Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 465201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: CSKA Moskova-Fenerbahçe Beko | Euroleague 21. Hafta
« Yanıtla #1485 : 18 Ocak 2021, 16:57:12 »
Ben ankette Cska yener dedim :)

Bende öyle dedim.Yorum yaptık.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1486 : 18 Ocak 2021, 17:02:32 »
clyburn geçen hafta son antremanda vardı barça maçı öncesi barça maçında pota altını hiç kullanmadılar hillard her eline geleni attı bu maç ağırlık verirler

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1487 : 18 Ocak 2021, 17:09:29 »
adamlar Euroleague lideri herkes neden bu kadar kucumsuyor anlamadım

Onlar kötü gününde olacak, biz de iyi günümüzde. Umutsuz yaşanmıyor işte. Yıllardır vites attıkları bir çeyrek oluyor ve o zaman saplıyorlar hançeri. Reaksiyon verebilmek bile yeterli benim için. Maç sonuna kafa kafaya girsek dahi düdükler girecektir devreye. Baskonia maçında dahi uğraşan güruh cska maçında mı yapmayacak. Hedef maç değil zaten...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1488 : 18 Ocak 2021, 17:10:08 »
clyburn geçen hafta son antremanda vardı barça maçı öncesi barça maçında pota altını hiç kullanmadılar hillard her eline geleni attı bu maç ağırlık verirler

Clyburn oynarsa evet iş değişir ama bu kadar uzun sakatlık yaşayan uzunlar hemen dönemiyor.Tebrik takdir ettiğim isimlerden,çok gelişti olgunlaştı.Blatt tedrisatı işte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1489 : 18 Ocak 2021, 17:12:02 »
Onlar kötü gününde olacak, biz de iyi günümüzde. Umutsuz yaşanmıyor işte. Yıllardır vites attıkları bir çeyrek oluyor ve o zaman saplıyorlar hançeri. Reaksiyon verebilmek bile yeterli benim için. Maç sonuna kafa kafaya girsek dahi düdükler girecektir devreye. Baskonia maçında dahi uğraşan güruh cska maçında mı yapmayacak. Hedef maç değil zaten...

Hedef maç bence çünkü şampiyon apoletli 3 finalli bir ekibiz bizde.Son 8 bu tip maçları almaktan geçiyor.Çubuklu analizde gördüm sizi orda da hedef maç değil dediler katılmıyorum.Eksra alınacak galibiyetlerle gelir hedef.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #1490 : 18 Ocak 2021, 17:44:14 »
Tam aklımdan geçenleri yazmışsınız. Sahadakileri geçtim Cska masa hakemleri diye kavram soktular basketbola. Geçen seneki maçta o kadar eksik olmamıza be sahadakiler gayet Cska lehine düdük çalarken bile fark 10'a inince adamlara 30 saniye hücum ettirip üçlük attırdılar.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1491 : 18 Ocak 2021, 22:09:55 »

aynı şekilde düşünüyorum

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1492 : 18 Ocak 2021, 22:10:40 »
adamlar Euroleague lideri herkes neden bu kadar kucumsuyor anlamadım

Ki bence şampiyonluğun da en büyük adayı. Kağıt üzerinde favori takımlara bakıyorum Real Madrid ve Barcelona gibi halen onların bir adım önünde görüyorum. Anadolu Efes'i hesaba katacak olursak eğer Itoudis Ataman'ı her şekilde tokatlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1493 : 18 Ocak 2021, 22:15:11 »
Çok Mike james bağlılar o düştü tuz buz oldular.Barca en büyük aday daha Claver ve diğer uzun dönecek.İki kere yendiler Cskayı.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1494 : 18 Ocak 2021, 22:26:23 »
İsterse 10 kere yensin abi normal sezonda bu seviye takımlar için o hiçbir zaman ölçü olmaz. Vakti zamanında normal sezonda zorlandığımız takımların eline veriyorduk playoff zamanı. CSKA gibi belli bir sistemi, kadro yapısı olan bir takımın playoff ve final four havası bambaşka olur. James, normal sezonda birkaç maç sendeler, playoff zamanı çıkarır masaya vurur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1495 : 18 Ocak 2021, 22:34:39 »
Mike sakatlandığı an biter Cska.Yanlış yapıyor Itoudis.Süpriz şampiyon adayım ise Milano.Messina iyi bu sene.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1496 : 18 Ocak 2021, 22:38:37 »
Tom abi, allah aşkına bu nasıl mantık? Mirotic sakatlanırsa Barca, Larkin sakatlanırsa Efes, Lucic sakatlanırsa Bayern de sıkıntıya girer. Vesely sakatlanırsa (allah korusun) bizim kepenk kapatmamız lazım zaten. Hangi takım olursa olsun en önemli oyuncusu sakatlanırsa o takım ister istemez sekteye uğrar.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #1497 : 18 Ocak 2021, 23:17:11 »
Kızılyıldız Real deplasmanından galibiyet çıkardı bugün. 77-79.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1498 : 19 Ocak 2021, 01:11:18 »
Valla barcelona ile karşılaştırmalar yapılmış cskayı ikiside bence net olarak en iyi 2 kadro ama cska herzaman winner barcelona ise futbolun aksine son yıllarda basketbolda tam bir looserdır.

Mike james ve clyburn un alev aldığı 1 maçta kimseye ne kupa nede maç verirler.

Maça gelicek olursak işimiz zor ama şansımızda yok değil normal sezonda dalgalanmalar oluyor ilk maçta hakem hataları olmasa yenmiştik cskayı.

Voigtman/hillard gibi x faktör oyuncularını sınırlandırırsak kafa kafaya bir maç olması muhtemeldir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1499 : 20 Ocak 2021, 02:39:11 »
Valla barcelona ile karşılaştırmalar yapılmış cskayı ikiside bence net olarak en iyi 2 kadro ama cska herzaman winner barcelona ise futbolun aksine son yıllarda basketbolda tam bir looserdır.

Mike james ve clyburn un alev aldığı 1 maçta kimseye ne kupa nede maç verirler.

Maça gelicek olursak işimiz zor ama şansımızda yok değil normal sezonda dalgalanmalar oluyor ilk maçta hakem hataları olmasa yenmiştik cskayı.

Voigtman/hillard gibi x faktör oyuncularını sınırlandırırsak kafa kafaya bir maç olması muhtemeldir.

Hakem hatası olduğunu düşünmüyorum, keza normal sürenin son bölümünde zahmet edip süreye bile bakmamışlardı. Yine bir şekilde müdahale edeceklerdir. Anne Panther bile tetikçiye dönüşmüş...