Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 463842 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ergin Beyin takımı 8-9
Biz 7-10 ama kadro kaliteleri iyi.Ama çifte standardı görüyoruz gram gıkı çıkmıyor basınımızın Fatih Terimden nasıl korkuyorlarsa Ergin Beydende.Van Hooidonkun deyimiyle kaliteli Türk Medyası.

İçte taraftar olsa Bayern Cska maçlarını vermezik.Clyburn o kadar kolay atamazdı uğultadan.Boş salon soktu.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2020, 22:32:56 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko:81 Asvel Villeurbanne:59 | Euroleague 17. Hafta
« Yanıtla #1006 : 30 Aralık 2020, 22:31:24 »
Vede bizi yıkanın o ispanyol deplasmanları olduğunu hatırlayalım fiksturda açık ara lehimize ispanyollar olsun maccabi olsun pana olsun bunların hepsinide atlattık

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
Ergin Beyin takımı 8-9
Biz 7-10 ama kadro kaliteleri iyi.Ama çifte standardı görüyoruz gram gıkı çıkmıyor basınımızın Fatih Terimden nasıl korkuyorlarsa Ergin Beydende.
Abi bu işler hiç belli olmaz larkin yada micic olası bir sakatlığı ligde bizi 1 adım öne geçirebilir.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Ergin Beyin takımı 8-9
Biz 7-10 ama kadro kaliteleri iyi.Ama çifte standardı görüyoruz gram gıkı çıkmıyor basınımızın Fatih Terimden nasıl korkuyorlarsa Ergin Beydende.Van Hooidonkun deyimiyle kaliteli Türk Medyası.

İçte taraftar olsa Bayern Cska maçlarını vermezik.Clyburn o kadar kolay atamazdı uğultadan.Boş salon soktu.
Onların kadro kaliteleri abartılıyor. Pota altında özellikle sıkıntılılar bence ve ilk 5 haricindeki rotasyonları da sıkıntılı. Bakın görün düzgün bir yönetimle EL'de yeneceğiz bunları

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
Onların kadro kaliteleri abartılıyor. Pota altında özellikle sıkıntılılar bence ve ilk 5 haricindeki rotasyonları da sıkıntılı. Bakın görün düzgün bir yönetimle EL'de yeneceğiz bunları
Kesinlikle katılıyorum sezon öncesi burda herkes efes maccabi güzellemeleri yapıyordu.durum ortada

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1010 : 30 Aralık 2020, 22:38:58 »
Larkin lüle saçlarıyla stiliyle sevimli oyuncu ama ne zaman Ergin Beyi görüyorüm beter olun diyorum Efesten nefret ederim.Larkini miçiçi suçlamış dün.Kazanırken iyi tabi.

Not:Ergin Bey forum adabı gereği maçlarda uğraşan biriyim maçın yanında ruh hastası ruh neyse.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2020, 22:43:06 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1011 : 30 Aralık 2020, 22:41:43 »
Hadi artık bir de uzun takviyesi gelsin, tam çıkışa geçelim.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
Kesinlikle katılıyorum sezon öncesi burda herkes efes maccabi güzellemeleri yapıyordu.durum ortada

Geçen senede larkin liderliğinde takım olarak çok iyi oynadılar.Ve Tüm oyuncular bu yapının içinde daha çok değerlendi.
Efes hala çok değerli bir takım geçen seneki ritmi yakalamaları durumunda playoff lara 8.girseler bile 1. takımı eleyemez diyebilirmiyiz.
Onların gözardı ettiği konu ise takımdaki oyuncuların yaşlandığı.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2020, 22:47:22 Gönderen: ayhançınar »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Niye çıkartalım ki sonuçta sahibiz bu oyunculara.
Çıkartalım derken kariyerleri anlamında ve sizin verdiklerinden bağımsız değerlendirilmesini istediğiniz için söyledim. Yoksa de coloyu çıkarsak bu haliyle zararlı olmayız bence. Ayrıca ben yanılıyorumdur inşallah. Ben fikrimi söyledim ve ilk sıraya da koçu yazdım. Kişisel olarak ben dengesiz takımları sevmiyorum.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
Geçen senede larkin liderliğinde takım olarak çok iyi oynadılar.Ve Tüm oyuncular bu yapının içinde daha çok değerlendi.
Efes hala çok değerli bir takım geçen seneki ritmi yakalamaları durumunda playoff lara 8.girseler bile 1. takımı eleyemez diyebilirmiyiz.
Onların gözardı ettiği konu ise takımdaki oyuncuların yaşlandığı.
Nacizane ben size katılmıyorum nedeni ise pota altları cok zayıf yaşlanmış ve sakatlıklarla boğuşan dunston.
Cok verimli olmasına rağmen 40 a merdiven dayamış simon.
Çok beğenmeme rağmen larkinin geçen sezonu ististaniyi bir sezondu.
Asla bir şampiyonluk adayı değiller ancak plase olabilirlerdi oda çok zor görünüyor

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1015 : 30 Aralık 2020, 23:35:42 »
Başanrtenörümüz Sayın Igor Kokoskov'un açıklamaları:

“Başlangıç beni çok şaşırttı. Çok özgüvensiz başladık. Hiç sesimiz yoktu, sahada varlığımız yoktu. Enerjimiz çok düşüktü. Sahada bunun yansıması vardı. Çok pasif başladık, atak modunda değildik. Sonra saki bir tuşa basmış gibi hatalar yapmamıza rağmen enerjimiz yerindeydi. Savunma açısından birçok yerde maç geri geldi. Her zaman daha sert, akıllı ve iyi atışlarla oynamamız gerekiyor. Top kaybı ve asist oranına bakınca çok iyi, takım gibi oynadık. Maçı çok iyi okuduk. Seneyi çok iyi bir galibiyetle bitirmiş olduk.”

“Antrenörlük açısından bir süredir buralardayım. Çok hızlı adapte olmaya çalışıyorum, değişimlere uyum sağamaya çalışıyorum. Her iyi takımda aslında antrenörden çok kadro önemli. Onların rahat hissetmesi, onlara yardımcı olmamız… Staffımız bu konuda çok fazla çalışıyor.”

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1016 : 30 Aralık 2020, 23:53:38 »
Sezonun en güzel basketbolunu oynadık. Maçtan evvel hangi hocaya okuttular, hangi okunmuş sudan içtilerse, aynen devam.

Tavşan Pierre ve Veysel başta olmak üzere, emeği geçenleri kutlarım.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1017 : 30 Aralık 2020, 23:59:20 »
Bu hakemi tuttum => Hordov Tomislav
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1018 : 31 Aralık 2020, 00:06:06 »
Yusuf Erboy:Uzun transferi olacaksa bir an önce çabuk olunmalı kritik haftalar geliyor derken,yapılmayacaksa bizde ona göre hedef belirleriz dedi para sokağa gitmemiş olur dedi.Takımın bu haliyle fazla ilerlemesi zor diye ekledi.

Birde 3 numara sıkıntı Ulanovastan ktkı alamıyoruz orda da takım içi çözüm bulunmalı dedi.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2020, 00:06:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1019 : 31 Aralık 2020, 00:28:23 »
Bu hakemi tuttum => Hordov Tomislav

Belki Efes maçı sonrası diyedir bilmiyorum ama uzun zaman sonra ilk defa bu denli beğendiğim hakem üçlüsü gördüm. Çok iyi yönettiler maçı, ufak tefek hatalar mutlaka olur.