"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Playoffun başlamasına 27 gün var, yetişir gibi görünüyor, yeter ki üç hafta dedikleri zaman üç haftada iyileşsin, iyileşenler de formda dönsün.
Beddua etmem hayatımda da etmedim ama hani neden Lull, De Colo, Teodosiç, Randolp, Hanga sakatlanmıyorda bizimkiler sakatlanıyor.
BOGİ oynayacak diyorlar
baskonia geleceğine tam kadro çıkacaksak cska gelsin vallahi.
takımın iskeletinin en önemli parçası Bogdan Bogdanoviç'in yaşadıı sakatlık sürecinin bizim form durumumuzla çok bağlantılı olduğunu da unutmamak lazım . Bogdan,Ekpe ile beraber bu takımın en önemli oyuncusu. Avrupa'da muadili yok gibi bi şey. Hakan abi geçenlerde bahsetmişti , tam kadro olduğumuz zaman herkesten daha iyiyiz. Real Madrid LLull'dan yoksun 2 ay maç yapsın bakalım neler olacak ..Hepimizin 25 galibiyet alır dediği CSka kemik oyuncuları sakatlanınca bi sürü mağlubiyet aldı. Şu anda bile 7 mağlubiyete ulaştılar. kalan 4 hafta daha var Takıma ve Zeljko'ya sonuna kadar güveniyorum , artık kim çıkarsa çıksın 9. bile bitirsek biz bu sene o kupayı alacağız.
Bende aynı sebepten onları istiyorum. Sağlam bir yenelim de görsünler gerçeği. Saha avantajını almaları lehimize bile olabilir, daha fazla güvenecekler kendilerine, daha fazla küçümseyecekler bizi. İlk maçta Bogdan yoktu, ikinci maçta da Udoh. Biz tam kadro olsak, hatta başka isimler oynayamasaydı gene çok farklı olurdu ama 2 maç, 2 kilit adamdan biri sakat..