Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445161 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Valencia Basket-Fenerbahçe Beko | Euroleague 29. Hafta
« Yanıtla #3510 : 12 Mart 2021, 07:28:46 »

Yanlış yazdım.Bende ayak sakatlıkları el sakatlıkları öyle intibah bırakıyor.Olabilir diyecektim.E bizde klüpte sakatların çok geç döndüğü düşünülürse haksızmıyım sizce.?
haksızsın bence

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3511 : 12 Mart 2021, 08:38:22 »
Tom hanks rumuzlu arkadaş bütün forumla taşak geçiyor ha. Valla helal olsun. Sinir etmek mi istiyor, totem mi yapıyor, sevimsiz bir alaycı trol mü yoksa sadece kafa mı buluyor çözemedim gitti seni eyy Tom hanks

Geçenlerde Tom abi kombinesinin yerini yazmıştı. Birkaç kere bir arkadaşımın yanında o bölge de maç izledim. Tahmin ettiğim arkadaşsa, trollemeyi düşünmediğini ve doğal halinin bu olduğunu söyleyebilirim

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #3512 : 12 Mart 2021, 09:17:14 »
Geçenlerde Tom abi kombinesinin yerini yazmıştı. Birkaç kere bir arkadaşımın yanında o bölge de maç izledim. Tahmin ettiğim arkadaşsa, trollemeyi düşünmediğini ve doğal halinin bu olduğunu söyleyebilirim
Kabullenin artık diyorsunuz yani  ;D
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3513 : 12 Mart 2021, 09:40:33 »
Açıklama yok mu ne kadar süre olmayacağı ile ilgili?? Bu maç Dixon şart artık.
Lorenzo Dixon ve Nando 80 dakikayı paylaşacak yapacak bir şey yok. Eddie Ulanovas ciddi süre alacak ve Hakkını vermeliler. Pota altında alternatifliyiz ve üstünüz. Pierre 3den uzun süreler alabilir

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3514 : 12 Mart 2021, 09:43:38 »
Bir şekilde 4. Bitirmeliyiz. Barcelona Milano ve Efes ilk 3 olacak bence. Biz 4 ya da 5 olup bu üçlüden kaçalım gerek yok. Diğer takımlara karşı şansımız daha fazla olur rakipten

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3515 : 12 Mart 2021, 09:45:53 »
Açıklama yok mu ne kadar süre olmayacağı ile ilgili?? Bu maç Dixon şart artık.
Lorenzo Dixon ve Nando 80 dakikayı paylaşacak yapacak bir şey yok. Eddie Ulanovas ciddi süre alacak ve Hakkını vermeliler. Pota altında alternatifliyiz ve üstünüz. Pierre 3den uzun süreler alabilir

Maç önü İlker Bey veriyor bilgi.Sakatlarada değiniyor.Kaybetsek bile suratlar düşmemeli yıkılmamalıyız.Rüya gibi çıkış yapıldı zaten.Tüm maçları alamayız.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2021, 09:49:34 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3516 : 12 Mart 2021, 09:48:57 »
Haftanın kapanışını biz yapacağız, sıralamayı görmek ve motive olmak için bu gayet iyi. Ayrıca keyifli bir hafta olması olası, bir çok maç güç dengesi eşit veya yakın takımlar arasında. Sonu bizim lehimize olsun...

CSKA - Olimpia Milano => Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık... Milano kazansın Cska ile eşitleyelim.
Panathinaikos - Maccabi Tel Aviv => Maccabi kazansın, yarın bir gün umutları artarsa, Efes maçına asılabilirler.
Kızıl Yıldız - Khimki Moskova => Khimki yensin, ezilenin yanındayız :)
LDLC ASVEL - Alba Berlin => Ne desem bilemedim.
Real Madrid - Barcelona Lassa => Tabi ki Barça yensin.
Anadolu Efes - Zalgiris Kaunas => Bu saatten sonra Efesi altımıza almamız zor, bari Zalgiris gıcık etmesin!
Baskonia - Bayern Münih => Haydi Baskonia!
Olympiakos - Zenit St. Petersburg => Sloukas, gidişin işe yarayacaksa; bu maç, o maçlardan biri! Aslında Zenit'in, 3 lü, 4 lü averaj hesaplarında olması bizim lehimize. Bu yüzden dağılıp gitmeseler mi diye kafa karıştırayım biraz...

Dün Barça ve Milano gerekeni yaptı :) Akşam Baskonia, Oly ve biracılar da kazanırsa o zaman kazanmamız halinde total fayda anlamında acaip bir haftayı geride bırakmış oluruz. Ve kazanacağız da..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3517 : 12 Mart 2021, 10:29:08 »
Dün Barça ve Milano gerekeni yaptı :) Akşam Baskonia, Oly ve biracılar da kazanırsa o zaman kazanmamız halinde total fayda anlamında acaip bir haftayı geride bırakmış oluruz. Ve kazanacağız da..
biz bugün çok kritik maça çıkıyoruz. Kazanırsak gerçekten çok güzel olur. hele de dediğin gibi  Baskonia ve Oly de kazanırsa mükemmel olur. Ben rahat kazanırız diyordum ama Guduriçin sakatlığı ve Tom Hankin Öldürücü yorumları beni de biraz kazansakta zorlanabiliriz moduna soktu
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #3518 : 12 Mart 2021, 10:38:21 »
Milano nün CSKA yi yenmesi kötü oldu, ilk dörde kendimizi atıp play-off da Efes ve barcadan uzak durmak gerek

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #3519 : 12 Mart 2021, 10:45:05 »
geçen yıl gittiğim son deplasmandı. zaten ondan sonra her yer kapandı. umarım skor da geçen sezona benzer.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3520 : 12 Mart 2021, 10:46:26 »

Maç önü İlker Bey veriyor bilgi.Sakatlarada değiniyor.Kaybetsek bile suratlar düşmemeli yıkılmamalıyız.Rüya gibi çıkış yapıldı zaten.Tüm maçları alamayız.
Hayal artık TOP 8, Guduricsiz olmaz. Denedik ama olmadı.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #3521 : 12 Mart 2021, 10:53:00 »
Guard rotasyonumuz De Colo-Brown-Dixon-Kenan. Ciddi yetersiz maalesef.Ya De Colo 30 atıcak ya da birileri extra sokacak bakalım bekleyip göreceğiz.

Savunma tarafında perdelere takılıp yağmur gibi üçlük yemeyelim lütfen. İlk maç Prepelic'ten aynı şekil kaç üçlük yemiştik onu kitlersek maç bizde.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #3522 : 12 Mart 2021, 11:10:59 »
 Kalan maçlar:

29           30           31                32         33          34
Biz:       Valencia -Zalgiris   -    Oly          -Bayern- Barca   -Real              17/28
Bayern: Baskonia -Pilsen     - Valencia      -Fener  - Zalgiris  -Barca          18/28
Zenit:    Oly         -Baskonia - Khimki       -Cska    - Asvel     -Maccabi      16/27
Cska :     -           - Real       - Kızılyıldız    - Zenit  -  Khimki  - Asvel         18/28
Pilsen : Zalgiris     - Bayern   - Pana          - Real   -  Baskonia -Milan        17/27

Bu burada dursun.

Reali kötü fikstürü ve kötü form durumunundan dolayı bu 5 takıma rakip olamayacağı düşüncesiyle listeye almadım.
Milanı 29. hafta maçını oynadığından, kolay fikstüründen ve galibiyet sayısının fazla olmasından dolayı almadım.
Barca ve Milan ilk 4 te olacağı öngörüsünde bulunursak bizim olayımız Zenit, Bayern, Cska üçlüsünden sadece birini altımıza almak( pilsen eksik maçı ve bize göre kolay fikstüründen dolayı onlarla hesabı f4 e bırakıyorum ) . bu durumda 5. oluruz, bu takımlarla ikili averajlarımız da iyi. Zenitin fikstür çok iyi , bence cska nında fikstür iyi.  Velhasılı birinci hedefimiz Bayern. onların fikstür bizden de zor. Eğer biz bugün kazanır ve es kaza baskonia bunlara bir çelme takarsa artık F4 konuşmaya başlayabiliriz. Yani bence bugün ve 32. hafta maçları bundan sonraki fikstürün en kritik maçlarıdır.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #3523 : 12 Mart 2021, 11:11:37 »
Hayal artık TOP 8, Guduricsiz olmaz. Denedik ama olmadı.
Sen de mi Brütüs? hahahaha

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3524 : 12 Mart 2021, 11:20:43 »
Sen de mi Brütüs? hahahaha
Bir de böyle deneyelim:)