Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444363 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Olimpia Milano:92 Fenerbahçe Beko:100 | Euroleague 27. Hafta
« Yanıtla #3195 : 04 Mart 2021, 09:11:20 »
Var mısın bahse? Realin bundan sonraki ilk 5 maçını yazayım sana. Zenit, Barcelona, cska, asvel, Efes. Sence bunların hangisini kazanır?
Zenit ve Asvel maçlarını alırlar.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3196 : 04 Mart 2021, 09:16:04 »
Zenit ve Asvel maçlarını alırlar.
Khimkiye kaybettikleri haftada bence biraz iddialı bir görüş. Adamlar resmen serbest düşüyor. Tabi sonuçta real Madrid bu. Normal şartlarda bu takvimde 5/5 yapabilirler ama mevcut durumda 0/5 ihtimali 5/5 ihtimalinden daha fazla
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3197 : 04 Mart 2021, 09:37:09 »
Var mısın bahse? Realin bundan sonraki ilk 5 maçını yazayım sana. Zenit, Barcelona, cska, asvel, Efes. Sence bunların hangisini kazanır?

Efes Tavaresi durduramaz.En zayıf yerleri pota altı.Bizide yenerler.Asvelide.Zenit ortada.Yumurta kapıya geldi oynarlar bileti alırlar.

Çevrimdışı Can Demiral

• Üye
  • Yer: Kırklareli
« Yanıtla #3198 : 04 Mart 2021, 09:53:31 »

Efes Tavaresi durduramaz.En zayıf yerleri pota altı.Bizide yenerler.Asvelide.Zenit ortada.Yumurta kapıya geldi oynarlar bileti alırlar.
Efes realle kedinin fareyle oynadığı gibi oynar

Çevrimdışı Can Demiral

• Üye
  • Yer: Kırklareli
« Yanıtla #3199 : 04 Mart 2021, 10:04:39 »

[/quote
Ayrıca bizi yener ama zenit ortada oyle mi? Yahu biz bu zeniti 2 maçtada kafasına vura vura yenmedikmi, bizde olmayıp zenitte olan ne var acaba? Foruma yeni uye oldum ve sizin takımızı sürekli küçümseyerek diğer takımları kaf dağına çıkaran tutumunuz ve yorumlarınız benim resmen enerjimi alıyor. Zevkle gelip forumlardaki yorumları okurken sizi gorunce enerjim düşüyo. Forumun buyuk coğunluğuda  aynısını düşünüyordur tahminimce.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Asvel Villeurbanne-Fenerbahçe Beko | Euroleague 28. Hafta
« Yanıtla #3200 : 04 Mart 2021, 10:18:41 »
Maçın Hakemleri;

Matej Boltauzer (2.kez maçımızı yönetecek) 1L
Tomislov Hordov (3.kez maçımızı yönetecek) 1W-1L
Ingus Baumanis   (ilk kez maçımızı yönetecek)

Tomislav Hordov ilk Asvel maçının da hakemiydi. Hatta, hakkında olumlu yorum da yapmıştım... Umut verici!
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
    • @TembelHayvanTR
« Yanıtla #3201 : 04 Mart 2021, 10:23:33 »
Maç heyecanıyla çok fazla uçlarda yorumlar yapıyoruz.
Bir hata yapan oyuncuya dümdüz gidiliyor, iki tane arka arkaya güzel savunma-hücum yapılınca direkt şampiyonluk adayı oluyoruz vs.

Bence gecenin en güzel yanı, kötü bir ilk yarı oynayıp, devrenin sonunda da iyice sıvayan Guduriç'in ikinci yarıda üçlüklerle ateşi yakmasıydı.
Maç içinde mental olarak çok iyi döndü. Eminim devre arasında takım ve koç büyük destek olmuşlardır.
Oyun, direnç, takımdaşlık olarak Obradovic döneminden kesitler izler gibiyiz.
Vesely ve Nando takımı sırtlamaya devam ederken, Pierre'i de sabit olarak "büyük dörtlü" içine yazabiliriz sanırım.
Brown rolünü iyi buldu bence.
Barthel önceki maçlara göre biraz daha silkinip kendine gelmiş gibi göründü.
Ahmet ve O'quinn de iyi katkı verdiler.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #3202 : 04 Mart 2021, 10:27:07 »
Şuanki görüntü itibariyle ligin en iyisi Efes biz de en iyi 3 takımından birisiyiz. Lakin Asvel'de aşırı formda ve ligin en iyi 3 takımından birini de yakın zamanda yendi o yüzden alınacak mağlubiyeti spikerin söylediği gibi kaza olarak görmem.  Gayet olası ve bu ligin normali olarak görünen bir mağlubiyet olur. Bu hafta 2 de 1 benim kişisel hedefimdi o yüzden bu maçı bir nebze daha rahat izleyeceğim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3203 : 04 Mart 2021, 10:34:27 »
Bu saatten sonra alınacak her mağlubiyet zora sokar bizi. İddiali takımlara karşı alınacak galibiyet onlarla arandaki farki kapatıp sıralamada sana avantaj getirirken iddiasız takımlara karşı alınacak mağlubiyetler de alttaki takımları sana yaklaştırır ve ilk 8 şansını riske atar. Real mesela kimki gibi bir takıma yenilerek kendisini ateşe attı. Asvel maçı o nedenle ayni realin kimki maçı gibi olur kaybedersek. Böyle takımlara yenilmeyeceksin ki Efes maçı gibi maçların telafisi olsun.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2021, 10:34:47 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #3204 : 04 Mart 2021, 10:35:36 »
şu an ki görüntü ilk üç,
Barça
CSKA
Efes,,,
Dördüncü yada beşinci bitrirmemiz gerek ki final four şansımız olsun...

Milano nun fikstürü zorlu düşüşe gecme ihtimalleri yüksek, play off da Zeniti milanoya tercih ettiği ederim..  :)

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #3205 : 04 Mart 2021, 10:37:33 »
Milano nun zalgiris ve baskonia deplasmanı var.. aynı zamanda CSKA, Barça ve Efes maçları

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3206 : 04 Mart 2021, 10:59:04 »

Ayrıca bizi yener ama zenit ortada oyle mi? Yahu biz bu zeniti 2 maçtada kafasına vura vura yenmedikmi, bizde olmayıp zenitte olan ne var acaba? Foruma yeni uye oldum ve sizin takımızı sürekli küçümseyerek diğer takımları kaf dağına çıkaran tutumunuz ve yorumlarınız benim resmen enerjimi alıyor. Zevkle gelip forumlardaki yorumları okurken sizi gorunce enerjim düşüyo. Forumun buyuk coğunluğuda  aynısını düşünüyordur tahminimce.

zubkov

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3207 : 04 Mart 2021, 11:49:39 »

zubkov
Vesely ya da De Colo'yu Zubkov'a karşı takasta kullanmalıyız.. Hatta gerekirse ikisini birden ama mutlaka alalım bu Zubkov'u seviye atlatır bize

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3208 : 04 Mart 2021, 11:59:10 »
Bizim şu an diş geçiremeyeceğimiz 2 takım var onlar da Efes ve Barca. F4'ü Efes-Barca-CSKA-DEGT olarak görüyorum ve Asvel gibi maçlara direkt gâlibiyet yazıyorum.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #3209 : 04 Mart 2021, 12:07:16 »
Vesely ya da De Colo'yu Zubkov'a karşı takasta kullanmalıyız.. Hatta gerekirse ikisini birden ama mutlaka alalım bu Zubkov'u seviye atlatır bize

zubkov

Top-Tüfek / Mızrak-Ok'a karşı :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis