Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 462430 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko-TD Systems Baskonia | Euroleague 19. Hafta
« Yanıtla #1320 : 12 Ocak 2021, 22:44:53 »
BUGÜN SAHADA RUH GÖRDÜM. Bir ara gözyaşları süzüldü. Geçtim final four'u ilk sekize de kalamayabilirsiniz. Fakat hiçbir oyuncununun mücadele etmeme hakkı yok şu formanın altında. Mücadele edin, ilk sekize de kalamayın, oturur birlikte ağlarız. Uğruna ağlanılacak bir takım olun yeter. Bugün sadece Baskonia'yı değil hakemleri de yendik. Vesely'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Formasının göndere çekilmesi meselesi. Yalan yok pek sıcak bakmıyordum. Şampiyon olduğumuz sene dahi yeri bende sekizinci dokuzuncu sırada falandı. Herkes bir şekilde gitti. Yanlış anlaşılmasın, kimseye sitem etmiyorum. Nba hayalleri var pandemisi var terör korkusu bilmem ne. Vesely kaldı. Kalmasından öte gösterdiği mücadele takdire şayan. Kalıp böyle devam edecekse forması da çekilsin göndere ağbiler. Berlin'i bile unutabilirim. Son olarak bir iki eleştirim olacak. Koça ve takımın 1 numara pozisyonunda oynayanlara. Avaraj olayından bihaber misiniz Allah aşkına. Hele de ilk sekiz yolunda muhtemel rakibine karşı. Abuk subuk tercihler, De Colo alley op yaptırmaya uğraşıyor, Lorenzo geçtim averajı Vesely'yi sakatlayacak diye aklım çıktı. Hadi oyuncular adrenalin, yüksek nabız falan farkında değiller. Kenardan bir kişi mi müdahale etmez, fren çektirmez. Anlamak mümkün değil. Mücadele eden ter akıtan herkese teşekkürler. Önemli galibiyetti. Özellikle de sezonun iyi isimlerinden Barthel'in olmadığı, Pierre'in de hakemler tarafından devre dışı bırakıldığı bir gecede...

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1321 : 12 Ocak 2021, 22:45:40 »
Sezonun açık ara en iyi maçı oldu. Kafamda bir şeyler kuruyorum yazmak için hepsini unutuyorum. Bu gazla gidersek averaja kalmaz ama averajı da nasıl aldılar öyle  :o

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1322 : 12 Ocak 2021, 22:46:36 »
Şu ivmeyi önceden kazansak öncedende iyi bir uzunla başlasak cok farklı yerlere gıdebılırdı sezon neyse bitti diyenlere inat sezon tekrar basladı bizim için bu şekilde oynarsak panayıda rahat geçeriz panayı geçip cska macını beklemeye baslarız eger günümüzde olursak cska iyi bir takım ama kırılganlar öyle çok uzak bir galibiyette olmaz bizim içinde pozisyonlarıda rahat tepedeler haydi bakalım...

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #1323 : 12 Ocak 2021, 22:47:04 »
;D ;D hak edenden övgüyü de küsküyü de asla esirgemem ;D Melis konusuna Tom abi tarzıyla yorum getireceğim..
Melis güzel kadın. 97 jenerasyonu muazzam. Fiziksel gelişimleri başka seviyede. Güldeniz liberoya evrilebilir. Güzel spor voleybol. Kadınları, çocukları salonda görmek keyifli

O gün haketmişti c.parker 2 de 0 atınca.  Sen haklıydın  :)

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #1324 : 12 Ocak 2021, 22:50:47 »
Ölüyü diriltirim ;D forumun oldları bilir Candace Parker'a hayatının anlarını yaşattım sadece sözlü de olsa  ;D
Ağzına sağlık başarılarının devamını diliyorum. 😄

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko:96 TD Systems Baskonia:76 | Euroleague 19. Hafta
« Yanıtla #1325 : 12 Ocak 2021, 22:53:45 »
Nedoviç Papaptreou kitlenmeli.Korkum takım 4 maç aldı üst üste gerek yok transfere demezler umarım.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2021, 22:55:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1326 : 12 Ocak 2021, 23:05:18 »
Nedoviç Papaptreou kitlenmeli.Korkum takım 4 maç aldı üst üste gerek yok transfere demezler umarım.
papapetrou yok sanırım

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1327 : 12 Ocak 2021, 23:18:51 »
Açıkcası ben korkmuyorum panadan işleri bize karşı cok zor nedovic saçma sapan şut sokmadığı sürece çok sıkıntı yaşamayız.
Buarada iki uzunuda değerli 2 yunan oyuncu özellikle ben mitoglunu begenıyorum güzel katkı verdigi maçlar oluyo uzunları fisiksel yönden iyiler ama ağırlar bu maçtada ahmete çok iş düşecek verimli olursa veselyı dınlendırmede vesely ikili oyunlarla baya bi sayı bulur uzunlarının ayakları cok yavaş.

Çevrimiçi Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1328 : 12 Ocak 2021, 23:23:34 »
Fakat vesely nekadar değerli nekadar komple bir oyuncu olduğunu gösterdi.
Jekiriyi/fall/polanaro hepsini her konuda denize döktü oda yetmedi bütün kısaların karşısında kaldı.

Bence açık ara ligin en iyi pivotu ozellıkle normal sezonda verdigi katkıyla.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1329 : 12 Ocak 2021, 23:30:08 »
Başkanda maçtaydı aferin Başkan.Sanmıyordum geleceğini.

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #1330 : 12 Ocak 2021, 23:49:02 »
Fakat vesely nekadar değerli nekadar komple bir oyuncu olduğunu gösterdi.
Jekiriyi/fall/polanaro hepsini her konuda denize döktü oda yetmedi bütün kısaların karşısında kaldı.

Bence açık ara ligin en iyi pivotu ozellıkle normal sezonda verdigi katkıyla.

Vesely en olgun oyununu şu saçma sapan sezonda harcıyor yanar yanar ona yanarım

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fenerbahçe Beko:100 Panathinaikos:74 | Euroleague 20. Hafta
« Yanıtla #1331 : 12 Ocak 2021, 23:55:50 »
15 Ocak Cuma, 20:00
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2021, 21:53:52 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
Ynt: Fenerbahçe Beko-Panathinaikos | Euroleague 20. Hafta
« Yanıtla #1332 : 12 Ocak 2021, 23:59:28 »
İyi oyunu devam ettirelim , olayın savunmada başladığını da unutmadan güzel bir mücadele sergileyelim

6-7 sayı farkla alırız gibime geliyor

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1333 : 13 Ocak 2021, 00:09:44 »
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Igor Kokoskov, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak yayıncı kuruluşun Kulübümüze yönelik olumsuz tavırlarına eleştirilerde bulunan Kokoskov, karşılaşmayla ilgili de değerlendirmeler yaptı ve ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sözlerine yayıncı kuruluşun Kulübümüze karşı olumsuz tavırlarını değerlendirerek başlayan Başantrenörümüz Igor Kokoskov, “İlk olarak Fenerbahçe ailesinin bir parçası olarak destek vermek istediğim bir konu var, onu vurgulamak istiyorum. beIN Sports ile ilgili. Çok daha iyi muamele hak ediyoruz. Daha objektif olmaları gerekiyor. İlişkilerimiz daha objektif olmalı.  Bunu hak ettiğimize inanıyorum. Biz basketbol takımı olarak tüm medya mensuplarına karşı adiliz. Ama saygının karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Karşılaşmayla ilgili Kokoskov, “Tamamen takım eforuydu. 12 kişinin çalışmasıydı. Bireysel kişilerle ilgili hiçbir şey söylemeyeceğim. Bunu takımca hak ediyorlar. Bugün hatta EuroLeague’de bir grup rekoru da kırdık asistlerle. Bencil değildi. Herkes elinden gelen her şeyi yaptı. O yüzden istatistiklerden ve isimlerden bahsetmeyeceğim. Tamamen takım oyunuydu.” değerlendirmesini yaptı.

Takımın son maçlardaki form grafiğinin yükselişiyle ilgili soruya Başantrenörümüz Kokoskov, “Aslında yaklaşımımız hep aydıydı. Daha önce sert oynamayı denemedik değil veya kazanan özel bir tarifimiz de yok. Sadece zamana ihtiyacımız vardı her şeyde olduğu gibi. Tamamen yeni bir sistem, hücum ve savunma sistemi de çok farklı. En iyi tarifi bulmak gerçekten zaman aldı. Benim de orada çalışmam gerekti. Gerçekten çok iyi bir grup var elimizde hem oyuncu olarak hem de insan olarak. Zaman içerisinde bu gelişmeyi gösteriyoruz.” cevabını verdi.

İç sahada oynana maçlardaki asist sayılarının gelişmesiyle ilgili soruya Kokoskov, “Bu tamamen bir oyun kurma işi. İsim vermek istemiyorum. Çok iyi bir gruba sahibiz. Birbirleri için fedakarlık yapan oyuncular var. Çok iyi sporcular var. Sadece çok iyi parçalarımız var, bu parçaları iyi birleştirmek için en iyi tutkala ihtiyaç var. Bunun için çalışıyoruz, en iyi formülü bulmak için. Takımda eskiden devam edenler var, yeni gelenler var. Onları en iyi şekilde sentez etmek için çalışıyoruz. En iyi şeyleri yapmak için çalışıyoruz.” yanıtını verdi.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1334 : 13 Ocak 2021, 00:14:34 »
nando şu performansını biraz istikrarlı hale getirse çok rahatlayacağız

3 maçta 1 tane iyi olsun diğerlerinde vasat o bile yeter.