"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
7 adet çift haneli galibiyet sayısı olan değerli rakibimiz var.Bayern Zenit istikrarlı kararlı gidiyor.Zor işimiz ondan düşük zaten.Yılın koçu seçilmedi ama Trincheri olmalı.
Zenit kadrosu güzel adamlarda şeytan üçgeni Pangos-Ponitka-Baron var.Bayernde takım oyunu oynuyor.Bizim oyun kurucu sıkıntımız sürüyor.Vesely alternatifsiz kadro derinliğide yok.Sakin olunmalı.Maç maç gidilmeli.
Ligin yarısı daha yapıcağımızdan değilde kalan maçların hepsini alsak lider olma ihtimalimiz bile varken top 8 şansımız kalmadı demek kadar manasız saçma sapan basketboldan uzak bir yorum olamaz.Maça gelirsek kızılyıldız/baskonia/pana 3 lü maç serisi var önümüzde .Aralarındaki belkide en önemli ve kritk maç bu maç onlarında sakatlıkları ve sıkıntıları var mücadelemizi ve savaşımızı verirsek kalitemizle birlikte kazanıcağımızı düşünüyorum He birde dipnot 3 te 3 yaptığımız anda top 8 pıtasının tam içinde oluruz tepeylede aramız tahmini 2/3/4 galibiyet bandına düşer.
"Ekibimizde sakatlık sorunu yaşayan oyuncu bulunmuyor. 12 kişilik maç kadromuz, teknik ekibimizin kararına göre belirlenecek."Kızılyıldız maçında seremoniye çıkıp takımı çekelim, zirvede bırakalım bence