Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 473332 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Valencia Basket-Fenerbahçe Beko | Euroleague 29. Hafta
« Yanıtla #3705 : 13 Mart 2021, 01:02:48 »
Sertaç Bey basketten anlıyor eksikleri görüyordur.Net oyun kurucu bir tane 2 numara ve pivot.1-2 tane yerli hatta bir tanesi avrupada katkı verecek oyuncu alınırsa harika olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3706 : 13 Mart 2021, 01:04:40 »
Yanlış bir yorum. Bize iyi savunma yapan kaç tane takım oldu, Asvel'inden tut Alba'sına kadar. Guduric silahı varken Nando-Marko-Jan üçlüsüyle bir şekilde açtık o sıkı savunmaları.

Bugünse bizim hücumda ritim bulamamamız onların dehşet savunmasından kaynaklı değil. Sac ayaklarından birinin eksik oluşundan. Bu üçlüden hangi biri eksikse diğerlerini de etkiliyor zira, tüm takımı da aşağı çekiyor hatta. Ekstra bir skorer ve oyun yönlendirici bulmamız lazımdı, yönlendirici işini ilk yarıda Kenan'la kotardık bir şekilde ama skorer çıkaramadık maalesef. Koçun kafasındaki plan Eddie'nin CSKA performansını tekrarlamasıydı, gelgelelim o maçta 6/6 atan adam bugün 0/6 attı. Yapacak bir şey yok.

Kaliniç savunmayla aldık dedi kolay atışlar bulamadık.Çok üçlük kaçmasının nedenlerinden biri enerjisiz atışlardı.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #3707 : 13 Mart 2021, 01:05:25 »
Abi zaten sorun o değilmi ?

vesely decolo ve guduric birde bu üçlüden beslenen pierre haricinde oyuna sokunca ne alacağını bildiğin bir oyuncu varmı ?

sadece sutörleri sayayım.
eddie desen bi maç 6 da 0 bi maç 4 de 3. bi maç ise kafası o kadar uçukki 3dk kalamıyor sahada.
Melih eddie nin kopyası
Boby deli şutor ama maçta 5dk oynarmı hiç kimse bilmiyor.

abi hangi takımın keskin şutorleri bu kadar dengesiz abzürt. bize karşı oynayan takımların hiç bir keskin sutoru 2 3 üçlükten aşşağı oynamıyo.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #3708 : 13 Mart 2021, 01:06:48 »
senin takımında sadece bir yan parça olan vasat yetenekte bir oyuncunun sana karşı çıkıp rakipte takım liderliği yapması da çok sinir bozuyor.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso
« Yanıtla #3709 : 13 Mart 2021, 01:11:20 »
Bartheldeki bu düşüşü sadece covide bağlayamıyorum . Eddie ye diyecek lafım yok kaç maçtır rezalet oynuyor birde adamı carroll ile karşılaştırdık vallahi carrol mezarinda ters döndü bi tane bile şut sokamazmi en iyi şutor dedigimiz adam . Sinirle daha farklı şeyler yazmak istemiyorum ama umarim barthel ulanovas ve eddir üçlüsüne hatta browna gelecek sene maruz kalmayız.  Bi guduric bu kadar etkiler mi gerçekten ya :/

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #3710 : 13 Mart 2021, 01:12:13 »
senin takımında sadece bir yan parça olan vasat yetenekte bir oyuncunun sana karşı çıkıp rakipte takım liderliği yapması da çok sinir bozuyor.

oyuncu ismine takılma abi. bu takım ispanyadan dönmesin aynı kadroyla valencia ile 5 maç daha yapsın 4 ünü veririz.

Guduricsiz basit çözülen bir yapımız var. 

Karşı takımın koçu olsan decoloya tam saha baskı ve savunmada onu koşturun. Savunmada birebire zorlayın. de colo hariç birebir oynayacak oyuncumuz yokki.(vesely de dahil) max %20 ile oynarız.

Hucumda vesely harici diğer oyuncular üzerinden oyun kurun.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3711 : 13 Mart 2021, 01:12:44 »
Zalgiris maçı çok kritik, yenilirsek 1 galibiyete düşecek fark ve Zalgiris'in gayet kolay bir fikstürü, bizim ise zor bir fikstürümüz var sonrasında.

+1

Eğer o maçı kazanırsak, hem Zalgiris'i dışarı itmiş oluruz hem de rahat bir nefes alırız. Son haftalarda düşüşte olmaları iyi.

Baskonia - Zenit maçından Zenit galibiyeti çıkarsa, o da işimize çok yarar ama Baskonia galibiyeti daha yüksek ihtimal gibi görünüyor.

Bunlar haricinde, Valencia'nın fikstürü kolay olması sıkıntı çıkarabilir. Bayern, Oly ve Alba maçlarından ikisini kaybedeler umarım.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #3712 : 13 Mart 2021, 01:13:03 »
Bartheldeki bu düşüşü sadece covide bağlayamıyorum . Eddie ye diyecek lafım yok kaç maçtır rezalet oynuyor birde adamı carroll ile karşılaştırdık vallahi carrol mezarinda ters döndü bi tane bile şut sokamazmi en iyi şutor dedigimiz adam . Sinirle daha farklı şeyler yazmak istemiyorum ama umarim barthel ulanovas ve eddir üçlüsüne hatta browna gelecek sene maruz kalmayız.  Bi guduric bu kadar etkiler mi gerçekten ya :/
Carroll onunla karşılaştırdığımızı bilse basket topunu bir tarafına sokar Tavarese patlattırır

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #3713 : 13 Mart 2021, 01:14:28 »
vesely nin bu huyunu sevmiyorum. isyan yok isyan. geriye düştük çözüm yok bi isyaaaan. bu takımda decolo ve guduric isyan ediyor. bunlar isyan ederse vesely ediyor. yoksa yapacak bişey yok diyip oturuyor.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #3714 : 13 Mart 2021, 01:15:15 »

Kaliniç savunmayla aldık dedi kolay atışlar bulamadık.Çok üçlük kaçmasının nedenlerinden biri enerjisiz atışlardı.

Ben Valencia kötü savunma yaptı demiyorum bu arada. Ama bize karşı oynayan her takım asgari bu kadar savunma sergiliyor zaten. Kenardan umulan katkı gelmeyince bizdeki çilingirler yetmedi bugünkü savunmayı açmaya.

Bobby, Eddie, Barthel, Ulanovas, Brown.. Hepsi hayal kırıklığı oldular bugün. Kenan'ı ilk yarıdaki pozitif vücut dili ve basketbolu nedeniyle tebrik ederim. Pierre de kötü oynama hakkını kullandı diyelim.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #3715 : 13 Mart 2021, 01:16:50 »
yeni uyandım 3.çeyrek skoru sandım :(

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3716 : 13 Mart 2021, 01:17:53 »
Averajlara bile kalabilir sıralamalar.Ben böyle çılgın bir sezon görmedim.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #3717 : 13 Mart 2021, 01:18:02 »
Igor Kokoškov: "Valencia'nın başarısını yabana atmıyorum ama onların kazanmasından ziyade biz maçı kaybettik. Bence kendimizi yendik. Hücumumuz sefil durumdaydı. Hücumda yaptığım koçluk iyi değildi. 18 top kaybına 12 asist oranı, verimliliğimizi gösteriyor." 
Kokoškov: "İyi şut atamadık. Hücumda onlar adına sayı attık. Top kayıplarıyla hızlı hücum sayıları verdik. Savunmaya bu kadar yüklenemeyiz. Enerjimiz yerindeydi ama iyi oynamalıyız. Sorun hücumdu. Kötü bitiricilik ve top kayıplarıyla kendi kendimizi yendik."

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3718 : 13 Mart 2021, 01:19:03 »
Nando veya eddie soksa farklı olabilirdi.
Momentumu bulmuştuk.
Skoru kontrol eden bence valencia değil, bizim takımdı.
Onlar soksa, adamlar sokamasa, sonra tekrar biz soksak vs vs vs.
Geçelim bunları İskender. Ne zaman berabere olsa yada 4e 5e inse hemen iki üç basket atıp yine 10 seviyesine cektiler maçı. Felaket kötü bir maç oynadı adamlar ama maç boyu kaybedeceklerini hiç hissetmediler bile. Çok rahat bir şekilde kazandılar. Biz ise rakipler yenilip alttakilerle 3e çıkınca fark kaybetsek de kredimiz var diye cikmisiz maça. Sonra da maç sonu güzel güzel sarmaş dolaş kutlayarak adamları gittik.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2021, 01:20:11 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #3719 : 13 Mart 2021, 01:19:22 »
Igor Kokoškov: "Valencia'nın başarısını yabana atmıyorum ama onların kazanmasından ziyade biz maçı kaybettik. Bence kendimizi yendik. Hücumumuz sefil durumdaydı. Hücumda yaptığım koçluk iyi değildi. 18 top kaybına 12 asist oranı, verimliliğimizi gösteriyor." 
Kokoškov: "İyi şut atamadık. Hücumda onlar adına sayı attık. Top kayıplarıyla hızlı hücum sayıları verdik. Savunmaya bu kadar yüklenemeyiz. Enerjimiz yerindeydi ama iyi oynamalıyız. Sorun hücumdu. Kötü bitiricilik ve top kayıplarıyla kendi kendimizi yendik."

Nando'm sana söylüyorum, Jarell'ım sen anla.