Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 206825 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3570 : 11 Nisan 2017, 20:25:58 »
ilk maçı alırsak 2 0'la bile dönebiliriz form durumumuzun düşük olduğu fikri yanıltıcı takım kendini palyoff'lara sakladı arada vitesi 4'e attığımızda hemen 2'ye geri aldık bu bile durumu kanıtlıyor

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3571 : 11 Nisan 2017, 22:23:35 »
Sahamızda oynayacağımız 3. maçımızın biletleri yarın satışa çıkıyor. En ucuz 7. kategori biletin fiyatı biletix işlem bedeli hariç 88 TL olarak belirlenmiş. Hiç uzatmaya gerek yok, orada maç çalıp, salonumuz dolmadığı için burada maç vererek elenirsek sorumlusu direkt bu bilet fiyatlarını belirleyen çapsız korkaklardır. Bakınız 2 yıl önceki KSK lig yarı final serisi. ABV ulan ABV!
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #3572 : 12 Nisan 2017, 09:21:20 »
88 tl ye MARSTAN maç izletmek. Allah belanızı versin. Kulüp yeteri kadar battı. Kısa zamanda kayyum atanır sizin bu yöneticiliğinizle. Ulan neyi sevsek anasını bellediniz........ Obra reis deplasmanda duygusal olmazsa oradan 1-1 hatta 2-0 geleceğiz. Duygusal olursa geçmiş olsun...

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
    • 1907HARBY
« Yanıtla #3573 : 12 Nisan 2017, 12:48:42 »
Bilet Satışı durdurulmuş... oradan 2-0 yenik gelirsek veya burada geçecek sonuca göre yaslıyacaklar. 😡😡😡

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3574 : 12 Nisan 2017, 13:00:05 »
Bilet fiyatları yüzünden çok ciddi tepki olmuştu kulube gerek sosyal medyadan gerek iletişim kanallarından. İnşallah sadece ve sadece bilet fiyatlarını ucuzlatmak için bu durdurma yapılmıştır,yani iyimser düşünmek için çabalıyorum. Ama Serinin gidişatına göre fiyat arttırımı yapılacaksa yada tepkiden protestodan korkup yandaşlara verilecekse o biletler, bundan kim sorumluysa allah onların hepsinin belasını verir umarım.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2017, 13:07:07 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #3575 : 12 Nisan 2017, 13:09:37 »
Bu durum özelinde Fenerbahçe'nin çıkarların düşünüldüğünü sanmıyorum açıkçası. Eleştiriyi, protestoyu kaldıramayan birinin kulübü oyuncak etmesinden ibaret olay. Allah belasını versin.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3576 : 12 Nisan 2017, 13:30:17 »
Basketbol şubesinin resmi twitter hesabından atılan alttaki tweet'te bulunan bilet satışı ile ilgili haberi sessizce resmi siteden kaldırmışlar. Bilet de çıkmayınca şüphelendim, gittim Biletix gişeye sordum. Bilet satışı kulüp tarafından durduruldu, şu an için bilet satışı yapılmayacak, online'dan takip edin dediler.

https://twitter.com/FBBasketbol/status/851797590840672260

Çok öfkeliyim şu anda. Hiç kimsenin bu kulüple, taraftarı ile kendi kişisel çıkarları ve tatmini için oyuncağı gibi oynamaya hakkı yok. Sen önce kendi adamlarını yerleştireceksin, sonra mı açacaksın keyfine göre ya da hiç mi açmayacaksın gerçek taraftara. Ve kulübün içinde bir tane adam gibi adam yok mu bu yaptığımız yanlış, bunu yapmaya hakkımız yok diyebilecek. Lanet olsun size, defolun gidin düşün yakamızdan ABV!

Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3577 : 12 Nisan 2017, 14:10:45 »
22 nisandaki Trabzonspor maçımız ertelenmiş.

Yunan takımlarının bu sene ilk 4 yapmalarının en büyük etkenlerinden birisi Yunan liginin zayıflığı. Bizdeki 7. Karşıyaka orada 3. olur, 8. Gaziantep orada ilk 4'e girer. O derece zayıf bir ligde oynuyor Pana ile Oly ve hemen her maçlarını 25-30 sayı farkla alıyorlar. Hiç yorulmadılar, zorlanmadılar ve antreman havasında bir Yunan ligi yaşıyorlar.  Bizde aynı durumun söz konusu olmaması yorucu sezon için zor oldu.

Saha dışı konulara bakarsak bence Euroleague yönetimi f4te ne 2 Yunan takımı ister ne de 2 Türk takımı. Hele ki İstanbuldaki f4te mutlaka bir Türk takımı isteyeceklerdir ki bu da müthiş taraftar desteğiyle biz oluruz. Hakemler ilk maç bizi yaksa bile 2.maçta dengeli düdükler gelecektir ki bu bizim için yeterli. Deneyimimiz, bu tip atmosferlere alışkın oluşumuz sayesinde mutlaka bi maç çalacağız oradan.

Calathes'e oyun kurdurmazsak, Mike James'e de Udoh 2 blok patlatırsa, yani bu 2liyi sindirirsek Singleton-Rivers-Feldeine-Borousis-Gist kadrosu bizi 3 maçta yenemez. Atmosferin etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü daha beter olan Belgrad deplasmanında Kızılyıldız'ı geçen sene maymuna çevirmiştik, bu seneyse kazandığımız maçı kendi hatalarımızla hediye etmiştik. O Belgrad deplasmanında diğer f4çüler CSKA ve Real götü toparlayamamıştı.

CSKAyı Moskovada ezdik, Real'i elimizden kaçırdık, Oly maçını biraz iyi oynasak kazanabilirdik. Bu sene sadece Baskonia deplasmanında rezildik ki onları taaaa Vitoria Taughres oldukları dönemden beri yenemiyoruz. Adamlar 20 isim değiştirdi ama sistemleri değişmedi maşallah.

Yani biz deplasman takımıyız, korkmayan yılmayan inatçı. Kaderimizi biz belirleriz, başka bir takım değil. Atinadan 1-1 ile dönüp burada 3-1 ile seriyi bitireceğiz, benim inancım tam.

Pana'yı evinde en iyi tanıyan takım doğal olarak Oly ve onlar yendiler. En iyi tanıyan coach Obra reis ki 5.maça kalmadan bu işi nasıl bitirmesi gerektiğini Avrupada en iyi o biliyor.

Biz değil onlar düşünsün.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #3578 : 12 Nisan 2017, 16:51:18 »
Durup durup Pana tribünlerinin resimlerine bakıyorum.Ben bakarken geriliyorum,  taraftarlarımıza Allah yardım etsin, gerçekten büyük iş yapıyorlar.Takım bu tribünlerden ne kadar etkilenir,  Koç  bu psikolojiyi nasıl yönetir, asıl nokta bu. Yoksa oyun olarak paketleriz.
2. maçı kazanmak, ilk maçı kazanmaktan daha zor olur bence .Ne olduklarını anlamadan vurup geçmeliyiz maça iyi hemde çok iyi başlamalıyız.Yoksa geriden gelmek zor olur, hakemlerde bizi zorlar.

Uykuya dalarken, uyanırken hep aklımda maç var.Ah ulan Maccabi maçı.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2017, 16:51:46 Gönderen: Jason Bourne »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3579 : 12 Nisan 2017, 17:01:58 »
İlk 4'te yer alsaydık alttaki takımlardan isteyeceğim takım direkt olarak Pana olurdu. İlk 4'e giremediğimizde de üstteki takımlardan isteyeceğim yine Pana olurdu.
Neden bu kadar korktuğumuzu anlamıyorum. Tam dişimize göre bir takım. Biz yeterki play offta geçen seneki performansımızı yakalayalım.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3580 : 12 Nisan 2017, 17:22:39 »
Malum takımıda benzer seyircisi önünde yenmiştik.
Form olarak geçen senenin seviyelerine çıktığımız anda Pana deplasmanından en az bir galibiyet almamak için hiç bir neden yok.
Banvit maçında da genel olarak bu ışığı verdi takım.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2017, 17:23:08 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3581 : 12 Nisan 2017, 23:15:51 »
atmosferden bizden çok etkilenmemesi gereken hakemler..Baskonia'da bütün baltalara faullere  izin vermişlerdi sonuç malum..o ortamda hakemler etkilenirse rakipten daha çok rakip olurlar bize

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3582 : 12 Nisan 2017, 23:36:25 »
İlk 4'te yer alsaydık alttaki takımlardan isteyeceğim takım direkt olarak Pana olurdu. İlk 4'e giremediğimizde de üstteki takımlardan isteyeceğim yine Pana olurdu.
Neden bu kadar korktuğumuzu anlamıyorum. Tam dişimize göre bir takım. Biz yeterki play offta geçen seneki performansımızı yakalayalım.

Gecen seneki performansin henuz en ufak bir emaresini bile gosterememis olmamiz buna sebep olabilir mi? :)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3583 : 13 Nisan 2017, 01:03:22 »
Gecen seneki performansin henuz en ufak bir emaresini bile gosterememis olmamiz buna sebep olabilir mi? :)

Zaten bu seneki oyunla bu kadar galibiyet fazla bile aldık. Sakatlar çoktu, takım maç seçiyordu, rakipler bize fazla motiveydi, yoğun maç trafiği vardı vs vs vs kırk tane bahane sayılabilir. Neticede artık kendileri gibi oynamalarının vakti. Yok oynamazlarsa zaten sezonun özeti olur.

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
    • 1907HARBY
« Yanıtla #3584 : 13 Nisan 2017, 09:45:08 »
Ben hala aynı noktadayım... Reis gene duygusal olursa bizim takım en full haliyle belki yeneriz...