Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216390 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2850 : 06 Mart 2017, 14:26:07 »
Yanarım yanarım şu Daçka'yı yenemediğimize yanarım, şu son maçı alabilseydik rekor galibiyet serisi ile lider de bitirebilirdik:) Şu aşamada 2. bitirirsek çok iyi ve bu fikstürde bunu yapabilecek güçteyiz..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2851 : 06 Mart 2017, 15:31:35 »
5,6,7 ve 8. sıra ihtimalleri için ben de birşeyler yazayım.

Panathinaikos (14-10)
25      at Zalgiris Kaunas (L)
26      vs Real Madrid (W)
27      vs EA7 Emporio Armani Milan (W)
28      at Baskonia Vitoria Gasteiz (L)
29      vs CSKA Moscow (W)
30      at Maccabi FOX Tel Aviv (W)
18-12 bitirir
Crvena Zvezda (14-10)
25      at Real Madrid (L)
26      at EA7 Emporio Armani Milan (W)
27      vs Olympiacos Piraeus (W)
28      at FC Barcelona Lassa (L)
29      vs Unics Kazan (W)
30      at Darussafaka Dogus Istanbul (W)
18-12 bitirir
Anadolu Efes (13-11)
25      vs Brose Bamberg (W)
26      vs Maccabi FOX Tel Aviv (W)
27      at Zalgiris Kaunas (L)
28      vs Fenerbahce Istanbul (L)
29      vs Olympiacos Piraeus (W)
30      at Real Madrid (L)
16-14 bitirir
Baskonia (13-11)
25      at Fenerbahce Istanbul (L)
26      vs CSKA Moscow (W)
27      at Brose Bamberg (W)
28      vs Panathinaikos Superfoods Athens (W)
29      at Galatasaray Odeabank Istanbul (W)
30      vs Zalgiris Kaunas (W)
18-12 bitirir
Daçka (12-12)
25      at Olympiacos Piraeus (L)
26      vs FC Barcelona Lassa (W)
27      at CSKA Moscow (L)
28      vs Galatasaray Odeabank Istanbul (W)
29      at Brose Bamberg (W)
30      vs Crvena Zvezda mts Belgrade (L)
15-15 bitirir

• Baskonia Panathinaikos'u yenerse ikili averajı alır zira ilk maçı 1 sayıyla kaybetmiş.
• Baskonia, Crvena Zvezda'ya karşı ikili averajda geride.
• Crvena Zvezda da Panathinaikos'a karşı ikili averjda geride.
• Dolayısıyla Baskonia-Panathinaikos maçını Baskonia alırsa üçlü averaja kalırlar ve o maçın skoruna göre belirlenir sıralama.
• Efes de 8. sıradan play-off biletini kapar

Benim tahminim de;
1-CSKA
2-Real
3-Fenerbahçe
4-Olympiakos
5-Baskonia
6-Panathinaikos
7-Crvena Zvezda
8-Efes
Not: Tamamı kişisel tahmin ve talepler tabii... 8)
« Son Düzenleme: 06 Mart 2017, 15:35:47 Gönderen: Umut »
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2852 : 06 Mart 2017, 15:52:17 »
Baskonia'nın kalan 6 maçta 3 veya 4 mağlubiyet alacağını düşünüyorum ben. Gs dahi yenecek onları.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2853 : 06 Mart 2017, 16:04:17 »
ya abi çift haftaya gelen maçlarda mutlakja süprizler olacaktır.. sondan 2 hafta öncesi işte..
ben oraya bize mağlubiyet ekledim misal ..
çok değişik şeyler olabilir..
saha avantajlığını alalaım cidden rakip artık nasip kim oluyrsa :)
ama gönlümden tabi ki Kızılyıldız geçiyor :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #2854 : 06 Mart 2017, 16:12:08 »
Cska bence mağlubiyet almaz kalan maçlarda. Efes önümüzdeki iki maçı alır Zaligiris de potadan tamamen düşerse Zalgirisi de yenerler.

Kızılyıldızı hiç kestiremiyorum Kimi nerede yenecekleri belli olmuyor heriflerin ama kime nerede yenilecekleri de belli olmaz. İlk 8'in en zayıf halkası onlar bence. Bu kadar galibiyet almaları büyük başarı.

E tabi kağıt üstünde konuşuyoruz. Süprizler her zaman olabilir :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2855 : 06 Mart 2017, 16:15:44 »
Cska bence mağlubiyet almaz kalan maçlarda. Efes önümüzdeki iki maçı alır Zaligiris de potadan tamamen düşerse Zalgirisi de yenerler.

Kızılyıldızı hiç kestiremiyorum Kimi nerede yenecekleri belli olmuyor heriflerin ama kime nerede yenilecekleri de belli olmaz. İlk 8'in en zayıf halkası onlar bence. Bu kadar galibiyet almaları büyük başarı.

E tabi kağıt üstünde konuşuyoruz. Süprizler her zaman olabilir :)
abi Laboral bizim maçtan sonra evinde CSka ile oynayacak .. herifler için bence ölüm kalım maçı..o maçı kaybederlerse sonrası da çorap söküğü gibi gelebilir.
bizim maça da tabi ki çok asılacaklar..
Cska yeneler diye düşünüyorum şahsen

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #2856 : 06 Mart 2017, 16:38:44 »
Cska ilk maçta yanılmıyorsam 15 sayı civarı yenik duruma düşüp 30 sayı fark atmıştı onlara Cem
Yani maç içinde 45 sayı civarı fark demek bu. Baskonia'nın ilk yarıda aldığı galibiyetler bence fazlaydı. İkinci yarı artan tempo ve yoğunlukla 3-6 yaptılar ki aldıkları 3 maçın ikisi içeride Kazan ve Milano. Cska'yı yenecek kadro kaliteleri de güçleri de yok bence.
Tabi biz bir kaza yaşamadan yenelim önce de :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2857 : 06 Mart 2017, 17:09:32 »
aynen biz koyalım da kim ne bok yiyorsa yesin..
bu hesaplamalar işin güzel tarafları ..
Zalgiris maçı cidden çok güzel oldu.
şu anda bile sadece iç saha maçlarını kazanarak %90 ihtimalle ilk 4 içinde yer alabiliriz..
misal biz 19 olduk diyelim..
kızılyıldız ve Panatikoas 20 galibiyet almaları gerekiyor bizi geçmeleri için.. aynı galibiyette biz onların üzerinde oluyoruz.
Efes'in de kalan 6 maçını da kazanması ve aynı zamanda bizi de min 8 sayı ile yenmesi gerekiyor.
evdekileri kazanmak ve deplasmandan +1 galibiyet % 200 ilk 4e sokuyor bizi..
Adım adım giderek önce Laboral maçını kazanmak ve Brose deplasman kazanıp iyice rahatlamamız gerekiyor.

rakiplerin fikstürleri bayağı bir zorlu

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2858 : 06 Mart 2017, 23:45:51 »
Perşembe günü benim (ilk yarıdaki form durumunda olmasalar da) en çok çekindiğim takımlardan biriyle, Baskonia'yla içeride oynayacağız. Çekinmemin sebebi, aynı Daçka gibi oyun tarzı olarak bize ters gelmeleri... Atlet, tempolu oyunu seven, kısaları sürekli içeriyi zorlayan bir takım Baskonia. Umarım Ekpe'nin sakatlığı ciddi değildir ve bu maça yetişir. Bol bol Bargnani'nin üzerinden oynamak lazım.

Maç Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

Biz 16-8 ile dördüncü sırada yer alıyoruz, Baskonia ise 13-11 ile sekizinci sırada yer alıyor.

Bugüne kadar Euroleague'de Baskonia'yla 14 kez karşılaşmışız ve 10 tanesini Baskonia kazanmış. Sahamızdaki maçlarda ise 4-3 üstünlüğümüz var. İki takımın oynadığı son 7 Euroleague maçını ev sahibi takım kazanmış.

İlk yarıda oynadığımız maçı Baskonia 86-52 kazanmıştı. :(

« Son Düzenleme: 09 Mart 2017, 23:21:38 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı aaaaaa1907

• Üye
  • Yer: İzmir
    • balkabalka
« Yanıtla #2859 : 07 Mart 2017, 01:00:33 »
büyük reisin doğum gününde, tek dileğim az kızdığı, çok keyif aldığı bir maç ve ortam olsun. şimdiden iyi ki doğdu, iyi ki bizim koçumuz olmuş, var olsun, çok yaşasın.
HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN!
#sarıtribün

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #2860 : 07 Mart 2017, 10:58:43 »
baskonia bize orada nasıl mesaj verip intikam almaya calıstıysa, bizde bunlara burada aynı tarifeyi yapacagız bence takım olarak..tıpkı pana macı gibi..ama tarftar da bunun bilincinde olmalı mac boyu..baskonia sakaya gelmez, alır macı goturur biz anlamadan biraz boslarsak...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2861 : 07 Mart 2017, 11:03:33 »
Hanga da sanırım Laboral'in lig maçında oynamamış ama bizim maçta olur mu olmaz mı belirsiz durumu ..
olsa da koyacağız olmasa da koyacağız

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #2862 : 07 Mart 2017, 11:19:57 »
Baskonia bu sezon el'de tam olarak "hızlı giden atın boku seyrek olur" özlü sözümüzün canlı örneği oldu.

İlk 15 maçta 10 galibiyet 5 mağlubiyet alırken, kendi en farklı galibiyetlerini -ve bizim de aldığımız en ağır yenilgiyi- bize karşı almışlardı. O akşam biz hakikaten çok çok kötü bir günümüzde yakalanmıştık, son 3 sezonda 15%'le üçlük kullanarak sadece 52 sayı ve 36 PIR üretebildiğimiz bir maç daha var mıdır el de hiç sanmıyorum. İlk maçı izlerken çok acı çektiğimi ve allah belanı versin baskonia diye kahrettiğimi anımsıyorum, Obradovic de takım da çırpınmış ancak ne yapsak olmamıştı, Baskonia da vurdukça vurmuştu bazen olacak böyle sonuçta robotlardan kurulu değiliz.

İkinci 15 maçlık döneme baktığımızda ise bunlar daha 9 maçta 6 mağlubiyet almış durumdalar, başta da yazdığım gibi bu çok sert ve zor sezonu kaldıramamış bir görüntüleri var. Deplasmanlarda toplamda 12 maçın 4 tanesini kazanabilmişler, ikinci yarıda ise 5 deplasmanın sadece 1 tanesini kazanabilmişler ki o da ölü Barca'ya karşı yani özellikle 2. yarıda deplasmanlarda kırılgan bir takımdan söz ediyoruz.

Bize bakınca 1. yarı / 2. yarılara baktığımızda tam tersi olarak form grafiğimizi ve oyunumuzu yükselttiğimizi görüyoruz ki bu sona doğru vitesi gittikçe arttırmak zaten Obramızın en büyük özelliklerinden biri ve takıma da iyice sirayet etti artık.

Bütün bunları değerlendirdiğimde, biletlerin de tükenmiş olduğunu hesaba katarsak Baskonia'nın Ataşehir'den çıkma ihtimali yok diye düşünüyorum. 2. yarı Pao, Cska, Oly çıkamadı bu köfteler mi çıkacak.

Ek not olarak hücum ribaund'larını çok zorlayan bir takımla oynayacağız. Çok iyi box out yapmalı, kafa göz yarmalı ama onları oraya sokmamalıyız. Ekpe oynayamazsa Vesely, Ahmet'e destek olarak, 4 numarada Gigi, Kalinic ve Antic, Bennett performansları önemli olur, var gücümüzle ribaunda saldıralım.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #2863 : 07 Mart 2017, 11:52:48 »
Barça maçı biletleri satışta. Playoff'tan önceki son maçımızda süper bir atmosferde güzel bir galibiyet izlemek için bu maça gidilir ve takım desteklenir:) Bence bu maçın biletleri hızlı tükenir, gitmek isteyenler acele ederse iyi olur..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #2864 : 07 Mart 2017, 14:25:48 »
Koç doğum gününde gülsün inşallah