05:06 »
Kaybetmemize değil böyle amatörce kaybetmemize sinirliyim. Yoksa alıştık artık burada yenilmeye... Bazı oyuncuların hal ve hareketleri, bazılarının da hala formunu yakalayamaması sıkıntı. Vesely'nin şu mental kırgınlığını ne yapacağız? Takımın açık ara en çok kazanan oyuncusu 4 faul üst üste kaçırdıktan sonra oyundan düşmesin bir zahmet. Mola dönüşü daha çokça hücum süremiz varken saçma sapan bir yerden geriye çekilerek şut atıyor. Peşinden saçma sapan bir top kaybı... Udoh'un şu enerjisini görünce utanması lazım.

Dixon: 0/4 ikilik, 0/2 üçlük... Kaç maçtır o kadar kötü ki... Savunmada çok kolay geçiliyor, hücumda çok kötü kararlar veriyor. Bu sene potaya gittiği pozisyonların çoğu dengesiz. Önünde 2-3 kişi olmasına rağmen köşedeki boş oyuncuya pas vermeyip kendi bitirmeye çalışıyor ve bitiremiyor.. Bunu bu sene yapmaya başladı. Sebebini bilmiyorum.

Datome: Kendine ha geldi ha gelecek derken hala çok kötü. Hücum ritimsizliğini geçtim bu sezon bire birde onu geçmeyen kalmadı galiba.

Nunnally: Real maçı ve bu maç özelinde ona tek kötü şey söyleme hakkımızın olmadığını düşünüyorum. Bugün biraz olsun ayakta kalabildiysek o ve Antic sayesinde...

Bir an önce Bogdan dönsün. Elbette sıkıntı sadece Bogdan'ın olmaması değil ama o yokken dengesiz bir takımız. Hangi beşle oynarsak oynayalım ya hücumda ya da savunmada hep bir şey eksik kalıyor.

Normalde mağlup olduğumuz maçlardan sonra buraya yazmak için 2-3 saat sakinleşmeyi beklerim, öyle yazarım. Ama bugün dayanamadım kusuruma bakmayın.
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 03:53:12 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1344 : 17 Aralık 2016, 01:09:54 »
Takımın   özellikle  deplasmanlarda  enerjisi  çok  düşük.
Bunun  bir  nedenide oyunun   dar  kadro icinde  dönüp  durması.Bunun  getirdiği  bir  bıkkınlık  hali  var.
İki  iyi  transfer  sadece  oyuna  ve  rotasyona  katkılarıyla  değil  ama  yeni  yüz  olmalarıyla  bile  olumlu  etki  yapacaklardır.
Transfer  olmaz  ve  bu  enerji  yükselmezse    deplasmanlardaki  kayıplar  devam  eder  maalesef.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1345 : 17 Aralık 2016, 01:09:56 »
Unics bizim dışımızda ilk 8'den kimseyi yenemedi.Hem de iç saha serimizi bitirdi.
Buna mukabil Milano bize sahasında yenilip Baskonia, Efes, Daçka, Maccabi gibi takımları yenip bize çalıştı.
Keza G.Saray da bize sahasında yenilip, Oly, Daçka, Barca gibi takımları yenerek bize çalıştı.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1346 : 17 Aralık 2016, 01:11:19 »
kötü oynarız olabilir, kötü kararlar veririz olabilir tüm olumsuz şartlar bizi de bulabilir hiçbir şeye itirazım yok ne yapalım olmadı deriz. ama kötü mücadeleye, ruhsuzluğa tahammülüm yok benim. bugün vesely'nin gabriel üzerinden fade away denemesi serbest atışlardaki cska maçındaki gibi vurdumduymazlığı üstüne oyundan çıkarken girdiği tripler falan ben bunu kabullenmek istemiyorum. aklı başka yerdeyse sıkıntısı varsa oynamasın ağzımı açmam ahmet oynasın en azından ne vereceğini bilelim. final maçında bir borcu var demiştik bu sene için ama o borç gittikçe faize biniyor. sonu ne olur bilmiyorum ama bir şeyleri değiştirmesi lazım. keza datome de ruh gibi o geçen seneki adanmışlık hırs hiçbiri yok. son 3 dakika geçen seneki takım maçı alırdı eminim. böyle ite kaka gideriz gitmesine ama bu takımın geçen seneki halini gördükten sonra bu halini izlemek acı veriyor. belki bir transfer belki bir kadro dışı ile gelen ultimatom. koç gereğini yapar artık eminim.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1347 : 17 Aralık 2016, 01:25:21 »
Ciddi anlamda hücumda sıkıntı yaşayan bir takımız. Geçen sene iyi yaptığımız şey olan hücumda topu iyi paylaşan, set temposunu yüksek seviyede oynayan, akıcı hücum eden bunun akabinda uygun pozisyonlar yakalayarak fark yaratan bir takimdik ama şu anda bunların hiç birisi gerçekleşmiyor maalesef. Hal böyle olunca savunmadada enerji düşüyor. Savunmadan önce hücumda bazı şeyleri düzeltmemiz şart. Hücumda Udoh ve Vesely perdeyi hem geç yapıyorlar  hemde etkili bir şekilde yapmıyorlar. İlk opsiyonumuz topu içeriye indirmek ve ordan pozisyon çıkarmak. Artık her rakip bunu çözdü yemiyorlar yani. Çok düzensiz bir şekilde setleri oynamaya çalışıyoruz. Topsuz oyunda da çok hareketsisiz. Herkes birbirine bakıyor. Alan açma, topsuz katlar hücumda çok kilit bir öneme sahip. Bunlarda olmayınca sayı bulmakta çok güçlük çekiyoruz. Yaratıcı kısa eksikliği bariz belli. Her şey Sloukasa kalıyor set oyunlarında. Dixon'ın anlamsız iso oyunları, formssuzluğu, yanlış tercihler yapması, Bogi'nin olmayışı, Kalinic ve Datome'nin direk topa yön veren oyuncular olmayışı mecburen oyunu Udoh ve Vesely üzerine yıkmamıza sebep oluyor. Yaptığımız top kayıplarının izahı yok. Çok basit top  kayıpları yapıyoruz. Oyundan çok çabuk düşüyoruz. Buda anlamsız top kayıplarını beraberinde getiriyor. İşimiz çok derdimiz çok ama bu takım geçen sene neler yapabileceğini herkese gösterdi. Reis bununda üstesinden gelecek inşallah. Takıma güvenim sonsuz. Bu takım çok daha iyi oynayacaktir yeterki alıştığımız bu mücadele ruhunu kaybetmesinler. Aksi halde herşey çok daha vahim bir hale gelebilir.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1348 : 17 Aralık 2016, 02:18:14 »
Unics bizim dışımızda ilk 8'den kimseyi yenemedi.Hem de iç saha serimizi bitirdi.
Buna mukabil Milano bize sahasında yenilip Baskonia, Efes, Daçka, Maccabi gibi takımları yenip bize çalıştı.
Keza G.Saray da bize sahasında yenilip, Oly, Daçka, Barca gibi takımları yenerek bize çalıştı.

Kötü gidiyormuşuz gibi görünmesine rağmen genel olarak dengeli bir vaziyet olduğu için aslında gayet normal bir konumdayız. Bir tek CSKA çok öne çıktı ve sürpriz olmazsa muhtemelen de orada bitirecek gibi. 

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1349 : 17 Aralık 2016, 02:23:05 »
Kötü gidiyormuşuz gibi görünmesine rağmen genel olarak dengeli bir vaziyet olduğu için aslında gayet normal bir konumdayız. Bir tek CSKA çok öne çıktı ve sürpriz olmazsa muhtemelen de orada bitirecek gibi.
Son 3 maçımızın ikisi bayağı zorlu deplasmanlar ki Daçka da ilk 8'de olan ve formda bir takım. Bu 3 maç sonunda ilk yarıyı 7-8 sıralarında bitirme tehlikemiz var. İkinci yarı fikstürümüz biraz daha kolay tabii ama şu 3 maçtan Daçka maçını alıp bir de deplasman galibiyeti çıkarmalıyız.