Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe  (Okunma sayısı 182330 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #4275 : 20 Mayıs 2017, 00:52:03 »
Bu da dursun... Finaldeki rakip belli olunca başlığı değiştiririz.
Allah mahcup etmesin.

Finalin konu başlığını 15 gün önce açmış, bir köşeye Fenerbahçe'nin adını yazmış, rakip bölümünü de boş bırakmıştım.
Teşekkürler Allah'ım. Mahçup olmadık.
Şimdi bir duamız daha var. Seni seviyoruz Allah'ım. :)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #4276 : 20 Mayıs 2017, 01:13:39 »
Fbtv'de tekrarı başladı :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4277 : 20 Mayıs 2017, 01:35:20 »
213 ülkede yayınlanacak maç.ALLAH utandırmasın.Maç sonunda 213 ülke televizyonunda Şampiyon Fenerbahçe yazmasını ALLAH bizlere nasip etsin.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4278 : 20 Mayıs 2017, 01:38:55 »
Maça çok kararlı başladk.Maçın ilk saniyesinde Real Madrid'e sen bu maçı alamazsın havasını verdik.Yalnız Real Madrid basketbol takım tam tez konusu olur.Farklı ülkelerden 12 o.ç oyuncuyu nasıl bir araya getirmiş.Benim final four'a dair tek korkum,uğursuzun birisinin,kulübe looser etiketi yapıştıran zatın maçta olmasaydı.Yanına Ertuğrul Özkök'ü de almış.Gerçi yaptı yapacağı uğursuzluğunu Cska yerine ters takım Oly geldi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4279 : 20 Mayıs 2017, 01:59:38 »
1 kez bile öne geçmelerine izin vermedik.Başta Udoh ve Kalinic olmak üzere takım halinde çok çok iyi oynadık ve bu sayede çok stres yaşamadan net bir galibiyet aldık.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #4280 : 20 Mayıs 2017, 02:13:13 »
Finalde Oly gelmesinden memnun Musunuz yoksa keşke CSKA gelseydi diyen var mı? Şahsen ben memnun oldum

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4281 : 20 Mayıs 2017, 02:17:09 »
Muhtesem bir sonuc muhtesem bir galibiyet tum takıma Tebrikler
En Buyuk FB SK

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #4282 : 20 Mayıs 2017, 02:25:05 »
Udoh için ne desek az valla.

Haksız rekabet yaratıyor saha içinde. Avrupa'nın çok çok açık ara en iyi pivotu. Ribaunt, blok, asist, top çalma, sertlik, orta mesafe şut, kısaları savunma, yardımlaşma, korkutma-kaçırtma ne ararsan var maşallah. Llull gibi oyuncular bile turnike atmaya korkuyor. Gustavo Ayon gibi kendisine rakip gösterilen pivotlar Udoh'un karşısında rezil oluyor.

Allah yokluğunu göstermesin. Millet Avrupada 5 numara yokluğu yaşarken biz Udoh'a sahibiz. Bogdanovic'in bile yokluğunu doldururuz ama Udoh gibi bir oyuncunun Avrupada yanına yaklaşacak bir oyuncu yok.

Çevrimdışı Can Can Türkcan

• Üye
« Yanıtla #4283 : 20 Mayıs 2017, 03:17:35 »
Kolay gibi görünmesine rağmen aslında çok sıkı bir maç oldu Madritte gayet iyi oynadı ki zaten normal sezonun en iyi takımıydı, çok önemli maçtı inşallah pazar günü de aynı tarifeyi yapıcaz.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2017, 03:20:22 Gönderen: Can Can Türkcan »

Çevrimdışı Can Can Türkcan

• Üye
« Yanıtla #4284 : 20 Mayıs 2017, 03:21:16 »
Arkadaşlar elimde bir adet bilet var ilgilenen varsa yazabilir.

Çevrimdışı Tuğberk

• Üye
  • Yer: Berlin
« Yanıtla #4285 : 20 Mayıs 2017, 03:49:30 »
Ilk macta CSKA'nin bi ara mala baglamasini bekliyordum ama kaybetmeleri supriz olmadi desem yalan olur. Biraz yunan bali buyuk oranda da yunanlarin olgun basketbol dedigi sey etkili oldu. AOK'da 16 sayi geriye dusup gelmis takimin taraftari olarak soyluyorum. Gencler biz CSKA degiliz. Uyutup cukkalamak bize sökmez! Yanlis anlasilmasin  f4 de ekol olmayan tek takim biziz. Biz CSKA degiliz dedigimde onlar sikko takim demiyorum asla. Mesele dinamizm ve inanmislik... Yakaladigimiz su dinamizm (f4 ün ev sahibi olmanin da avantaji buyuk) hicbir takimda yok. Yeterli tecrübe ve yeterli acligin ayni anda bulustugu enteresan bir andayiz. F4 degil de nba finalleri gibi seri üzerinden oynanan bir format olsaydi net süpürürdük. Bir aksilik olmazsa kupa bizde. Sakalli da printezis de alinip gucenmeyecek. Biz navarro'nun ilk yaridan elli sayiya baglanan macta bizle tassak gectigi zamanlardan geliyoruz. Tribunde kiytirik nokialardan snake oynamis adamlariz biz (o arkadasa selam olsun).
Özetle final oynamayi kaniksadik ulan. Dört yil öncesine kadar play off fikri bile bircogumuzu orgazm ederdi. Bundan ötesi first world problems
)
malzemecisinden baskanina kadar herkese bin tesekkurler. Baskan katlettigi futbolun telafisini basketbolda yapacaksa (cünkü otonomi veriyor) kahrolsun o futbol takimi. Yere batsin pezevenkler. Yeter ki su takim hakettigi saygiyi gorsun

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #4287 : 20 Mayıs 2017, 10:08:00 »
Her oyuncumuz çok karakterli ve değerli ama udoh bambaşka bir adam..

Takimda ki asıl yaratıcı oyuncun büyük baskı altındayken, pota altında ki oyuncun hem savunmada rakibin anasını ağlatip üstüne hücumda seni sırtlayıp maçı 8 asist ile tamamliyorsa saygı duymaktan başka birşey yapamazsın ki inanılmaz..

Ben şahsen tatmin olmadım ( obra bizi bu seviyelere acayip alıştırdı ya lükse bakar mısın) bende bile basit bir seyirciyken tatmin olmamışlik varsa bu takım benden 100 kat daha açtır bu kupa için..

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #4288 : 20 Mayıs 2017, 10:10:09 »
Udoh için ne desek az valla.

Haksız rekabet yaratıyor saha içinde. Avrupa'nın çok çok açık ara en iyi pivotu. Ribaunt, blok, asist, top çalma, sertlik, orta mesafe şut, kısaları savunma, yardımlaşma, korkutma-kaçırtma ne ararsan var maşallah. Llull gibi oyuncular bile turnike atmaya korkuyor. Gustavo Ayon gibi kendisine rakip gösterilen pivotlar Udoh'un karşısında rezil oluyor.

Allah yokluğunu göstermesin. Millet Avrupada 5 numara yokluğu yaşarken biz Udoh'a sahibiz. Bogdanovic'in bile yokluğunu doldururuz ama Udoh gibi bir oyuncunun Avrupada yanına yaklaşacak bir oyuncu yok.
Bende buna benzer bir şey diyecektim. Avrupanın en iyi pivotlarından biri Ayon bile topu yeni eline almış bir bebek gibi kalıyor karşısında.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #4289 : 20 Mayıs 2017, 10:14:06 »
Finalde Oly gelmesinden memnun Musunuz yoksa keşke CSKA gelseydi diyen var mı? Şahsen ben memnun oldum
Cska isterdim ben. Oly pis bulaşık bir takım. Cska sanki düzenden daha kolay kopan bir iki yumruk yiyince saçmalayıp deneme atışlarına giden bir takım. Oly düşüp düşüp kalkıyor. Ama kadro olarak kesinlikle üst düzey bir kadroları yok.