Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 204216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #4035 : 29 Nisan 2017, 00:20:30 »
Buralar da sadece iyi oyuncularının olması yetmiyor efesin eli ayağı titredi resmen maç ortaya geldiğinde buralar için tecrübesiz kaldıkları barizdi.

Bu arada oly çok pis takım değil mi ya? Olası bir final durumunda kesinlikle oly karşımda istemem mental olarak çok kuvvetli ve dirayetliler bırakmazlar maçı tecrübe üst düzey.

Cska iyidir alalım şunlardan intikamımızı oly sen bu işe karışma...
Ben finalde Oly isterim yine de

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4036 : 29 Nisan 2017, 01:02:59 »
Bugün çok güzel bir geceydi. Daçka sülüklerinden kurtulduk. Efes'e de koydular. Pire'den çıkmaları çok zor artık onların da. Olması gereken olacak F4'te.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4037 : 29 Nisan 2017, 01:06:45 »
Son maç herşey olabilir ama Paul gibi Thomas gibi beyinsiz yeteneksiz oyuncuların F4 oynaması Avrupa basketbolu için büyük bi yara olabilir. Basketbol tanrıları buna müsade etmeyecektir diye umuyorum

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #4038 : 29 Nisan 2017, 01:26:01 »
Son maç herşey olabilir ama Paul gibi Thomas gibi beyinsiz yeteneksiz oyuncuların F4 oynaması Avrupa basketbolu için büyük bi yara olabilir. Basketbol tanrıları buna müsade etmeyecektir diye umuyorum
Aynen abi ki zaten bu kadar mental olarak yerlerde olan oyunculardan kurulu Efes Pire'den çıkamaz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4039 : 29 Nisan 2017, 08:30:28 »
Aynen abi ki zaten bu kadar mental olarak yerlerde olan oyunculardan kurulu Efes Pire'den çıkamaz
2-1 den deplasmanda maç kazanıp durumu 2-2 ye getirmek Olympiacos için büyük moral oldu. Ama onları da kestiremiyorum, kötü oynamaya başladıkları zaman toparlayamıyorlar. O seri ile ilgili o yüzden büyük konuşmadım hiç
Çok zıt basketbol oynayan iki takımın mücadelesi
Ama Yunan ekibi son maça daha ciddi başlayacaktır ve bu fırsatı tepmeyecektir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4040 : 29 Nisan 2017, 08:42:44 »
Darüşşafaka'nın da oynadığı basketbol mide bulandırıcı. Bu kadar da olmaz ya
Koskoca Blatt bu kadar bireysellik üzerinden oynamasaydı keşke ilk yarı sadece 2 asitleri vardı. 78 sayıyı 7 asist üzerinden bulmak da ne bileyim Avrupa basketbolu için ters bence.
Haa tabi ki bu onun oyun planı ama hem izleyen hem de o takımda oynayan için zevkli ve iyi bi durum değil. Wanamaker ve 2 oyuncu harici o takımda kimsenin mutlu olduğunu düşünmüyorum ben

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4041 : 29 Nisan 2017, 08:43:23 »
Daçka bazı oyuncuların Top8'de 3lük %leri
Clyburn %15
Moerman %12.5
Anderson %9
Wanamaker %30
Birkan %0

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #4042 : 29 Nisan 2017, 13:53:01 »
Darüşşafaka'nın da oynadığı basketbol mide bulandırıcı. Bu kadar da olmaz ya
Koskoca Blatt bu kadar bireysellik üzerinden oynamasaydı keşke ilk yarı sadece 2 asitleri vardı. 78 sayıyı 7 asist üzerinden bulmak da ne bileyim Avrupa basketbolu için ters bence.
Haa tabi ki bu onun oyun planı ama hem izleyen hem de o takımda oynayan için zevkli ve iyi bi durum değil. Wanamaker ve 2 oyuncu harici o takımda kimsenin mutlu olduğunu düşünmüyorum ben
Okben de mutludur abi apar topar, koşa koşa gitti sonuçta.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #4043 : 29 Nisan 2017, 18:00:26 »
Bir de en beyinsiz oyuncu sıralaması yapılsa ya. Ben direk Honeycutt'la Thomas'a verirdim oyumu...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #4044 : 30 Nisan 2017, 23:58:46 »
Maç saatleri
Cuma günü yarı finaller
18.30 da bizim maç, 21.30da cska nın maçı olacakmış.

Pazarda saat 18.00de 3.lük maçı, 21.00 de final maçı olacakmış.

Şehirdışından gelecek biri olarak cuma 20.30da maç biter, galibiyet keyfiyle sevinciyle akşam gider güzelce yer içerim. Diğer türlü gece yarısı maçtan çıktık mı zaten gün bitmiş olacak :)
Ama 2.maçta salon boşalmasın diye bizim maçı 21.30 a çekerler diye söyleniyo ki, mantıklı bi durumda olur, gecen sene de maçların yerini değişmişlerdi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2017, 23:41:16 Gönderen: Hakan Yaman »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #4045 : 01 Mayıs 2017, 14:21:08 »
Cem hocam, Wilbekin in yüzdesini yazmamışsın.

Honeycutt, eğer çok büyütmezsen, görev adamı olarak birşeyler yapabilir, özellikle ribaund katkısı iyi ama bizde o mevkide Kalinic var, onun 2 tık gerisinde bence. Takımın yıldızı diye düşünürsen geleceğin yer en fazla buraları olur ki bence o bile çok..

Brandon Paul ile ilgili fikirlerimi daha önce de yazmıştım, maça başlayıp, sonra kenarda oturan yada bol bol şut sallayan birisi, Nunnally bile fersah fersah önde bu adamdan bence.

DeSahun Thomas için ise söylenecek çok şey var aslında. Adam kurulmuş robot gibi, her pozisyonda potaya sallayabiliyor maç sonu, maç başı, en kritik dakika vs demeden. O gün ayarı tutarsa 4-5 3 lükle can yakabilir ama senede 2-3 gün olmuyor bu. Yani heralde öyledir, zira o 2-3 günü de göremedik henüz :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4046 : 01 Mayıs 2017, 23:31:20 »
Cem hocam, Wilbekin in yüzdesini yazmamışsın.

Honeycutt, eğer çok büyütmezsen, görev adamı olarak birşeyler yapabilir, özellikle ribaund katkısı iyi ama bizde o mevkide Kalinic var, onun 2 tık gerisinde bence. Takımın yıldızı diye düşünürsen geleceğin yer en fazla buraları olur ki bence o bile çok..

Brandon Paul ile ilgili fikirlerimi daha önce de yazmıştım, maça başlayıp, sonra kenarda oturan yada bol bol şut sallayan birisi, Nunnally bile fersah fersah önde bu adamdan bence.

DeSahun Thomas için ise söylenecek çok şey var aslında. Adam kurulmuş robot gibi, her pozisyonda potaya sallayabiliyor maç sonu, maç başı, en kritik dakika vs demeden. O gün ayarı tutarsa 4-5 3 lükle can yakabilir ama senede 2-3 gün olmuyor bu. Yani heralde öyledir, zira o 2-3 günü de göremedik henüz :)
Wilbekin %47 ile oynamış. O bu sene çok iyi yüzde ile oynadı zaten.
Allah Thomas'ı topu eline alır almaz potaya atması için yaratmış :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4047 : 02 Mayıs 2017, 12:53:32 »
simdiden real madrid thotoshlarına koyacagımız skoru yazayım da sonra yazmadın demeyin...

81-70....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4048 : 02 Mayıs 2017, 13:09:50 »
yukarıdaki adamlardan bir tek honeycutt bize faydalı olur...

sebebi ise reb katkısı vermesi ve taraftarı atesleyecek 3-4 hareketi her mac yapabilecek olması...

fazla sut atmasın bu tip isleri yapsın yeter...mesela ucluk atmasın hic..gerek yok...kacanı kovalasın pota altında yeter...zıp zıp gibi mubarek...
esasında biraz torpulense (ki bence obra cok rahat torpuler honeycutt gibi adamı) bize fayda verebilecek tipte adam....ama keske daha iyi sut atıp boyle zıp zıp olanı olsa diyorum...ama o da olsa burada ne isi var..nba de olur...
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2017, 13:12:15 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #4049 : 02 Mayıs 2017, 14:37:46 »
simdiden real madrid thotoshlarına koyacagımız skoru yazayım da sonra yazmadın demeyin...

81-70....
70 sayı yermiyiz yahu? hiç sanmam))
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.