Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444600 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Yüzde bakımından oldukça kötü bir gün geçiren Lorenzo'nun maç toplarını kullanması pek akıl işi olmadı.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Son hücum için Vesely'e çok kızgınım. O pozisyonda bodoslama bloğa çıktıysan o basketi attırmayacaksın arkadaş. Ya hiç faul yapma ya da adamı indir gerekirse ama attırma. Clyburn zaten faul atışları aman aman bir oyuncu değil. İkisinden birini kaçırsa maç bizim.

Yani tamam Brown da el yakan toplarda bugün çok beceriksizdi ama maçı Vesely'nin Clyburn'e yaptırdığı basket faul pozisyonunda kaybettik.

Her şeye rağmen canınız sağolsun, kimsenin beklentisi bu kadar yüksek değildi bu takımdan. Tüm camiaya yeniden basketbol heyecanını getirdiniz. Kazanamasanız da arma için mücadeleniz yeter.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe Beko:77 CSKA Moskova:78 | Euroleague 3. Hafta
« Yanıtla #182 : 14 Ekim 2020, 23:06:11 »
Geçen iki sene Sloukas'ın kullandığı maç toplarına kahrolurduk. Brown onu hiç aratmayacak anlaşılan. Be koduğumun çocuğu... Bir zorladın, iki zorladın... Dahası ne... Hele normal sürenin sonunda hiç gereği yok iken kimseyi aramadan üçlük denemesi tam bir IQ test puanı...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
Son hücum için Vesely'e çok kızgınım. O pozisyonda bodoslama bloğa çıktıysan o basketi attırmayacaksın arkadaş. Ya hiç faul yapma ya da adamı indir gerekirse ama attırma. Clyburn zaten faul atışları aman aman bir oyuncu değil. İkisinden birini kaçırsa maç bizim.

Yani tamam Brown da el yakan toplarda bugün çok beceriksizdi ama maçı Vesely'nin Clyburn'e yaptırdığı basket faul pozisyonunda kaybettik.

Her şeye rağmen canınız sağolsun, kimsenin beklentisi bu kadar yüksek değildi bu takımdan. Tüm camiaya yeniden basketbol heyecanını getirdiniz. Kazanamasanız da arma için mücadeleniz yeter.

+1

Ayrıca, şu orta mesafe fantezisinden vazgeçmesi lazım. Atacaksa da, atmayı öğrenmesi lazım. Zaten şut atacak bileğin yok, bu yetmezmiş gibi bir de boş pozisyonda bile kendini dangalakça geriye doğru atarak şut çıkarıyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #184 : 14 Ekim 2020, 23:15:54 »
Normal süre  ve uzatmada adamlarin son hücumlari ile bizim son hucumlar tam temel reis fıkrası oldu.
İki defa aldığımız mac saka gibi gitti elimizden.
Takimin bu tarz giden mac sonlarında olgunlaşması lazim.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #185 : 14 Ekim 2020, 23:20:32 »
Geçen iki sene Sloukas'ın kullandığı maç toplarına kahrolurduk. Brown onu hiç aratmayacak anlaşılan. Be koduğumun çocuğu... Bir zorladın, iki zorladın... Dahası ne... Hele normal sürenin sonunda hiç gereği yok iken kimseyi aramadan üçlük denemesi tam bir IQ test puanı...

:D

Önümüzdeki maçların sonlarını böyle hödük gibi oynamaz umarım. Ne güzel 8 asistin var, bul Eddie'yi atsın işte. Kaçırsa da, kimse 5/5'le 3'lük atmış adama n'aptın demez...

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #186 : 14 Ekim 2020, 23:30:03 »
Bir Clyburn be. Kaç tane kırılma anı oldu, hepsinde de bu adamın imzası var. Maç boyu bir adamı tutamadık diye üzülüyoruz şimdi. Arada Kurbanov'un ekstra iki üçlüğü filan, mutlaka bunun gibi önemli detaylar var ama şu kırılma anlarından birinde Clyburn'un eli titrese seviniyorduk şimdi buralarda.

Üst düzey mücadele ettik diyorum, kora kor savaştık diyorum ama pisi pisine kaybettiğimiz için yine de üzüntümü gizleyemiyorum ne yalan söyleyeyim.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #187 : 14 Ekim 2020, 23:42:48 »
:D

Önümüzdeki maçların sonlarını böyle hödük gibi oynamaz umarım. Ne güzel 8 asistin var, bul Eddie'yi atsın işte. Kaçırsa da, kimse 5/5'le 3'lük atmış adama n'aptın demez...
Hatta 6da 6 sanırım.. Adam frikikleri penaltı gibi atan Hooijdonk misalı üçlük atıyor

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #188 : 14 Ekim 2020, 23:44:05 »
Hala bu seviyelerde rekabet edebileceğimizi gösterdik.Cuma günü çok önemli bir Bayern maçı var.Böyle bir maçtan sonra nasıl bir reaksiyon vereceğiz bu önemli olacak.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fenerbahçe Beko:71 Bayern Münih:75 | Euroleague 4. Hafta
« Yanıtla #189 : 15 Ekim 2020, 00:33:26 »
16 Ekim Cuma günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports Haber’den canlı yayınlanacak.

Karşılaşmayı Ilija Belosevic (Sırbistan), Saso Petek (Slovenya), Vasiliki Tsaroucha (Yunanistan) hakem üçlüsü yönetecek.

- Melih ve Ahmet yine yok

Fenerbahçe'de sağ bacak baldır sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Melih Mahmutoğlu ve faset sendromu nedeniyle tedavisine devam edilen Ahmet Düverioğlu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

- Avrupa’daki 541. maç

Fenerbahçe Beko, Avrupa kupalarındaki 540. maçına CSKA Moskova karşısında çıkacak.

Igor Kokoskov yönetimindeki sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında oynadığı 540 karşılaşmanın 310’unu kazanırken, 230’unu ise kaybetti.

Euroleague’de ise 338 maça çıkan Fenerbahçe Beko, 199 galibiyet alırken, 139 kez de mağlup oldu.

- Bayern Münih'le 8. randevu

Fenerbahçe Beko, rakibiyle bugüne kadar Euroleague’de oynadığı yedi maçta altı galibiyet elde etti.

2019-20 Fenerbahçe Beko:90 Bayern Münih:82
2018-19 Bayern Münih:90 Fenerbahçe Beko:86
2018-19 Fenerbahçe Beko:88 Bayern Münih:84
2015-16 Bayern Münih:67 Fenerbahçe:84
2015-16 Fenerbahçe:74 Bayern Münih:67
2014-15 Fenerbahçe Ülker:87 Bayern Münih:81
2014-15 Bayern Münih:86 Fenerbahce Ülker:93
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2020, 22:45:33 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı anil_91

• Üye
  • Yer: Sinop
« Yanıtla #190 : 15 Ekim 2020, 01:06:46 »
Ah  be !! şu maçı alsak çok güzel olacaktı..

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #191 : 15 Ekim 2020, 09:06:58 »
Akşam çok keyiflendim, yenmek veya yenilmek umurumda değil, şampiyon olduğumuz sezondaki heyecanı hissettirdi dün takım bana. Bir pozisyonla sezonun başında cska ya maç vermek o kadarda kötü değil.mike jamese son blogu koyduğu anda evde bayram havası esti, sonraki maçlarda Jamesin aklında hep bu olacak. Takım savaşıyor, mücadele ediyor. Erkenci horoz olmak istemem ama biz her takımı yenebiliriz onu gördüm. Gherardini, hocam sen ne büyük adamsın ya, bizim salonun bir köşesine gherardiniyi hatırlatacak bir sembol koymamız gerekir bu sezon sonunda

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #192 : 15 Ekim 2020, 09:15:30 »
Maçı hiç izlememiş olsam böyle bir skoru kabul edebilirdim ama maçı izleyen birisi olarak gerçekten çok üzüldüm. Kaç defa avucumuzun içine giren maçı verdik.

Koç yeni, takımın birçok ismi yeni, dolayısı ile sezon başında Cska gibi bir rakibe yenilmiş olmak, hem de son topları değerlendirememiş olarak yenilmek dediğim gibi kabul edilebilir. Önemli olan bu maç özelinde ders çıkarabilmek. Benim çıkardığım ders; Nando de Colo'dan beklenti!

Nando gerçekten maçı çok istedi. Bunun için elinden geleni yaptı hatta sırf bu isteği yüzünden 2.teknikle oyun dışı kaldı. Ama bazen istemek yetmiyor. Beceri ve yetenek te önemli ve dün akşam Nando'dan beklentiler sanırım Nando'nun karşılayamayacağı işlerdi ki 1 asist 5 top kaybı ile oynadı. Nando her topu getirdiğinde bir ben mi gerildim bilmiyorum ama büyük ihtimal takımın diğer bireyleri de en az benim kadar tedirgin olmuştur. Bence ilk çözülmesi gereken konuların başında takıma liderlik edebilecek bir oyun kurucu geliyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #193 : 15 Ekim 2020, 10:10:46 »
Hakem olacak şerefsizler göz göre göre Kurbanov'a çalmadılar teknik faulü. Bu adamlara karşı oynarken her seferinde hakemleri de yenmek gerekiyor.

Bu maç baya üzdü beni. Sinirden çok üzüntü hissediyorum çünkü 2 kere maç topu savunamadık ve akabinde son topları atamadık.

Hoca Leo'yu neden hiç oynatmadı merak ediyorum eğer aklında yoksa kesin oraya bir oyuncu alınacaktır.

Simon ve Clyburn. Bu iki adam neden bize karşı Jordan'a bağlıyor anlamış değilim. Clyburn dün neler soktu öyle çıldırttı beni.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #194 : 15 Ekim 2020, 11:42:07 »
Vah vah, tüh nasıl kaçtı maçları;

Maç 1: EL 3.Maç, Cska ya karşı alınan malubiyet: Maçtan keyif almadım asla denemez. Adamların eksikleri vardı ama biz de rekabetçi olabileceğimizi net şekilde gösterdik. Bunun yanında rotasyonda bazı oyuncularımızın daha çok katkı vermesi gerekir. Özellikle sertlik karşısında bekleneni veremedik.

Bu bağlamda dikkat çeken istatistiler;
*Hamilton :  0 sayı
*Pierre      : 0/2 üç sayı
*Brown     : 3/13 iki sayı
*De Colo   : 1/5 üç sayı
*Barthel    : 0/3 iki / üç sayı
*Ulanovas : 2/6 iki sayı

"Clutch Time" oynamak da ciddi meziyet ve eksik yönümüz. Rakip iki kez maçı çevirebiliyorken biz Lorenzo'nun eli ile o anları oynayamadık.

Her şeyi geçtim, daha yeni kurulmuş takımın, üstelik resmi olarak henüz 3-5 maç oynamış olduğu gerçeğiyle birlikte EL nin favorilerinden iki takıma karşı oynadığı oyun sonrası takımın verdiği ışığa şapka çıkarmak gerekir. Mevcut durumda, takımın gösterdiği gelişim ile transfer istemek bence oyunculara haksızlık olur. Girmeyen şutlar bir yana, dün akşamın "clutch time" fiyaskosu kesinlikle o anları oynamak için sahada olması gereken adamın 2 teknik faulle saha dışına çıkmasıydı!
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis