"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Obradovic de maç sonu son topu kullanmadaki tercihten yakınmış. Bu tarzda çok maç kaybettik bu sene. Play offta ve F4'te de son topa kalan maçlar olabilir. Buna ciddi çalışmak lazım. Dünkü maç neyse de zaten hiç bir umudum yoktu. Son topa kalması bile başarı bence ama Maccabi maçı hala aklımdan çıkmıyor. Obradovic dönemi Fenerbahçe'sinin en büyük rezaletiydi o maç bence. Deplasmanda 40 yediğimiz Baskonia maçı dahil. Gsnin 40 sayı fark attığı, Kaunas'ın deplasmanda neredeyse idman yaptığı takıma kendi sahamızda 12 sayıdan yenilmek. Düşündükçe insanın siniri bozuluyor. Öte yandan dün beni en çok sevindiren Bogdan'ın dönüşü oldu. Allah bundan sonra sakatlık vermesin. Play offa tam kadro çıkalım da kim gelse farketmez.
Bugün herifin gözü önünde yarı saha var, adam gidiyor sonra faul veriyor aleyhimize..Tıpkı F4 de cska maçında teodosicin pozisyonu gibi...Hele paul a calinmayan teknik ve aleyhimize nunnally e verilen Centilmenlik dışı resmen skandal düdükler...Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi