Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 205527 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuğberk

• Üye
  • Yer: Berlin
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3795 : 20 Nisan 2017, 23:22:21 »
İçerde maç veririz dedim  bilet sıkıntısı, başkana protesto derken.. Adamı böyle göt ederler mk helal olsun.
Saka maka bogdan bize formunun zirvesinindeki Sarass, Spanoulis, Diamantidis dominantligi izletiyor. Biz o zamanlar partizan'i yenince sevinen bir takimdik. Bu seviyleri gorecegiz falan hayaldi. Playofflar falan sanki bizim giris iznimiz olmayan baska bir evrende oynaniyordu. Nereden nereye... Simdi avrupanin bircok yerinde bir cok cocuk bogdan'i izleyip sene sonu keske onlara gitse diye naifce hayaller kuruyor. Okulda sikintidan defter arkasina yaptiklari kadrolara Bogdan'i Udoh'u yaziyor. Biz o seviyedeyiz!
Canim aciyor izlerken. Üzerine titre, pas atmayi beceremedigi, sut secimi nedir bilmedigi zamanlardan al bu seviyelere getir. Tam oldu artik derken o avradini siktigimin nba'i gelsin elinden alsin...

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #3796 : 20 Nisan 2017, 23:22:43 »
Play-off lar süresince deplasmandaki ilk 2 maçı kazanan takım var mıdır ????

Yok diye biliyorum ilki başardık.

Oaka da 2 maçı kazanmak tarih yazıldı

yokmus buda rekor notedin tarihi :)
abi bogdan ve udoh oynadıkca bi seviniyorum bi üzülüyorum. göz göre göre gitcek bogdan... taraftarca para toplayalım bizim spanoulis imiz olsun gitmesin...

bence bu sezon ilk defa maçtan hiç kopmadık. iniş çıkışlarımız olmadı denecek kadar az. mike james e 2 3 kolay sayı verdık onun harıcı aşırı 3 lüklerden yedik.
çok başarılı bi maç oldu. geçen seneki real serisinin kopyası bildigin. ilk maç ortadaydı zorlandık ama kazandık. 2 maç onlardan hertürlü iyi olduğumuzu gösterdik . 3 de kabullendikleri maç olmustu.
birde not düşmek istiyorum. sene sonu singleton ı çok beğeniyordum ama seride hiç ortalıkta yok. yavsak başkanları bide mvp olmalı gibi yorumlar atıyodu. bence mvp seçerken play off ları çok göz önünde bulundurmalı yoksa sayı kasıp sorumluluk gerektiğinde korkan adamlar olacak.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3797 : 20 Nisan 2017, 23:29:11 »
Artık son 3 maç.
3ü de istanbulda ev sahipliğimizde.
3 galibiyet ===> 1kupa

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3798 : 20 Nisan 2017, 23:36:23 »
Şimdi sakinleşince baktım, bu kadar kritik bir maçta hiçbir periyotta yenilmemişiz. 3 periyot biz galibiz, 1 periyot berabere. Evet çok farklı bitmedi ama maçın Pao için önemini göz önüne alırsak bunun adı madara etmektir, özellikle de mafya kılıklı başkanlarına kapak olsun..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #3799 : 20 Nisan 2017, 23:52:56 »
harunnnn
sen demiştin amk sen demiştin :)

tam da bu dayı gibiyim :d

https://www.youtube.com/watch?v=nzO8vTVqPXI

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3800 : 20 Nisan 2017, 23:54:24 »
tarihin en kötü panathinaikosu'nu sadece 5 sayı ile yendiler diye mi seviniyosunuz...

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3801 : 21 Nisan 2017, 00:07:01 »
tarihin en kötü panathinaikosu'nu sadece 5 sayı ile yendiler diye mi seviniyosunuz...
Evet!! Hem de çok seviniyoruz))))))
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3802 : 21 Nisan 2017, 02:17:05 »
Şansıma sokayım ki bu akşam sürpriz misafirler geldi ve ben şu maçı izleyemedim. Elimde telefon skoru gizli gizli takip ederken bile heyecandan ölecektim ulan :D

OAKA da üst üste 2 galibiyeti ne CSKA ne Real ne de Oly başarabilir, 3-0 ile geçeceğiz dedik geçicez de.

Bogdan ve Udoh'u Allah nazarlardan korusun, şimdiden sezonun en iyi 5'indeki yerlerini ayırttılar. Hele ki Bogdan'ın en iyi dönemlerindeki Jasikevicius, Diamantidis, Bodiroga, Djordjevic, Marciulionis, Naumoski  gibi efsanelerden farkı kalmamıştır benim gözümde dominantlık konusunda. Tek eksiği kupa Bogdan'ın. O ne soğukkanlılık, o nasıl bir sorumluluk almaktır inanılmaz bir şey bu. De Colo diyoruz, Shved diyoruz, Llull diyoruz, hangi biri tek başına bu kadar sorumluluk alıyor ya da bu derece soğukkanlı olabiliyor. Bogdan MVP olmayı hak ediyor, f4te de bu seviyesini sürdürecektir ve MVP olacaktır. Ne desek az onun için, yaptıklarını yazsak 1 metre ileti olur yeminle ;D

Datome artık lütfen skora katkı ver, Sloukas'ın çizgisi belli, Dixon da bir yere kadar ve bizim tek ihtiyacımız Datome'nin katkı vermesi hücumda.

İstanbulda taraftar nasıl olur, bu takıma nasıl destek verilir ve bu koca yürekli oyuncuların hakkı nasıl teslim edilir seyirci olarak göstermemiz lâzım. Şimdi sıra bizde.

Çevrimdışı ulgenunal

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3803 : 21 Nisan 2017, 03:11:28 »
2 hafta öncesine dönelim, Pablo Laso tırsaklığından neler zırvalamıştı son Efes maçı öncesinde:

"Çok garip bir hafta yaşadık. Son antrenmanda tüm oyuncularım hazırdı. Hatta 15 kişiydik. Ancak 6-7 oyuncum zayıf düştü. Çünkü çok yoğun bir hafta geçirdik. Llull takıma döndü. Maciulis'in ayağında bir sorun var. Hunter eline bir darbe aldı. 3-4 oyuncumda daha benzer sorunlar var. Llull'un ciddi bir sorunu yok ancak yorgun. Pazartesi ve salı idman yapmadı. Doktorlar bana Llull'u dinlendirmem gerektiğini söylüyor. Çok talepkar bir sezon yaşıyoruz. Yorgunluk nedeniyle bir sakatlık yaşanmasını istemeyiz. Kimi dinlendireceğimizi henüz düşünmedim. Kazanmamız gereken bir maç ancak risk almak istemiyoruz".

Allah'ın sopası yok, 19 Mayıs'da F4 ilk maçında karşımıza çıktığında neler hissedecek kimbilir. İçi titreyecek de belli etmemeye çalışacak. Keser döner sap döner... O gün İspanyolca pankartlar açmak lazım "Laso, tüm oyuncuların sağlam mı?" ve "Korkunun ecele faydası yokmuş." diye...

Not: Canımız Daçka'mızı eleyebilirse tabii...
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 03:13:38 Gönderen: ulgenunal »

Çevrimdışı sepettopu

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
« Yanıtla #3804 : 21 Nisan 2017, 08:38:00 »
Biz istedik bir göz Allah verdi iki göz. F4'e en yakın takım biziz şu an. Diğer serilerin uzama ihtimali daha fazla.
5. olmakta da bir hayır varmış :D 
Sloukas'ın f4'e kadar forma gireceğini düşünüyorum. Birde datome işin içine girse vurup geçeriz.
Yarı finalde real gelecek finalde de cska gelse süper olur. Bizden acayip tırsıyorlar çünkü.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3805 : 21 Nisan 2017, 08:51:29 »

Belki tarihin en kötü pana'sı ama euroleage de kendi evinde sadece oly'ye yenildi, 11 senedir hiç bir türk takımı o sahadan galip çıkamadı ama biz 2 gün arayla 2 defa koyduk...
buna sevinmeyelim de neye sevinelim  ;)

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3806 : 21 Nisan 2017, 09:38:24 »
Açıkçası seri öncesi eşleşmeden bariz memnun olan bir kaç kişiden birisiydim sanırım. Deplasmanın cehennem olması bir yana ilk 4'te de yer alsak sonraki dörtte de yer alsak eşleşmek istediğim takım direkt bunlardı. Tam takım olarak çıktığımız çok az maç olmuş bu sene. Son iki lig maçında sert maçlar oynayarak takım adete Atina'nın provasını yapmıştı. Rotasyonu çok dar kullanmamıza rağmen ki bence de doğrusu buydu, müthiş soğukkanlılıkla şu anda avrıpada başka hiç bir takımın başaramayacağı iki maçlık bir galibiyet serisi ile dönüyoruz istanbula.
Bogdan ve Udoh çok büyük oynadı. Kaliniç bir kez daha kendisini play offta buldu. Boby kimi kritik hatalarına rağmen yine yüreğini ortaya koydu ve müthiş bir galibiyet daha geldi.
Pana'dan buram buram daha iyi olduğumuz ortada. Şimdi istanbulda işi uzatmadan sağlıklı bir şekilde F4'ü beklemeye başlarız umarım

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #3807 : 21 Nisan 2017, 10:22:47 »
elde var 2, hadi hayırlısı bakalım, kalan 3,
istanbulda güzel bir ortam, sarı tribünler, datomenin rahatladığı bir maç olacak inşallah. keşke koç ilk 5 çıkarmasaydı. ama istanbulda tam tersine ilk beşte çıkmalı. onu da oyuna dahil etmeliyiz. hatta nunnaly i de.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #3808 : 21 Nisan 2017, 10:36:13 »
oyuncular hakkında yorum yapmayacağım, bugün katkı veremeyenler de yeri geldiğinde katkı verecektir. 3 sene üst üste F4 yapıyoruz artık bu sene kupa ile taçlandırmalı bunu.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
« Yanıtla #3809 : 21 Nisan 2017, 10:48:15 »
Takım halinde herkes çok iyiydi, disiplin ve sakinlik muhteşemdi. Bogdan ve Udoh çok iyiydiler ama bence Kaliniç 2 maçta ta çok büyük oynadı.Hakkını teslim etmek gerekir. Playoffların adamı, ben kendi adıma onun oyununu çok beğendim.Hatalar yaptı ama çok başarılı 2 maç oynadı.