Şansıma sokayım ki bu akşam sürpriz misafirler geldi ve ben şu maçı izleyemedim. Elimde telefon skoru gizli gizli takip ederken bile heyecandan ölecektim ulan

OAKA da üst üste 2 galibiyeti ne CSKA ne Real ne de Oly başarabilir, 3-0 ile geçeceğiz dedik geçicez de.
Bogdan ve Udoh'u Allah nazarlardan korusun, şimdiden sezonun en iyi 5'indeki yerlerini ayırttılar. Hele ki Bogdan'ın en iyi dönemlerindeki Jasikevicius, Diamantidis, Bodiroga, Djordjevic, Marciulionis, Naumoski gibi efsanelerden farkı kalmamıştır benim gözümde dominantlık konusunda. Tek eksiği kupa Bogdan'ın. O ne soğukkanlılık, o nasıl bir sorumluluk almaktır inanılmaz bir şey bu. De Colo diyoruz, Shved diyoruz, Llull diyoruz, hangi biri tek başına bu kadar sorumluluk alıyor ya da bu derece soğukkanlı olabiliyor. Bogdan MVP olmayı hak ediyor, f4te de bu seviyesini sürdürecektir ve MVP olacaktır. Ne desek az onun için, yaptıklarını yazsak 1 metre ileti olur yeminle

Datome artık lütfen skora katkı ver, Sloukas'ın çizgisi belli, Dixon da bir yere kadar ve bizim tek ihtiyacımız Datome'nin katkı vermesi hücumda.
İstanbulda taraftar nasıl olur, bu takıma nasıl destek verilir ve bu koca yürekli oyuncuların hakkı nasıl teslim edilir seyirci olarak göstermemiz lâzım. Şimdi sıra bizde.