Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214958 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #915 : 17 Kasım 2016, 22:59:45 »
2.yarıdaki savunma isteğimiz güzeldi,
 nunnally her geçen maç ne yazıkki takımdan iyice uzaklaşıyo sonu büyük hüsran olacak gibi artık coach da tahammül edemiyo,
 bikaç basit top kaybı yapsa da isteği hırsı savascı ruhu geri geliyo vesely nin, aralık geldi nerdeyse ama datome hala gelemedi yeni sezona :(
sloukas guzel katkı verdi artık bi istikrara kavuşması gerek.
Antic sene bası hazırlık kampında çok formda ve fit gözükürken o hallerinin yerinde yeller eser oldu.
Antic in ve nunnally nin yine hiç katkı vermediği bi maçı melihin de guzel katkısıyla 7kişilik rotasyonla tamamladık.
Savunma istegimiz guzeldi fakat hucumda bu kadar durağan ve sadece post oyunlarıyla özellikle deplasmanlarda çok acı çekeriz, bu bizi önlem alınması çok kolay bi takım haline getiriyo. Gecen sene belki de en özel yanımız hucum cesitliliğimiz yüzünden önlem alınamayan durdurulamayan bi takımdık, aynı takım aynı oyuncular üstelik 1sene beraber oynamış olmanın bize bi avantaj getirmesi gerekirken bu halde olmak şaşırtıcı ve üzücü.

Eyyy geçen seneki hucumlarımız ordaysan 3kere tıklat :((

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 23:04:41 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #916 : 17 Kasım 2016, 23:09:49 »
Obradovc 2014-2015 sezonunda Milano-Turow gibi zor kazanılan maçta,süpürüldüğümüz Pana deplasmanında Melih'e ve Semih'e doğru düzgün şans vermemişti ama grupta ikilia averajı aldığımız Pana maçında Melih ve Semih'e bayağı süre vermişti keza diğer ilerleyen maçlarda,demek istediğim Hakan Abi'nin dediği doğru.Barış Hersek,Bakonia Vitoria maçında süre aldığı bölümde bir şeyler yapmaya çalıştı,karşılığında Galatasaray maçında ilk 5 başadı.Yani Obradovic öyle yerli oyunculara takık falan değil,maça gelecek olursak oyuncularımız ister istemez biraz gergin başladı,hakemin bariz bir şekilde Efes'ten yana takdir haklarını kullandığı ortadaydı ve buna rağmen ilk yarı 1 sayı önde bitirdik.2.yarı savunma gayretimizi beğendim.Melih müthiş katkı verdi,ama maçın yıldızı kesinlikle Kostas Sloukas'tı.21 sayı(3/4 2s,3/3 3s,6/6 sa),4 asist,kazandğımız 5 maçın 3 tanesi kazandırdı ama gerek forumda gerek twitter'da Kostas'a Erdal Koaşn-Tyson Wheeler,George Gilmore muamelesi yapılıyor,bu performasn onlara kapak olsun,zaten bugün kazandığımız için burda yoklar.Vesely iyiydi,Kalinic savunmada iyiydi,Nunnally dipten çok kritik üçlük attı ama devamı gelmedi,sanki Minchev ile yer değiştirir gibi geliyor bana,Dixon ve Udoh'u söylemeye gerek yok.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #917 : 17 Kasım 2016, 23:11:19 »
"Cumhurbaşkanlığı'nı alacaksın, EL'de 5-3, BSL'de 5-1 yapacaksın, G.Saray'ı içerde-dışarda ezeceksin" deseler hemen kabul ederdim.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #918 : 17 Kasım 2016, 23:14:30 »
bizden daha az mağlubiyeti olan üç takım var cska, real ve daçka ki üç takımından bir maçı eksik bizden. kazanılmış yada kaybedilmiş birşey yok daha yolun başındayız bogdan da inşallah önümüzdeki haftadan itibaren oynamaya başlarsa yeni transfer gibi olacak

hocanın takdiri ama melih in az da olsa sadece bir dakika bile olsa maçlarda süre alması taraftarıyım adam nunnaly yada herhangi bir oyuncunun kötü oynasa bile süre aldığını gördüğü sürece takıma bir şey vermesi çok zor bugün tersi olsa bile. transfer imkanımız yok, yerli oyunculardan süre alabilecek başka oyuncu da yok melihte başka

şimdiye kadar oynadığımız maçlardan daha zor maçlar var önümüzde allah yardımcımız olsun.

bu maç önceki durumumuz herkes için moral bozucuydu bunun için kimseyi suçlamaya gerek yok inşallah bu maç galibiyet serisinin bir başlangıcı olacak

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #919 : 17 Kasım 2016, 23:19:05 »
Sanki Nunnaly yerine bir kısa ve ekstra bir uzun alsak fena olmaz mı ?
Çok iyiydik bence hakemler ve Efes'in sıradışı şutları dışında maçın hakkı +20 ydi
FENERBAHÇE

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #920 : 17 Kasım 2016, 23:33:08 »
selamlar tekrardan.

ortalama oyunumuz bille yetiyor efes'e , efes en son ne zaman yendi bizi unuttum artik.

2 mac kotu oynadik diye millet karalar bagladi, takimin lideri , ilk skor opsiyonu sakat ne bekliyordunuz 8de 8 yapmamizi mi ?

de colo, teo oynamasin gorelim bakalim cska'yi..nunnally evet kotu ama 2-3 macda da cok iyi oynadi , geri kalaninda sicti batirdi.

ama sabir lazim bos oyuncu degil cunku.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #921 : 17 Kasım 2016, 23:37:10 »
İnşallah bitmiştir kötü günler... acelecilik şanssızlık maçı erken koparmamızı önledi..Boby belki de ilk kez bir Efes maçını domine edemedi...Ama ikinci yarı Datome biraz kıpırdadı, Melih 8 sayıyı sıkıştırdı araya maç geldi...
Artık form tutma sırası Antic'te...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #922 : 17 Kasım 2016, 23:38:37 »
bu amare stoudemire benim nba izledigim zamanlarda en dominant uzunlardan biriydi.

israil ligine gelmis , halusinasyon mu goruyorum dedim, bakdim gercekten gelmis.

vay arkadas nerden nereye, bu herifi almak zor mu acaba ? para icin gelmedigi belli, ikna edip alsak direk sampiyonlugu bize versinler.

amare, ekpe, vesely 3'lusu nba icin bile iyi.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #923 : 17 Kasım 2016, 23:42:03 »
Nunnaly ye sürekli destek veren hoca bugün artık çıldırdı..tek pozisyon sonrası melih i aldı oyuna..aklıma geldikçe gerçekten üzülüyorum oturmuş bu kadroya bir transfer bu mu olmalıydı diye??

Bugün yine çok kopuk oynadık..geçen seneki hücum organizasyonlarının çok uzağındayız..pazar günü bence yabancıları oynatmamalıyız..antic le nunnaly oynasınlar

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #924 : 18 Kasım 2016, 00:11:14 »
bu amare stoudemire benim nba izledigim zamanlarda en dominant uzunlardan biriydi.

israil ligine gelmis , halusinasyon mu goruyorum dedim, bakdim gercekten gelmis.

vay arkadas nerden nereye, bu herifi almak zor mu acaba ? para icin gelmedigi belli, ikna edip alsak direk sampiyonlugu bize versinler.

amare, ekpe, vesely 3'lusu nba icin bile iyi.

Amare 2005-06 sezonunun başındaki diz sakatlığından sonra bir sezona yakın oynamadı. Dönüşünde de uzun süre basketbol oynamayan vücut bu defa başka yerden arıza çıkardı. Bir müddet daha gecikti dönüşü. Tam kendisini toparlamaya başlamıştı ki, bir pozisyon esnasında gözüne parmak kaçtı ve kör olma tehlikesi atlattı. Riskli bir ameliyat sonrası ancak gözlük kullanarak oynama süreci... Tabii bu arada yine uzun ara...

Daha sonra Steve Nash'in yanından ayrılıp başka takımlara gittiğinde de o pick roll paslarını alamadığı için ayrıca eski ritmini yakalayamadı. Tam New York'ta kendini bulur gibi oldu, Carmelo Anthony gelince top kullanma sayısı düştü ve yine ritim kaybetti. Gittiği hiç bir yerde tutunamadı.

Muhteşem bir hücum opsiyonuydu Hele 2005 batı final serisinde Tim Duncan'a karşıladığı performans inanılmaz muhteşemdi. Ama saydığım sebeplerle bir daha hiç oralara gelemedi. Başarısının yarısı da Steve Nash gibi bir oyun kurucuyla oynamasına bağlıdır.

Ayrıca: Savunması korkunç kötüdür. Hücumda bu kadar dominant olup savunmada bu kadar boş vermiş uzun pek azdır. O sakatlıkları yaşamasaydı bile o savunmayla büyük efsaneler arasına giremezdi. Ayrıca: Ribaunt pozisyonlarında çok tembeldir. Hele savunma ribauntu ise... 20 sayı, 1 ribauntla maç bitiren pivot olur mu yahu? Öyle işte.

İsrail'e gitme sebebi genlerinin bir yerinde Yahudi kanı olduğu iddiası... Siyahi ama varmış. Hatta New York'a gelişini de bu şehirde Yahudi çok, onun için geldim demişti. Anneannesi mi, her neyse; birisi o ırktanmış.

Kısacası, ne harcadığın paraya değer, ne de koç ister.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #925 : 18 Kasım 2016, 08:18:15 »
Sezonun şu bölümüne kadar kazan yenilgisi olmasa mükemmel geldik derdim sonuç olarak. Kaybettiğimiz 2 deplasman daki görüntü yakışmadı hiç ama bu dar rotasyon ve bogdan yokken çok şaşırılacak sonuç değil bence. Haftaya milano maçını almak bogdanın dönüşü ile sonraki iki maç içeride hepsinden sonra pao deplasmanına gideceğiz sanırım orada da kazanamıyoruz ama en azından formda gidelim eğer kazanırsak kazan maçını telafi ederiz. Transfer konusunu gelirsek antic maalesef oynayamıypr euroleague de bir tane daha uzun eklmesi şart bu takıma umarım yapılır

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #926 : 18 Kasım 2016, 09:38:08 »
"Cumhurbaşkanlığı'nı alacaksın, EL'de 5-3, BSL'de 5-1 yapacaksın, G.Saray'ı içerde-dışarda ezeceksin" deseler hemen kabul ederdim.

EL de 4-4 bile kabul edilirdi eğer yenilgiler Baskonia ve Maccabi deki gibi olmasaydı.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #927 : 18 Kasım 2016, 10:08:22 »
Yalnız pao deplasman daçka içeri cska ve oly deplasman gibi 4 maçlık bir seri umarım o zamana kadar toparlarız bu 3 deplasmandan 2 tane kazanmak lazım en az yeterince mağlubiyet aldık ilk yarı için

Çevrimdışı sandro12

• Üye
« Yanıtla #928 : 18 Kasım 2016, 10:24:04 »
Kazan maçı bozdu hesaplarımızı, o maçı alsak daha rahattık..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 10:24:12 Gönderen: sandro12 »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #929 : 18 Kasım 2016, 10:30:29 »
Evt,Baskonia Vitoria ve Maccabi maçında bu takımı yerden yere vuranlar hadi sahne sizin.Thomas,Heurtel,Omic'in stepslerini atlamasalar Efes bize 80 sayı atamazdı bu bir.İkincisi Sloukas'a olmaz bu diyenler,Erdal Koşan muamelesi yapanlar Sloukas kafanıza bugün çivi gibi çaktı.
Geçen maç Sloukas'ı eleştirdiğim için bu mesajı üzerime alıyorum.

Şimdi merak ettiğim bir husus var; Forumun amacı nedir? Kötü performans gösteren oyuncuların şahsına veya ailesine hakaret edilmediği halde eleştirilmesi yasak mıdır? Zaten iyiyken yere göğe sığdıramıyoruz. Forumda her birinin kendi adına sayfalarca methiler düzüyoruz. Yani ne yapmaya çalıyorsunuz hakikaten anlamadım.

Mesela şöyle mi demeliyiz; Dün daha ilk çeyrekten Vesely 4 top kaybı yaptı, olsun şimdi ilk fırsatta vesely airlines uçar, smacı basar..

Ya da Datome sezon başından beri kötü ama olsun sakalları da pek bi gürleşmiş maşallah.

Ya da Sloukas En kritik yerlerde top kayıpları yapıp, bloklar yiyor. Canı sağolsun vardır bir bildiği boşuna mı demişler at, avrat yunan guard..

Yani sizden ricam, bir kriter belirleyin. Mesela kötü performansından dolayı oyuncuları eleştirmek yasaksa bizde haddimizi bilelim tek kelam etmeyelim..
FENERBAHÇE